Master Of Science în leadership organizațional

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Oxademy - Northwood University Statele Unite ale Americii - Programul Comun

Învață de la două școli diferite, CU două perspective gratuit DIFERITE

Master of Science în Conducere Organizațională (MSOL) este un program de gradul oferite în comun de către Oxademy și Universitatea Northwood. MSOL este conceput special pentru tinerii profesioniști dinamici, de mare calibru și, de asemenea, pentru directori care accentul se pune pe strategie, leadership si schimbare, și globalizarea. Acesta este conceput pentru a vă ajuta să elibereze potențialul uman în cadrul organizației dumneavoastră în timp ce vă poziționarea pentru avansarea profesională.

Universitatea Northwood (NU) este unul dintre cele mai clasate universitate privată în Statele Unite, cu campusuri în Midland, Michigan și Cedar Hill, Texas. Universitatea este acreditată de către Comisie Higher Learning și este un membru al Asociatiei North Central (800.621.7440; www.higherlearningcommission.org). NU este, de asemenea, acreditat prin intermediul Consiliului de Acreditare pentru școli de Business și programe (ACBSP), precum și. Universitatea are 55.000 de absolventi din întreaga lume. Program de contabilitate Northwood University treilea clasat pe locul pe lista celor mai bune BestColleges.com lui programe online pentru o diplomă de licență de contabilitate; și programul de marketing a fost recunoscut pe lista TheBestSchools.org de "The 20 Cel mai bun Online de licență în Marketing Programe de studii. "

Motive pentru a alege programul de gradul Oxademy-Northwood MSOL

World-Class Facultatea de doua institute - Ei au zeci de ani de experiență de afaceri din lumea reală și excelență în mediul academic. Facultatea noastra sunt experți în domeniile lor respective și au fie a lucrat pentru sau care au fost furnizate de consultanță clienților și guverne din sectorul privat și public major. 97% din membri ai facultatilor care dețin grade avansate.

Elevii globale - Experiență împărtășită - Vei angaja si de a invata de la colegii din întreaga lume. Extindă rețeaua Global și formează legături unic, cu colegi.

Boxe International Inspirational - Vei inspira de la boxe de mare succes noastre de oaspeți la nivel mondial, evenimente și sesiuni de avansare in cariera de rețea.

Ghidate Online Learning, clasele live - Aveți posibilitatea să studieze folosind una dintre tehnologii eLearning cele mai inovatoare din lume dezvoltate de Oxademy. Puteți participa, de asemenea cursuri de vii în fiecare săptămână de oriunde de pe orice dispozitiv.

Flexibile de învățare fără a lăsa locul de muncă sau țară - Predat timp de 12 luni, cu opțiuni flexibile. Nu va trebui să părăsească locul de muncă sau tara pentru a realiza ambițiile dumneavoastră de învățământ.

În al patrulea rând, în Statele Unite ale Americii pentru ROI (Return On Investment): Universitatea Northwood pe locul 4 în națiune în 2015 PayScale College ROI Raportul național la categoria "Best Value Business School", cu un randament anual de 10,1% pe investiții pentru absolvenții săi. ( Https://www.northwood.edu/photos/roi/payscale.png)

Fenomenale Preturi de plasament: Combinate, mediile Oxademy-Northwood University o rata de plasare de 85% dintre toate programele de studii. Unele programe de studii sunt mai aproape de 100%.

55.000 Alumni schimba lumea: Printre absolventii nostri sunt fondatorii și conducătorii Fortune 500 de companii și o parte din lume, cea mai rapidă creștere start-up.

Alumni pentru Viata cu avansare în carieră: Suport Asistăm studenții noștri în totul, de la explorarea de carieră și de auto-marketing, pentru a relua de construire și de a ajuta cu tehnici de post-căutare.

Multiple premii, Chartered Director Titlu , Premiul Identic (de acei studenți care studiază pe-campus), participa la absolvire la Michigan Campus, Statele Unite ale Americii, Studiu de caz și de proiect-Led de învățare model, Evaluare integrat Leadership si Coaching, Plan de plata flexibile, Împrumuturi și Burse de studiu, 24/7 Tutor Suport, Email / Forum Online, Telefon , Oxademy Insights ™ App pentru Bitesize Learning, Oxademy Antreprenorii Hub și mai mult ...

Ultima actualizare Dec 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Oxademy Graduate School is a professional and academic education provider located in the city of Oxford, the world’s most renowned learning hub. At Oxademy, we work with an extensive network of educat ... Citeste mai mult

Oxademy Graduate School is a professional and academic education provider located in the city of Oxford, the world’s most renowned learning hub. At Oxademy, we work with an extensive network of educational specialists in Oxford to deliver world-class guided online learning to eligible students. Citește mai puţin
Oxford , Hong Kong , Shanghai , Kuala Lumpur , Mumbai , Lagos , Tokyo + 6 Mai mult Mai Puțin