Master Of Science în inginerie de mediu

Generalități

Programul de descriere

Master Of Science în Ingineria Mediului

Durabilitatea societății umane pe Pamant este probabil să fie una din provocările dominante ale secolului 21. Creșterea populației a continuat, împreună cu urbanizarea și industrializarea întreaga lume, a dus la un consum rapid al resurselor noastre naturale, producția extensivă de deșeuri, degradarea mediului, amenințări la adresa sănătății umane, și schimbările climatice. S-au spus despre aceste probleme, dar până acum nu este de ajuns sa făcut. Este nevoie de soluții de inginerie bune pentru o planetă durabilă.

Universitatea Departamentul Columbia de Pământ și Ingineria Mediului (EEE) se străduiește să dezvolte soluții eficiente la aceste probleme complexe și multidisciplinare, reconcilierea o profundă îngrijorare pentru mediul înconjurător, cu nevoile societății noastre globale industrializate. Tema noastră centrală este isprăvnicia conștiincios resurselor noastre naturale finite, și anume mineralele, combustibili, energie, apa, și terestre. EEE menține Henry Krumb Școala de tradiție îndelungată minelor "de a furniza în mod responsabil de materiale esențiale pentru societate, în timp ce pionierat noi inițiative importante de mediu.

EEE oferă acum Master of Science în grad de Pamant si Ingineria Mediului, conceput pentru ingineri și oameni de știință care intenționează să urmeze, sau sunt deja implicate în managementul de mediu, / cariere de dezvoltare. Accentul a programului este miniere ecologic și procesarea materiilor prime (minerale, energetice și de apă) și reciclarea sau eliminarea corespunzătoare a materialelor utilizate. Programul include, de asemenea, tehnologiile de evaluare și remedierea daunelor trecut de la mediul înconjurător. Elevii trebuie să completeze 30 de credite de nivel de absolvent de cursuri și posibilitatea de a alege un ritm care să le permită să completeze cerințele SM timp ce a fi angajat.

Cerințele de admitere

Gradul necesar pentru admitere: Studenții admiși la programul trebuie să aibă o diplomă de licență în inginerie, știință, matematică, informatică sau alte domenii conexe (sub rezerva aprobării de Pământului și Programul Ingineria Mediului) de la o instituție academică acreditată. Candidații trebuie să aibă un record puternic de licență pentru a fi competitiv pentru admitere.

 • GPA necesar: minim de 3,0
 • Cerințe GRE: încercare General necesare

Sunt necesare scrisori de recomandare, cu două foi matricole, CV-ul, si un motto personal-profesională: alte cerințe de aplicare. Rezultatele testelor TOEFL sunt necesare a tuturor elevilor care au primit diplomă de licență lor într-o țară în care engleza nu este limba oficială și vorbită. Toate cerințele aplicației în cererea Graduate trebuie completate așa cum este specificat în cerere.

Cursuri

Elevii trebuie să completeze toate cursuri de bază (descrise mai jos) și opționale selectate (descrise mai jos) pentru un total de 30 de puncte de lucru absolvent academice prin CVN cu o medie de 2,5 academic sau mai bine. Toate cerințele de grad trebuie să fie finalizate în termen de 5 ani de la începutul primului curs creditat față de gradul. Aceasta include cursuri luate în programul de non-grade.

Cursuri de bază (12 credite):

Cursuri de bază contribuie 12 puncte de credit absolvent față de gradul. Elevii trebuie să completeze patru din următoarele șapte cursuri:

 • Chee E4252: Introducere în suprafață și coloidal Chimie
 • EAEE E4003: Introducere în Aquatic Chimie
 • EAEE E4200: Producere de materiale anorganice
 • EAEE E4550: Cataliza pentru controlul emisiilor
 • EAEE E4901: Microbiologie Mediu
 • EAEE E6208: ardere Chimie și procese
 • ECIA W4100: gestionarea și dezvoltarea sistemelor de apă

Cursuri opționale (9 credite):

În plus față de cursuri de bază necesare patru Pământului și Ingineria Mediului enumerate mai sus, elevii vor trebui să completeze trei cursuri suplimentare de la cursurile enumerate mai jos pentru un total de nouă credite în Pământului & Ingineria Mediului sau legate domenii cum ar fi Inginerie Chimică, Inginerie Civilă, si Stiinta si Ingineria Materialelor. Cursuri aprobate, care va îndeplini această categorie de cerințe de curs includ (dar nu sunt limitate la) următoarele clase. Cursuri suplimentare care nu sunt enumerate mai jos poate fi aplicabile față de această cerință, sub rezerva aprobării de către consilierul facultate. Toate cursurile de mai jos au fost deja înregistrate de CVN.

 • APPH E4090: Nanotehnologie
 • Chee E4050: Principiile si industriale Electrochimie Mediului
 • Chee E4530: coroziunea metalelor
 • Chee E6252: Suprafata aplicată și coloidal Chimie
 • CHEN E4010: Analiza procesului chimic
 • CIEE E4252: Ingineria Mediului
 • EAEE E4160: solide și gestionare a deșeurilor periculoase
 • EAEE E4190: fotovoltaice Ingineria Sistemelor
 • EAEE E4950: procesele biochimice de mediu
 • EAIA W4200: alternative resurse energetice
 • MSAE E4215: mecanică Comportamentul materialelor structurale
 • MSAE E4132: Bazele de polimeri și ceramică

SAU

 • MSAE E4250: Ceramica si compozite
 • MSAE E4202: Termodinamica și Reacții în solide
 • MSAE E4206: Proprietăți Electronice și magnetice ale solidelor
 • APMA E4001: Principii de Matematică Aplicată
 • APMA E4200: ecuatii cu derivate partiale

Electives gratuite (9 credite):

Un student trebuie să selecteze trei cursuri electivă pentru un total de 9 puncte de credit absolvent. Aceste cursuri electivă permite studentului de a alege subiecte dintr-o varietate de domenii în cadrul Școlii de Inginerie pentru a completa programul de bază. Determinarea care cursuri sunt aplicabile față de cerințele electivă este supusă aprobării de către consilierul facultate.

Taxa de cerere

 1. Este necesară o taxă de procesare de 200 de dolari pentru solicitanții de prima dată un program de grad absolvent.
 2. Absolvent Student Services Oficiul numai că va aplicații de proces care sunt prezentate cu o taxă de cerere. Taxa de procesare este nerambursabil. Vă rugăm să cecul plătit: Columbia Network Video.
 3. Aplicatii pentru mai mult de un program de studii nu pot fi procesate simultan.

Termen de aplicare

Vă rugăm să rețineți: Cererile sunt acceptate pe bază de fier. Odată ce o cerere completat a fost primit va fi procesată și dat Comitetului de Admitere pentru revizuire. Cererile vor fi luate în considerare pentru admitere ciclul următor viitoare semestru lui. De exemplu, o aplicație primită în februarie vor fi evaluate pentru viitoarea semestrul de vară. Numai cererile completate vor fi prezentate Comitetului de Admitere pentru revizuire.

Transcrieri

 1. Matricolele oficiale de la fiecare facultate / universitate ați participat sau sunt în prezent frecventează trebuie să fie prezentate împreună cu cererea. Transcrieri trebuie să fie în original, plicul sigilat.
 2. Creditele care apar sub formă de credite de transfer pe orice alt transcriere nu sunt valabile; o transcriere oficială de la școala unde au fost câștigate creditele trebuie depuse.
 3. Elevii care au sau sunt în prezent înscriși în prealabil la Universitatea Columbia trebuie să solicite copii ale transcrieri lor să fie trimise la CVN la Columbia Network Video, 500 W 120 St, 540 Mudd, MC 4719, New York, NY 10027
 4. Absolvent Student Services Oficiul solicită transcrieri fie prezentate împreună cu cererea. Dacă ați prevăd o întârziere în trimiterea transcrieri oficiale, vă rugăm să atașați un set neoficial la cererea. Fișierul dvs. pot fi revizuite de catre departamentul cu un set complet de documente neoficiale; cu toate acestea, vi se va cere să prezinte matricolele oficiale înainte de a vă va fi admis în mod oficial la un program de grad absolvent.
 5. Toate materialele prezentate în sprijinul unei cereri, fie oficiale sau neoficiale, devin proprietatea de la Universitatea Columbia și nu vor fi returnate solicitantului sau transmise la alte școli sau agenții. Deoarece documentele nu vor fi returnate, vă sugerăm să păstrați copii ale oricăror documente ar putea fi necesar pentru evidențele dvs. personale.

Scoruri necesare Examen

 1. Graduate Record Examen (GRE) rezultatele testelor generale sunt necesare tuturor solicitanților SM. Scoruri GRE sunt valabile timp de 5 ani.
 2. TOEFL sau IELTS se cere tuturor candidaților care nu au primit licenta lor într-o țară în care limba engleză este limba oficială vorbită. Scorurile TOEFL și IELTS sunt valabile timp de doi ani.
 3. Toate rapoartele scor trebuie să fie oficial și trimis la Admitere Absolvent direct de la Serviciul de Testare Educațională (ETS).
 4. Codul Columbia Engineering CEEB este 2111 (nu 2162 care face parte din Școala de Arte și Științe).

Documemts necesare

Aceste materiale de aplicare sunt concepute pentru a ajuta persoanele fizice a oferi informații cu caracter personal și academic despre ei înșiși, care va fi utilizat pentru a evalua candidatura pentru admiterea la studii postuniversitare în Fu Fundatia Scoala de Inginerie si Stiinte Aplicate la Universitatea Columbia. Solicitanții pot ajuta biroul Admitere Absolvent în furnizarea de feedback imediat cu privire la statutul lor de aplicare de către neprezentarea informații străine care nu au fost solicitate, cum ar fi un număr excesiv de scrisori de recomandare, copii ale rezumate și teze, casete video și / sau fotografii de activitatea de cercetare, și secundară transcrieri școlare. Informațiile de mai jos indică ce elemente sunt necesare pentru o cerere completă.

 1. Formular de studii (on-line)
 2. Două scrisori de recomandare din plicuri sigilate prin e-mail, sau direct de va recomandat prin e-mail la records@cvn.columbia.edu
 3. GRE rezultatele oficiale examen generală
 • Toate rapoartele scor trebuie să fie oficial și trimise direct la Serviciul de Testare Educațională (ETS)
 • Codul Columbia Engineering CEEB este 2111
Rezultatele testelor TOEFL sau IELTS (dacă este cazul)
O copie a transcrieri oficiale de la toate au participat anterior post-secundar colegii / universități
Personal / Declaratie Professional - un concis (nu mai mult de două pagini) declarație dactilografiate subliniind obiectivele academice și profesionale
CV / Curriculum Vitae
200 dolari Taxa de cerere
Transfer Credit Forma (dacă este cazul)

Vă rugăm să rețineți: Elevii care încep studiile lor la Universitatea Columbia în stare non-înmatriculați prin CVN trebuie să continue să ia toate de cursuri lor prin CVN. Atunci când se aplică pentru admiterea la un program de grad, studenții trebuie să prezinte toate materialele lor de aplicare direct Columbia Network Video pentru prelucrare. Aplicații care sunt trimise direct la Oficiul de student absolvent Servicii sau depuse online prin formularul de ApplyYourself Aplicarea în loc de forme CVN va duce la pierderea totală a tuturor creditelor luate în conformitate cu statutul non-înmatriculați prin CVN. Toate cursurile Columbia a fi utilizate spre un program de student trebuie să fie completate prin CVN. De asemenea, rețineți că orice student a lua cursuri prin auspiciile CVN poate lua cursuri on-campus numai sub îndrumarea administrativă a CVN cu aprobarea consilier.

Taxe de școlarizare

Vă rugăm să rețineți că toate taxele de școlarizare și sunt în dolari SUA și sunt estimate. Școlarizare și cele mai multe taxe sunt prevăzute de statut, și pot fi modificate la discreția Administratorilor.

 • CVN scolarizare Credit: 1782 dolari per punct (Credit Hour)
 • CVN scolarizare Audit: 834 dolari per punct (Credit Hour)
 • CVN Taxa: 395 dolari pe curs
 • Taxa Transcript: 105 dolari nerambursabil taxă o singură dată
 • Absolvent Admitere Taxa de cerere: 200 dolari nerambursabil taxă o singură dată
 • Certificarea programului Taxa de cerere: 150 dolari nerambursabil taxă o singură dată
 • Late Taxa de participare: 100 $ taxă nerambursabilă
 • CVN Retragerea Taxa: 75 dolari, plus de școlarizare proporțional și toate taxele nerambursabile

De exemplu: Un curs de trei credit ar fi 5346 dolari + transcriere taxa de 105 dolari (o singură dată) + taxa de CVN 395 dolari = 5846 dolari

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance lea ... Citeste mai mult

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance learning and pursue their degrees without any residency requirements on the campus in New York. The Fu Foundation School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) offers broad-based instruction within a major... Citește mai puţin