Master Of Science în Inginerie Mecanică

Generalități

Programul de descriere

Master of Science în Inginerie Mecanică

Inginerie mecanica este un subiect diversă care derivă lățimea de la nevoia de a proiectarea și fabricarea totul, de la piese de mici dimensiuni individuale și dispozitive (de exemplu, senzori de microscara si duze de imprimantă cu jet de cerneală) la sistemele de mari dimensiuni (de exemplu, nave spațiale și mașini-unelte). Rolul unui inginer mecanic este de a lua un produs de la o idee la piață. În scopul de a realiza acest lucru, este nevoie de o gamă largă de competențe. Inginerul mecanic trebuie să dobândească anumite competențe și cunoștințe. El / ea trebuie să înțeleagă forțele și mediul termic care un produs, piesele sale sau subsistemele sale va întâlni; o concepție pentru funcționalitate, estetica, iar capacitatea de a rezista la forțele și mediul termic vor fi supuse; și pentru a determina cel mai bun mod de a le produce și se asigura că acestea vor funcționa fără eșec. Poate că unul calificare care este domeniu exclusiv inginer mecanic este capacitatea de a analiza și obiecte si proiectare de sisteme cu mișcare.

Departamentul de Inginerie Mecanica de la Columbia a fost înființată în 1897. Acesta sa bucurat de o reputație națională și internațională pentru o mare parte a istoriei sale. Între 1950 și 1980, profesori Dudley D. Fuller, Harold G. Elrod, și Vittorio Castelli au cel mai important lideri in domeniul teoriei și practicii de lubrifiere. În anii 1960, profesorul Ferdinand Freudenstein (cunoscut sub numele de "Tatăl moderne Cinematica"), a revoluționat domeniul proiectării mecanice prin inaugureaza era computerelor în cinematica sinteza si proiectarea mecanismului. În timpurile mai recente, departamentul a fost cunoscut pentru contribuțiile sale de cercetare în domeniul teoriei controlului, de fabricație, thermofluids și biomecanica. Facultatea de membri au dat prelegeri keynote la conferințe naționale și internaționale și a primit premii cel mai bun suport de hârtie și premii profesionale ale societății. Toți membrii facultate sunt active în cercetare, cu multe servind ca editori și redactori asociați ai reviste de specialitate și ca lideri în societățile profesionale.

Cerințele de admitere

Gradul necesar pentru admitere: Studenții admiși la programul trebuie să aibă o diplomă de licență în inginerie mecanică sau alt domeniu legat (sub rezerva aprobării Programului Inginerie Mecanica) de la o instituție academică acreditată. Candidații trebuie să aibă un record puternic de licență pentru a fi competitiv pentru admitere.

 • GPA necesar: minim de 3,0
 • Cerințe GRE: încercare General necesare

Sunt necesare scrisori de recomandare, cu două foi matricole, CV-ul, si un motto personal-profesională: alte cerințe de aplicare. Rezultatele testelor TOEFL sunt necesare a tuturor elevilor care au primit diplomă de licență lor într-o țară în care engleza nu este limba oficială și vorbită. Toate cerințele aplicației în cererea Graduate trebuie completate așa cum este specificat în cerere.

Cursuri

Programul care duce la gradul de Master of Science în inginerie mecanică necesită absolvirea unui minim de 30 de puncte de lucru desigur aprobat prin CVN format din nu mai puțin de zece cursuri. Este necesar un mediu minim punct de gradul de 2.5 pentru absolvire. Toate cerințele de grad trebuie să fie finalizate în termen de 5 ani de la începutul primului curs creditat față de gradul. Aceasta include cursuri luate în programul de non-grade.

Programul studentului de studiu este elaborat în consultare cu un consilier program pentru a reflecta interesele speciale elevului. Alegeri tipice includ subiecte cum ar fi mecanica de solide si lichide, termodinamică, transfer de căldură, inginerie de fabricație, robotica, cinematica, dinamica si vibratii, control și producerea de energie. Cu toate acestea, următoarele recomandări trebuie respectate:

 1. Secvența de cursuri selectate nu trebuie să fie întâmplătoare, ci mai degrabă arată o specialitate clar perceptibil.
 2. Toate cursurile trebuie să fie la nivel de absolvent, și anume, numerotate 4000 sau mai mare, cu un minim de (6 pct) 6000-nivel sau (curs) Cursuri superioare incluse.
 3. Fiecare program trebuie să conțină cel puțin un curs în matematică (APMA sau MATH identificatorilor), statistică (SIEO sau STAT indicator) sau echivalentul lor, material de acoperire dincolo de ceea ce studentul a luat anterior. Acesta ar trebui să apară la începutul secvenței, în scopul de a servi ca bază pentru activitatea curs tehnic. Exemple de astfel de cursuri oferite de CVN sunt APMA E4001: Principii de Matematică Aplicată, APMA E4200: parțială Ecuatii diferentiale I, APMA E4204: Funcții de variabile complexe, și SIEO W4150: Introducere în Probabilități și statistică.
 4. Out-of-departamentului de studiu este încurajată, dar cel puțin cinci cursuri ar trebui să fie în inginerie mecanică. Numai cursuri cu denumire de Mece, IEME, EEME, sau MEBM sunt considerate cursuri de inginerie mecanică. Cursuri cu orice alt denumire (de exemplu, ENME) nu sunt cursuri de inginerie mecanică, dar pot fi luate ca opționale. Multe cursuri oferite de CVN integra foarte bine în acest program. Vă rugăm să consultați cu un consilier de program prima.

Taxa de cerere

 1. Este necesară o taxă de procesare de 200 de dolari pentru solicitanții de prima dată un program de grad absolvent.
 2. Absolvent Student Services Oficiul numai că va aplicații de proces care sunt prezentate cu o taxă de cerere. Taxa de procesare este nerambursabil. Vă rugăm să cecul plătit: Columbia Network Video.
 3. Aplicatii pentru mai mult de un program de studii nu pot fi procesate simultan.

Termen de aplicare

Vă rugăm să rețineți: Cererile sunt acceptate pe bază de fier. Odată ce o cerere completat a fost primit va fi procesată și dat Comitetului de Admitere pentru revizuire. Cererile vor fi luate în considerare pentru admitere ciclul următor viitoare semestru lui. De exemplu, o aplicație primită în februarie vor fi evaluate pentru viitoarea semestrul de vară. Numai cererile completate vor fi prezentate Comitetului de Admitere pentru revizuire.

Transcrieri

 1. Matricolele oficiale de la fiecare facultate / universitate ați participat sau sunt în prezent frecventează trebuie să fie prezentate împreună cu cererea. Transcrieri trebuie să fie în original, plicul sigilat.
 2. Creditele care apar sub formă de credite de transfer pe orice alt transcriere nu sunt valabile; o transcriere oficială de la școala unde au fost câștigate creditele trebuie depuse.
 3. Elevii care au sau sunt în prezent înscriși în prealabil la Universitatea Columbia trebuie să solicite copii ale transcrieri lor să fie trimise la CVN la Columbia Network Video, 500 W 120 St, 540 Mudd, MC 4719, New York, NY 10027
 4. Absolvent Student Services Oficiul solicită transcrieri fie prezentate împreună cu cererea. Dacă ați prevăd o întârziere în trimiterea transcrieri oficiale, vă rugăm să atașați un set neoficial la cererea. Fișierul dvs. pot fi revizuite de catre departamentul cu un set complet de documente neoficiale; cu toate acestea, vi se va cere să prezinte matricolele oficiale înainte de a vă va fi admis în mod oficial la un program de grad absolvent.
 5. Toate materialele prezentate în sprijinul unei cereri, fie oficiale sau neoficiale, devin proprietatea de la Universitatea Columbia și nu vor fi returnate solicitantului sau transmise la alte școli sau agenții. Deoarece documentele nu vor fi returnate, vă sugerăm să păstrați copii ale oricăror documente ar putea fi necesar pentru evidențele dvs. personale.

Scoruri necesare Examen

 1. Graduate Record Examen (GRE) rezultatele testelor generale sunt necesare tuturor solicitanților SM. Scoruri GRE sunt valabile timp de 5 ani.
 2. TOEFL sau IELTS se cere tuturor candidaților care nu au primit licenta lor într-o țară în care limba engleză este limba oficială vorbită. Scorurile TOEFL și IELTS sunt valabile timp de doi ani.
 3. Toate rapoartele scor trebuie să fie oficial și trimis la Admitere Absolvent direct de la Serviciul de Testare Educațională (ETS).
 4. Codul Columbia Engineering CEEB este 2111 (nu 2162 care face parte din Școala de Arte și Științe).

Documemts necesare

Aceste materiale de aplicare sunt concepute pentru a ajuta persoanele fizice a oferi informații cu caracter personal și academic despre ei înșiși, care va fi utilizat pentru a evalua candidatura pentru admiterea la studii postuniversitare în Fu Fundatia Scoala de Inginerie si Stiinte Aplicate la Universitatea Columbia. Solicitanții pot ajuta biroul Admitere Absolvent în furnizarea de feedback imediat cu privire la statutul lor de aplicare de către neprezentarea informații străine care nu au fost solicitate, cum ar fi un număr excesiv de scrisori de recomandare, copii ale rezumate și teze, casete video și / sau fotografii de activitatea de cercetare, și secundară transcrieri școlare. Informațiile de mai jos indică ce elemente sunt necesare pentru o cerere completă.

 1. Formular de studii (on-line)
 2. Două scrisori de recomandare din plicuri sigilate prin e-mail, sau direct de va recomandat prin e-mail la records@cvn.columbia.edu
 3. GRE rezultatele oficiale examen generală
 • Toate rapoartele scor trebuie să fie oficial și trimise direct la Serviciul de Testare Educațională (ETS)
 • Codul Columbia Engineering CEEB este 2111
Rezultatele testelor TOEFL sau IELTS (dacă este cazul)
O copie a transcrieri oficiale de la toate au participat anterior post-secundar colegii / universități
Personal / Declaratie Professional - un concis (nu mai mult de două pagini) declarație dactilografiate subliniind obiectivele academice și profesionale
CV / Curriculum Vitae
200 dolari Taxa de cerere
Transfer Credit Forma (dacă este cazul)

Vă rugăm să rețineți: Elevii care încep studiile lor la Universitatea Columbia în stare non-înmatriculați prin CVN trebuie să continue să ia toate de cursuri lor prin CVN. Atunci când se aplică pentru admiterea la un program de grad, studenții trebuie să prezinte toate materialele lor de aplicare direct Columbia Network Video pentru prelucrare. Aplicații care sunt trimise direct la Oficiul de student absolvent Servicii sau depuse online prin formularul de ApplyYourself Aplicarea în loc de forme CVN va duce la pierderea totală a tuturor creditelor luate în conformitate cu statutul non-înmatriculați prin CVN. Toate cursurile Columbia a fi utilizate spre un program de student trebuie să fie completate prin CVN. De asemenea, rețineți că orice student a lua cursuri prin auspiciile CVN poate lua cursuri on-campus numai sub îndrumarea administrativă a CVN cu aprobarea consilier.

Taxe de școlarizare

Vă rugăm să rețineți că toate taxele de școlarizare și sunt în dolari SUA și sunt estimate. Școlarizare și cele mai multe taxe sunt prevăzute de statut, și pot fi modificate la discreția Administratorilor.

 • CVN scolarizare Credit: 1782 dolari per punct (Credit Hour)
 • CVN scolarizare Audit: 834 dolari per punct (Credit Hour)
 • CVN Taxa: 395 dolari pe curs
 • Taxa Transcript: 105 dolari nerambursabil taxă o singură dată
 • Absolvent Admitere Taxa de cerere: 200 dolari nerambursabil taxă o singură dată
 • Certificarea programului Taxa de cerere: 150 dolari nerambursabil taxă o singură dată
 • Late Taxa de participare: 100 $ taxă nerambursabilă
 • CVN Retragerea Taxa: 75 dolari, plus de școlarizare proporțional și toate taxele nerambursabile

De exemplu: Un curs de trei credit ar fi 5346 dolari + transcriere taxa de 105 dolari (o singură dată) + taxa de CVN 395 dolari = 5846 dolari

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance lea ... Citeste mai mult

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance learning and pursue their degrees without any residency requirements on the campus in New York. The Fu Foundation School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) offers broad-based instruction within a major... Citește mai puţin