Master Of Science în inginerie civilă

Generalități

Programul de descriere

Master of Science în Inginerie Civilă

Departamentul de Inginerie Civilă și Inginerie Mecanică oferă programe postuniversitare care să conducă la gradul de Master of Science (MS) Acest program este flexibil și poate implica concentrații în structurile, constructiile ingineresti, fiabilitate și procese aleatoare, mecanica solului, mecanica fluidelor, hidrogeologie, continuum mecanica, metode finite de elemente, mecanica de calcul, mecanica experimentale, acustica, vibratii si dinamica, inginerie cutremur, sau orice combinație a acestora, cum ar fi interacțiunea fluid-structură. Graduate Record de examinare (GRE) este necesar pentru admiterea la departamentul.

Inginerie civilă:

Prin selectarea electives tehnice, elevii se pot concentra pe una din mai multe domenii de concentrare sau se pregătească pentru eforturile viitoare, cum ar fi arhitectura. Unele Concentrațiile tipice sunt:

 • Analiza structurală și proiectare: aplicații de oțel și beton clădiri, poduri și alte structuri
 • Inginerie geotehnică: mecanica solului, geologie inginerie, și inginerie fundație
 • Inginerie de constructii si management: planificare facilitate de capital și de finanțare, management strategic, de management de inginerie și de construcții procese, dreptul constructii, tehnici de construcție, gestionarea sistemelor de infrastructură civilă, inginerie civilă și a spiritului antreprenorial pentru constructii
 • Ingineria mediului și a apei de resurse: transportul de substanțe suportate apă, hidrologie, hidrogeologie, transportul sedimentelor, si design geoenvironmental Sistemele de reținere

Mecanica Inginerie:

Programe in mecanica de inginerie oferi formare cuprinzătoare în principiile de matematică aplicată și mecanica mediilor continue și în aplicarea acestor principii la rezolvarea problemelor de inginerie. Accentul se pune pe principii de bază, care să permită elevilor să aleagă dintr-o gamă largă de domenii tehnice. Elevii pot lucra pe probleme de discipline, cum ar fi analiza sistemelor, acustica, și analiză de stres, și în diverse domenii, precum transportul, mediul, structural, nuclear, și inginerie aerospatiala. Domenii Programul include:

 • Mecanica mediilor continue: mecanica lichide si solide, teorii ale comportamentului elastică și inelastică, și daune mecanica
 • Vibratii: neliniară și vibrații aleatorii; dinamica media continuă, de structuri și rigide, precum și a sistemelor combinate, cum ar fi interacțiunea fluid-structură; sisteme active, pasive, și hibride de control pentru structuri din cadrul încărcare seismice; dinamice efecte de interacțiune teren-structura pe răspunsul seismic a structurilor
 • Procese aleatoare și fiabilitate: probleme in designul împotriva eșec în cutremur, vânt și sarcini val; zgomot, și turbulente fluxurile; analiza structurilor cu proprietăți aleatoare
 • Mecanica fluidelor: fluxuri turbulente, fluxuri de două faze, interacțiunea fluid-structura, interactiune fluid-sol, flux în medii poroase, metode de calcul pentru procese de curgere și de transport, precum și debit și de transport în rocă fracturat sub încărcare mecanică
 • Mecanica de calcul: element finit și tehnici elemente de frontieră, de calcul simbolic, și aplicații de Bioinginerie

Cerințele de admitere

Gradul necesar pentru admitere: Studenții admiși la programul trebuie să aibă o diplomă de licență în inginerie civilă sau un domeniu legat de la o instituție academică acreditată. Candidații trebuie să aibă un record puternic de licență pentru a fi competitiv pentru admitere.

 • GPA necesar: minim de 3,0
 • Cerințe GRE: încercare General necesar.

Sunt necesare scrisori de recomandare, cu două foi matricole, CV-ul, si un motto personal-profesională: alte cerințe de aplicare. Rezultatele testelor TOEFL sunt necesare a tuturor elevilor care au primit diplomă de licență lor într-o țară în care engleza nu este limba oficială și vorbită. Toate cerințele aplicației în cererea Graduate trebuie completate așa cum este specificat în cerere.

Cursuri

Elevii trebuie să completeze toate cursuri de bază (descrise mai jos) și opționale selectate (descrise mai jos) pentru un total de 30 de puncte de lucru absolvent academice prin CVN cu o medie de 2,5 academic sau mai bine. Până la 6 ore de credit (puncte) de muncă academice la nivel de absolvent de acceptabil la o instituție academică acreditată câștigate înainte de înscrierea la Columbia pot fi transferate ca credit elective, sub rezerva aprobării de consilier.

Cursuri de bază:

Cursuri de bază oferă un student cu o fundație solidă în fundamentele de Construcții. Cursuri de bază contribuie 18 puncte (studenții trebuie să aleagă șase cursuri de doisprezece enumerate mai jos) de credit absolvent față de gradul.

 • Cien E4021: Analiza elastică și plastică a structurilor (3 puncte)
 • Cien E4111: Incertitudinea & Risk in sisteme de infrastructură (3 puncte)
 • E4129 cien: Gestionarea Inginerie & Constructii Procese (3 puncte)
 • Cien E4332: analiza cu element finit I (3 puncte)
 • Cien E4132: Prevenirea si Rezolvarea Disputelor Constructii (3 puncte)
 • Cien E4242: Geotehnica Inginerie Seismică (3 puncte)
 • Cien E6246: Mecanica solului avansate (3 puncte)
 • ENME E4215: Teoria Vibrații (3 puncte)
 • ENME E4114: Mecanica de fracturi si fatigabilitate (3 puncte)
 • ENME E4202: Mecanica avansate (3 puncte)
 • ENME E4113: Mecanica avansate de solide (3 puncte)
 • Mece E6313: Avansat de transfer de căldură (3 puncte)

Cursuri opționale:

Un student trebuie să selecteze patru cursuri electivă de la cele enumerate mai jos pentru un total de 12 de puncte de credit absolvent. Elevii pot alege cursuri care nu sunt enumerate, cu aprobarea unui consilier de program. Aceste cursuri permit studentului de a alege subiecte dintr-o varietate de domenii pentru a completa programul de bază. Aceste electives permite studenților să exploreze teorii și concepte din domeniul ingineriei industriale și operațiunile de cercetare, matematica aplicata, si management.

 • APMA E4001: Principii de Matematică Aplicată (3 puncte)
 • APMA E4101: Introducere în sisteme dinamice neliniare (3 puncte)
 • APMA E4200: ecuatii cu derivate partiale (3 puncte)
 • CIEE E4252: Ingineria Mediului (3 puncte)
 • IEME E4310: Tehnologie & strategice Probleme în fabricație Enterprises (3 puncte)
 • IEOR E4000: Productie Management (3 puncte)
 • IEOR E4003: Industrial Economie (3 puncte)
 • IEOR E4004: Introducere în Operations Research: Modele deterministe (3 puncte)
 • IEOR E4007: optimizare: Modele și metode (3 puncte)
 • IEOR E4106: Introducere în Operations Research: Modele stochastice (3 puncte)
 • IEOR E4210: Supply Chain Management (3 puncte)
 • IEOR E4405: programare a producției (3 puncte)
 • IEOR E4412: Controlul calității și Management (3 puncte)
 • IEOR E4418: Logistică și Transportation Management (3 puncte)
 • IEOR E4998: Management Inovare tehnologică (3 puncte)
 • Mece E4314: Dinamica energetică a clădirilor verzi (3 puncte)

Mediu Scholastic necesare pentru absolvire: 2.5 Timpul Limit: Toate cerințele de grad trebuie să fie finalizate în termen de 5 ani de la începutul primului curs creditat față de gradul. Aceasta include cursuri luate în programul de non-grade.

Taxa de cerere

 1. Este necesară o taxă de procesare de 200 de dolari pentru solicitanții de prima dată un program de grad absolvent.
 2. Absolvent Student Services Oficiul numai că va aplicații de proces care sunt prezentate cu o taxă de cerere. Taxa de procesare este nerambursabil. Vă rugăm să cecul plătit: Columbia Network Video.
 3. Aplicatii pentru mai mult de un program de studii nu pot fi procesate simultan.

Termen de aplicare

Vă rugăm să rețineți: Cererile sunt acceptate pe bază de fier. Odată ce o cerere completat a fost primit va fi procesată și dat Comitetului de Admitere pentru revizuire. Cererile vor fi luate în considerare pentru admitere ciclul următor viitoare semestru lui. De exemplu, o aplicație primită în februarie vor fi evaluate pentru viitoarea semestrul de vară. Numai cererile completate vor fi prezentate Comitetului de Admitere pentru revizuire.

Transcrieri

 1. Matricolele oficiale de la fiecare facultate / universitate ați participat sau sunt în prezent frecventează trebuie să fie prezentate împreună cu cererea. Transcrieri trebuie să fie în original, plicul sigilat.
 2. Creditele care apar sub formă de credite de transfer pe orice alt transcriere nu sunt valabile; o transcriere oficială de la școala unde au fost câștigate creditele trebuie depuse.
 3. Elevii care au sau sunt în prezent înscriși în prealabil la Universitatea Columbia trebuie să solicite copii ale transcrieri lor să fie trimise la CVN la Columbia Network Video, 500 W 120 St, 540 Mudd, MC 4719, New York, NY 10027
 4. Absolvent Student Services Oficiul solicită transcrieri fie prezentate împreună cu cererea. Dacă ați prevăd o întârziere în trimiterea transcrieri oficiale, vă rugăm să atașați un set neoficial la cererea. Fișierul dvs. pot fi revizuite de catre departamentul cu un set complet de documente neoficiale; cu toate acestea, vi se va cere să prezinte matricolele oficiale înainte de a vă va fi admis în mod oficial la un program de grad absolvent.
 5. Toate materialele prezentate în sprijinul unei cereri, fie oficiale sau neoficiale, devin proprietatea de la Universitatea Columbia și nu vor fi returnate solicitantului sau transmise la alte școli sau agenții. Deoarece documentele nu vor fi returnate, vă sugerăm să păstrați copii ale oricăror documente ar putea fi necesar pentru evidențele dvs. personale.

Scoruri necesare Examen

 1. Graduate Record Examen (GRE) rezultatele testelor generale sunt necesare tuturor solicitanților SM. Scoruri GRE sunt valabile timp de 5 ani.
 2. TOEFL sau IELTS se cere tuturor candidaților care nu au primit licenta lor într-o țară în care limba engleză este limba oficială vorbită. Scorurile TOEFL și IELTS sunt valabile timp de doi ani.
 3. Toate rapoartele scor trebuie să fie oficial și trimis la Admitere Absolvent direct de la Serviciul de Testare Educațională (ETS).
 4. Codul Columbia Engineering CEEB este 2111 (nu 2162 care face parte din Școala de Arte și Științe).

Documemts necesare

Aceste materiale de aplicare sunt concepute pentru a ajuta persoanele fizice a oferi informații cu caracter personal și academic despre ei înșiși, care va fi utilizat pentru a evalua candidatura pentru admiterea la studii postuniversitare în Fu Fundatia Scoala de Inginerie si Stiinte Aplicate la Universitatea Columbia. Solicitanții pot ajuta biroul Admitere Absolvent în furnizarea de feedback imediat cu privire la statutul lor de aplicare de către neprezentarea informații străine care nu au fost solicitate, cum ar fi un număr excesiv de scrisori de recomandare, copii ale rezumate și teze, casete video și / sau fotografii de activitatea de cercetare, și secundară transcrieri școlare. Informațiile de mai jos indică ce elemente sunt necesare pentru o cerere completă.

 1. Formular de studii (on-line)
 2. Două scrisori de recomandare din plicuri sigilate prin e-mail, sau direct de va recomandat prin e-mail la records@cvn.columbia.edu
 3. GRE rezultatele oficiale examen generală
 • Toate rapoartele scor trebuie să fie oficial și trimise direct la Serviciul de Testare Educațională (ETS)
 • Codul Columbia Engineering CEEB este 2111
Rezultatele testelor TOEFL sau IELTS (dacă este cazul)
O copie a transcrieri oficiale de la toate au participat anterior post-secundar colegii / universități
Personal / Declaratie Professional - un concis (nu mai mult de două pagini) declarație dactilografiate subliniind obiectivele academice și profesionale
CV / Curriculum Vitae
200 dolari Taxa de cerere
Transfer Credit Forma (dacă este cazul)

Vă rugăm să rețineți: Elevii care încep studiile lor la Universitatea Columbia în stare non-înmatriculați prin CVN trebuie să continue să ia toate de cursuri lor prin CVN. Atunci când se aplică pentru admiterea la un program de grad, studenții trebuie să prezinte toate materialele lor de aplicare direct Columbia Network Video pentru prelucrare. Aplicații care sunt trimise direct la Oficiul de student absolvent Servicii sau depuse online prin formularul de ApplyYourself Aplicarea în loc de forme CVN va duce la pierderea totală a tuturor creditelor luate în conformitate cu statutul non-înmatriculați prin CVN. Toate cursurile Columbia a fi utilizate spre un program de student trebuie să fie completate prin CVN. De asemenea, rețineți că orice student a lua cursuri prin auspiciile CVN poate lua cursuri on-campus numai sub îndrumarea administrativă a CVN cu aprobarea consilier.

Taxe de școlarizare

Vă rugăm să rețineți că toate taxele de școlarizare și sunt în dolari SUA și sunt estimate. Școlarizare și cele mai multe taxe sunt prevăzute de statut, și pot fi modificate la discreția Administratorilor.

 • CVN scolarizare Credit: 1782 dolari per punct (Credit Hour)
 • CVN scolarizare Audit: 834 dolari per punct (Credit Hour)
 • CVN Taxa: 395 dolari pe curs
 • Taxa Transcript: 105 dolari nerambursabil taxă o singură dată
 • Absolvent Admitere Taxa de cerere: 200 dolari nerambursabil taxă o singură dată
 • Certificarea programului Taxa de cerere: 150 dolari nerambursabil taxă o singură dată
 • Late Taxa de participare: 100 $ taxă nerambursabilă
 • CVN Retragerea Taxa: 75 dolari, plus de școlarizare proporțional și toate taxele nerambursabile

De exemplu: Un curs de trei credit ar fi 5346 dolari + transcriere taxa de 105 dolari (o singură dată) + taxa de CVN 395 dolari = 5846 dolari

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance lea ... Citeste mai mult

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance learning and pursue their degrees without any residency requirements on the campus in New York. The Fu Foundation School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) offers broad-based instruction within a major... Citește mai puţin