Master of Science în leadership organizațional

Generalități

Programul de descriere

O Master Of Science în Conducere Organizațională (MSOL) este un program de grad pentru profesioniștii care recunosc că succesul individuale și organizaționale este despre a face o contribuție.

Organizații caută inovatoare, profesioniști de înaltă performanță, care au abilități și de formare pentru a asigura conducerea-un fel de conducere care gestionează schimbare, inspiră pe alții atinge măreția, și conduce linia de jos. Master of Science în Conducere Organizațională (MSOL) de la Universitatea Northwood este conceput pentru a vă ajuta să elibereze potențialul uman în cadrul organizației dumneavoastră în timp ce vă poziționarea pentru avansarea profesională.

MSOL oferă participanților șansa de a se pregăti pentru avansarea personală și profesională pentru ei înșiși, comunitățile lor, și organizațiile lor. Designul program analizează comportamentele care facilitează o conducere eficientă personală și organizațională și învățare, precum și strategiile și practicile de rezolvare a problemelor de colaborare. Viitorii studenți trebuie să fi obținut o diplomă de licență și să aibă cel puțin trei ani de experiență de lucru, înainte de înscrierea în program.

Programul este ideal pentru persoanele care doresc să faceți upgrade cunoștințele lor și de calificare-seturi într-un program multi-disciplinare și de a câștiga o acreditare absolvent. Cursurile sunt oferite de facultate restante, care sunt ambele lideri practica in domeniile lor si educatori excepționale care aduc experiență și oportunități lumea reală în mediul de învățare. Programul este oferit folosind on-line / clasa virtuală care incorporeaza tehnologie de învățare asincronă și sincronă a crea un mediu de învățare robust.

Un Master of Science în Leadership Organizational vă pregătește să:

 • Synergize puterea de colegii dumneavoastră și de a încuraja o schimbare pozitivă în cadrul unei organizații
 • Face alegeri etice conducere
 • Tehnici master de comunicare echipa de colaborare
 • Pună în aplicare strategii creative și de rezolvare a problemelor de cooperare
 • Utilizați diferite instrumente intelectuale și tehnice pentru a promova un avantaj competitiv

MSOL Programul Fapte 2015-2016

 • Total credite 30
 • Program Lungime 24 luni
 • Formatul de program online
 • Clasa de mărime 20
 • Pe de credit de ore costa $ 728,00
 • 3 curs de credit $ 2,184.00

MSOL se concentrează pe oameni și problemele organizatorice. Destinat pentru cei care lucrează deja într-o carieră, programe de gradul, cum ar fi MSOL sunt în creștere a cererii de către organizații care doresc să mențină un avantaj competitiv.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The mission of Northwood University is to develop the future leaders of a global, free-enterprise society.

The mission of Northwood University is to develop the future leaders of a global, free-enterprise society. Citește mai puţin