Master of Science în matematică aplicată

Generalități

Programul de descriere

Master Of Science în Matematică Aplicată

Matematică Aplicată este limbajul științei, ingineriei și domenii dincolo. La fel cum engleza este vorbita de mai multe non-vorbitori nativi decât maternă, matematica este utilizat zilnic de mai multe non-matematicieni decât de matematicieni. O diplomă de master în Matematică Aplicată este un complement ideal pentru cariera aproape orice practicarea sau cercetător care aspiră în domenii cantitative. Aceasta a inclus întotdeauna științele fizice și a în ultimele decenii din ce în ce au inclus științele biologice și sociale, precum și. Odată cu apariția de mărfuri de înaltă performanță de calcul, matematică aplicată a depășit stilul tradițional analitică și își asumă o importanță și mai mare și vitalitate în domeniul de simulare.

Comparativ cu matematicianul pur, matematicianul aplicată este mult mai interesat de problemele determinate de domenii externe. Comparativ cu inginerul sau de știință, ea este mult mai preocupat de formularea problemelor (modelare) și natura soluții în abstract. Comparativ cu savantul calculator, el este mai preocupat de compromisul de precizie împotriva complexitate și interpretarea rezultatelor. Activitatea membrilor acestor grupuri se suprapune de multe ori, și matematică aplicată este chiar in mijloc activ. Ca atare, acesta oferă în mod natural un grad cu cerințele elective flexibile.

Cerințele de admitere

Gradul necesar pentru admitere: Studenții admiși la programul trebuie să aibă o diplomă de licență în inginerie, știință, matematică, informatică sau alte domenii conexe (sub rezerva aprobării Programului Matematică Aplicată) de la o instituție academică acreditată. Candidații trebuie să aibă un record puternic de licență pentru a fi competitiv pentru admitere.

 • GPA necesar: minim de 3,0
 • Cerințe GRE: încercare General necesare

Sunt necesare scrisori de recomandare, cu două foi matricole, CV-ul, si un motto personal-profesională: alte cerințe de aplicare. Rezultatele testelor TOEFL sunt necesare a tuturor elevilor care au primit diplomă de licență lor într-o țară în care engleza nu este limba oficială și vorbită. Toate cerințele aplicației în cererea Graduate trebuie completate așa cum este specificat în cerere.

Cursuri

Elevii trebuie să completeze toate cursuri de bază (descrise mai jos) și opționale selectate (descrise mai jos) pentru un total de 30 de puncte de lucru absolvent academice prin CVN cu o medie de 2,5 academic sau mai bine. Toate cerințele de grad trebuie să fie finalizate în termen de 5 ani de la începutul primului curs creditat față de gradul. Aceasta include cursuri luate în programul de non-grade.

Cursuri de bază:

Cursuri de bază oferă un student cu o fundație în fundamentele de Matematică Aplicată. Cursuri de bază contribuie 15 puncte de credit absolvent față de gradul. Elevii trebuie să completeze cel puțin cinci dintre următoarele zece clase:

 • APMA E4001: Principii de Matematică Aplicată
 • APMA E4101: Introducere în sisteme dinamice neliniare
 • APMA E4150: Aplicată analiza funcțională
 • APMA E4200: ecuatii cu derivate partiale
 • APMA E4204: Funcțiile de variabile complexe
 • APMA E4300: Metode Numerice
 • APMA E4301: Metode numerice pentru ecuatii cu derivate partiale
 • AMCS E4302: Introducere în paralel Scientific Computing
 • APMA E6301: metode analitice pentru ecuatii cu derivate partiale
 • APMA E6302: Analiza numerică a ecuatiilor cu derivate partiale

Cursuri opționale:

Un student trebuie să selectați cinci cursuri electivă de la cele enumerate mai sus sau mai jos pentru un total de 15 de puncte de credit absolvent. Toate cursurile prezentate sunt disponibile în prezent prin intermediul CVN. Aceste cursuri permit studentului de a alege subiecte dintr-o varietate de domenii pentru a completa programul de bază. Cursuri suplimentare care nu sunt enumerate mai jos poate fi aplicabile față de cerințele electivă, sub rezerva aprobării de către consilierul facultate.

Matematică Aplicată și Fizică Aplicată Cursuri opționale:

 • APPH E4210: geofizice Fluid Dynamics
 • APMA E4400: Introducere Modelarea Biophysical

Informatică Cursuri opționale:

 • CSOR W4231: Analiza algoritmilor, I
 • Com W4236: Introducere Complexitatea computațională
 • Com W4241: numeric Algoritmi și complexitate
 • Com W4252: teoria invatarii Computational
 • Com W4701: Inteligenta Artificiala
 • CBMF W4761: Genomics computațională
 • Com W4771: Learning Masini

Inginerie Industriala / Operations Research opționale Cursuri:

 • E4003 IEOR: Economia Industriei
 • IEOR E4004: Introducere Operations Research: Modele deterministe
 • IEOR E4007: optimizare: Modele și metode
 • IEOR E4106: Introducere Operations Research: Modele stochastice
 • IEOR E4403: Inginerie Avansată și Economie Corporate
 • IEOR E4407: Joc teoretice Modele de Operațiuni
 • IEOR E4701: Modele stochastice de inginerie financiară

Alte cursuri opționale (Mecanica, Stiinta Materialelor, Inginerie Electrica):

 • Mece E4100: Mecanica fluidelor
 • Mece E4302: Termodinamica avansate
 • Mece E4501: Modelare geometrică
 • MSAE E4215: mecanică Comportamentul materialelor structurale
 • Semnale aleatoare si de zgomot: ELEN E4815
 • ELEN E6711: Modele stochastice în sistemele de informații
 • EEME E6601: Introducere în teoria de control

Taxa de cerere

 1. Este necesară o taxă de procesare de 200 de dolari pentru solicitanții de prima dată un program de grad absolvent.
 2. Absolvent Student Services Oficiul numai că va aplicații de proces care sunt prezentate cu o taxă de cerere. Taxa de procesare este nerambursabil. Vă rugăm să cecul plătit: Columbia Network Video.
 3. Aplicatii pentru mai mult de un program de studii nu pot fi procesate simultan.

Termen de aplicare

Vă rugăm să rețineți: Cererile sunt acceptate pe bază de fier. Odată ce o cerere completat a fost primit va fi procesată și dat Comitetului de Admitere pentru revizuire. Cererile vor fi luate în considerare pentru admitere ciclul următor viitoare semestru lui. De exemplu, o aplicație primită în februarie vor fi evaluate pentru viitoarea semestrul de vară. Numai cererile completate vor fi prezentate Comitetului de Admitere pentru revizuire.

Transcrieri

 1. Matricolele oficiale de la fiecare facultate / universitate ați participat sau sunt în prezent frecventează trebuie să fie prezentate împreună cu cererea. Transcrieri trebuie să fie în original, plicul sigilat.
 2. Creditele care apar sub formă de credite de transfer pe orice alt transcriere nu sunt valabile; o transcriere oficială de la școala unde au fost câștigate creditele trebuie depuse.
 3. Elevii care au sau sunt în prezent înscriși în prealabil la Universitatea Columbia trebuie să solicite copii ale transcrieri lor să fie trimise la CVN la Columbia Network Video, 500 W 120 St, 540 Mudd, MC 4719, New York, NY 10027
 4. Absolvent Student Services Oficiul solicită transcrieri fie prezentate împreună cu cererea. Dacă ați prevăd o întârziere în trimiterea transcrieri oficiale, vă rugăm să atașați un set neoficial la cererea. Fișierul dvs. pot fi revizuite de catre departamentul cu un set complet de documente neoficiale; cu toate acestea, vi se va cere să prezinte matricolele oficiale înainte de a vă va fi admis în mod oficial la un program de grad absolvent.
 5. Toate materialele prezentate în sprijinul unei cereri, fie oficiale sau neoficiale, devin proprietatea de la Universitatea Columbia și nu vor fi returnate solicitantului sau transmise la alte școli sau agenții. Deoarece documentele nu vor fi returnate, vă sugerăm să păstrați copii ale oricăror documente ar putea fi necesar pentru evidențele dvs. personale.

Scoruri necesare Examen

 1. Graduate Record Examen (GRE) rezultatele testelor generale sunt necesare tuturor solicitanților SM. Scoruri GRE sunt valabile timp de 5 ani.
 2. TOEFL sau IELTS se cere tuturor candidaților care nu au primit licenta lor într-o țară în care limba engleză este limba oficială vorbită. Scorurile TOEFL și IELTS sunt valabile timp de doi ani.
 3. Toate rapoartele scor trebuie să fie oficial și trimis la Admitere Absolvent direct de la Serviciul de Testare Educațională (ETS).
 4. Codul Columbia Engineering CEEB este 2111 (nu 2162 care face parte din Școala de Arte și Științe).

Documemts necesare

Aceste materiale de aplicare sunt concepute pentru a ajuta persoanele fizice a oferi informații cu caracter personal și academic despre ei înșiși, care va fi utilizat pentru a evalua candidatura pentru admiterea la studii postuniversitare în Fu Fundatia Scoala de Inginerie si Stiinte Aplicate la Universitatea Columbia. Solicitanții pot ajuta biroul Admitere Absolvent în furnizarea de feedback imediat cu privire la statutul lor de aplicare de către neprezentarea informații străine care nu au fost solicitate, cum ar fi un număr excesiv de scrisori de recomandare, copii ale rezumate și teze, casete video și / sau fotografii de activitatea de cercetare, și secundară transcrieri școlare. Informațiile de mai jos indică ce elemente sunt necesare pentru o cerere completă.

 1. Formular de studii (on-line)
 2. Două scrisori de recomandare din plicuri sigilate prin e-mail, sau direct de va recomandat prin e-mail la records@cvn.columbia.edu
 3. GRE rezultatele oficiale examen generală
 • Toate rapoartele scor trebuie să fie oficial și trimise direct la Serviciul de Testare Educațională (ETS)
 • Codul Columbia Engineering CEEB este 2111
Rezultatele testelor TOEFL sau IELTS (dacă este cazul)
O copie a transcrieri oficiale de la toate au participat anterior post-secundar colegii / universități
Personal / Declaratie Professional - un concis (nu mai mult de două pagini) declarație dactilografiate subliniind obiectivele academice și profesionale
CV / Curriculum Vitae
200 dolari Taxa de cerere
Transfer Credit Forma (dacă este cazul)

Vă rugăm să rețineți: Elevii care încep studiile lor la Universitatea Columbia în stare non-înmatriculați prin CVN trebuie să continue să ia toate de cursuri lor prin CVN. Atunci când se aplică pentru admiterea la un program de grad, studenții trebuie să prezinte toate materialele lor de aplicare direct Columbia Network Video pentru prelucrare. Aplicații care sunt trimise direct la Oficiul de student absolvent Servicii sau depuse online prin formularul de ApplyYourself Aplicarea în loc de forme CVN va duce la pierderea totală a tuturor creditelor luate în conformitate cu statutul non-înmatriculați prin CVN. Toate cursurile Columbia a fi utilizate spre un program de student trebuie să fie completate prin CVN. De asemenea, rețineți că orice student a lua cursuri prin auspiciile CVN poate lua cursuri on-campus numai sub îndrumarea administrativă a CVN cu aprobarea consilier.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance lea ... Citeste mai mult

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance learning and pursue their degrees without any residency requirements on the campus in New York. The Fu Foundation School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) offers broad-based instruction within a major... Citește mai puţin