Master Of Science în inginerie chimica

Generalități

Programul de descriere

Master of Science în Inginerie Chimica

Inginerie chimică este un domeniu extrem de interdisciplinar în cauză cu materiale și procese în centrul unei game largi de tehnologii. Practică Inginerii chimice sunt experți care se ocupă de dezvoltarea și producția de diverse produse din industria chimică tradiționale, precum și multe noi tehnologii emergente. Inginer chimist ghidează trecerea produsului de la laborator la piata, de la idei și prototipuri pentru articole și procesele de funcționare, de la teorie la realitate. Acest lucru necesită o adâncime remarcabil și lățimea de înțelegere a aspectelor fizice și chimice ale materialelor și producția lor.

Expertiza de ingineri chimice este esențială pentru producție, comercializare și de aplicare în domenii cum ar fi produsele farmaceutice, materiale de înaltă performanță în industria aerospațială și industria auto, biotehnologii, semiconductori în industria electronică, vopsele și materiale plastice, chimica, fibre sintetice, artificiale organe, implanturi și proteze biocompatibile și multe altele. Din ce în ce, inginerii chimice sunt implicate în noile tehnologii care folosesc materiale extrem de noi ale căror răspuns neobișnuit la nivel molecular le conferă cu proprietăți unice. Exemplele includ tehnologii de mediu, biotehnologii emergente de importanță majoră medical care utilizează ADN-sau senzori chimici pe baza de proteine, medicamente cu eliberare controlată, noi produse agricole, și multe altele.

Cerințele de admitere

Gradul necesar pentru admitere: Studenții admiși la programul trebuie să aibă o diplomă de licență în inginerie chimică. Elevii cu un fundal în domeniul științei, matematică, fizică, biochimie, farmacie sau alt domeniu legat pot fi luate în considerare pentru aplicarea doar ca excepție, după revizuire de către departamentul de Inginerie Chimica si în general, numai în cazul în care înregistrarea lor academice lipsește câteva dintre cursurile necesare. Candidații trebuie să aibă un record puternic de licență pentru a fi competitiv pentru admitere.

 • GPA necesar: minim de 3,0
 • Cerințe GRE: încercare General necesare

Sunt necesare scrisori de recomandare, cu două foi matricole, CV-ul, si un motto personal-profesională: alte cerințe de aplicare. Rezultatele testelor TOEFL sunt necesare a tuturor elevilor care au primit diplomă de licență lor într-o țară în care engleza nu este limba oficială și vorbită. Toate cerințele aplicației în cererea Graduate trebuie completate așa cum este specificat în cerere.

Cursuri

Elevii trebuie să completeze toate cursuri de bază (descrise mai jos) și opționale selectate (descrise mai jos) pentru un total de 30 de puncte de lucru absolvent academice prin CVN cu o medie de 2,5 academic sau mai bine. Toate cerințele de grad trebuie să fie finalizate în termen de 5 ani de la începutul primului curs creditat față de gradul. Aceasta include cursuri luate în programul de non-grade.

Cursuri de bază (12 credite):

Cursuri de bază oferă un student cu o fundație în fundamentele de Inginerie Chimică. Cursuri de bază contribuie 12 puncte de credit absolvent față de gradul. Elevii trebuie să completeze următoarele:

 • CHEN E4010: probleme matematice în Inginerie chimică (fostă Analiza procesului chimic) sau APMA E4200: ecuatii cu derivate partiale, I
 • CHEN E4110: Fenomene de transport, III
 • CHAP E4120: Mecanica statistice sau CHEN E4130: Avansat Inginerie Chimică Termodinamica
 • CHEN E4330: avansate chimice Kinetics

Cursuri opționale (9 credite):

În plus față de necesare patru core cursuri de inginerie chimică enumerate mai sus, elevii vor trebui să completeze trei cursuri suplimentare de la cursurile enumerate mai jos pentru un total de 9 credite în Inginerie Chimica sau domenii conexe, cum ar fi știința materialelor și Earth & Environmental Engineering. Cursuri aprobate, care va îndeplini această categorie de cerințe de curs includ (dar nu sunt limitate la) următoarele clase. Cursuri suplimentare care nu sunt enumerate mai jos poate fi aplicabile față de această cerință, sub rezerva aprobării de către consilierul facultate.

 • APPH E4300: electrodinamică Aplicate
 • APPH E4301: Introducere in Fizica plasmei
 • BMCH E4810: organe artificiale
 • Chee E4050: Principii de Industrial & Environmental Electrochimie
 • Chee E4252: Introducere în suprafață și coloidal Chimie
 • Chee E4530: coroziunea metalelor
 • Chee E6252: Suprafata aplicată și coloidal Chimie
 • CHEN E4520: Biocolloid Engineering Proiectare
 • CHEN E4620: Introducere în Polimere si materiale moi
 • CHEN E4750: genomului și Cell
 • CHEN E4800: Protein Engineering
 • FIECARE E4560: Tehnologie de particule
 • EAEE E4003: Chimie Aquatic
 • EAEE E4150: Air prevenirea poluării și controlul
 • EAEE E4200: Producere de materiale anorganice
 • EAEE E4550: Catalysis de control al emisiilor
 • EAEE E4901: Microbiologie Mediu
 • EAEE E6208: ardere Chimie și procese
 • ECIA E4100: gestionarea și dezvoltarea sistemelor de apă
 • MSAE E4090: Nanotehnologie
 • MSAE E4132: Bazele de polimeri și ceramică

SAU

 • MSAE E4250: Ceramica si compozite
 • MSAE E4202: Termodinamica și Reacții în solide
 • MSAE E4206: Proprietăți Electronice și magnetice ale solidelor
 • MSAE E4215: mecanică Comportamentul materialelor structurale
 • BMEN E4501: Tissue Engineering, am
 • BMEN E4502: Tissue Engineering, II

Electives gratuite (9 credite):

Un student trebuie să selecteze trei cursuri electivă pentru un total de 9 puncte de credit absolvent. Aceste cursuri electivă permite studentului de a alege subiecte dintr-o varietate de domenii în cadrul Școlii de Inginerie pentru a completa programul de bază. Determinarea care cursuri sunt aplicabile față de cerințele electivă este supusă aprobării de către consilierul facultate.

Tezei de doctorat:

Nu este necesară teza sau proiect. Elevii poate dura până la un maxim de șase puncte de Master de cercetare (CHEN E9400) pentru credit. Acei studenți care urmăresc acest master de cercetare de obicei face acest lucru după finalizarea cerințelor Core Course.

Taxa de cerere

 1. Este necesară o taxă de procesare de 200 de dolari pentru solicitanții de prima dată un program de grad absolvent.
 2. Absolvent Student Services Oficiul numai că va aplicații de proces care sunt prezentate cu o taxă de cerere. Taxa de procesare este nerambursabil. Vă rugăm să cecul plătit: Columbia Network Video.
 3. Aplicatii pentru mai mult de un program de studii nu pot fi procesate simultan.

Termen de aplicare

Vă rugăm să rețineți: Cererile sunt acceptate pe bază de fier. Odată ce o cerere completat a fost primit va fi procesată și dat Comitetului de Admitere pentru revizuire. Cererile vor fi luate în considerare pentru admitere ciclul următor viitoare semestru lui. De exemplu, o aplicație primită în februarie vor fi evaluate pentru viitoarea semestrul de vară. Numai cererile completate vor fi prezentate Comitetului de Admitere pentru revizuire.

Transcrieri

 1. Matricolele oficiale de la fiecare facultate / universitate ați participat sau sunt în prezent frecventează trebuie să fie prezentate împreună cu cererea. Transcrieri trebuie să fie în original, plicul sigilat.
 2. Creditele care apar sub formă de credite de transfer pe orice alt transcriere nu sunt valabile; o transcriere oficială de la școala unde au fost câștigate creditele trebuie depuse.
 3. Elevii care au sau sunt în prezent înscriși în prealabil la Universitatea Columbia trebuie să solicite copii ale transcrieri lor să fie trimise la CVN la Columbia Network Video, 500 W 120 St, 540 Mudd, MC 4719, New York, NY 10027
 4. Absolvent Student Services Oficiul solicită transcrieri fie prezentate împreună cu cererea. Dacă ați prevăd o întârziere în trimiterea transcrieri oficiale, vă rugăm să atașați un set neoficial la cererea. Fișierul dvs. pot fi revizuite de catre departamentul cu un set complet de documente neoficiale; cu toate acestea, vi se va cere să prezinte matricolele oficiale înainte de a vă va fi admis în mod oficial la un program de grad absolvent.
 5. Toate materialele prezentate în sprijinul unei cereri, fie oficiale sau neoficiale, devin proprietatea de la Universitatea Columbia și nu vor fi returnate solicitantului sau transmise la alte școli sau agenții. Deoarece documentele nu vor fi returnate, vă sugerăm să păstrați copii ale oricăror documente ar putea fi necesar pentru evidențele dvs. personale.

Scoruri necesare Examen

 1. Graduate Record Examen (GRE) rezultatele testelor generale sunt necesare tuturor solicitanților SM. Scoruri GRE sunt valabile timp de 5 ani.
 2. TOEFL sau IELTS se cere tuturor candidaților care nu au primit licenta lor într-o țară în care limba engleză este limba oficială vorbită. Scorurile TOEFL și IELTS sunt valabile timp de doi ani.
 3. Toate rapoartele scor trebuie să fie oficial și trimis la Admitere Absolvent direct de la Serviciul de Testare Educațională (ETS).
 4. Codul Columbia Engineering CEEB este 2111 (nu 2162 care face parte din Școala de Arte și Științe).

Documemts necesare

Aceste materiale de aplicare sunt concepute pentru a ajuta persoanele fizice a oferi informații cu caracter personal și academic despre ei înșiși, care va fi utilizat pentru a evalua candidatura pentru admiterea la studii postuniversitare în Fu Fundatia Scoala de Inginerie si Stiinte Aplicate la Universitatea Columbia. Solicitanții pot ajuta biroul Admitere Absolvent în furnizarea de feedback imediat cu privire la statutul lor de aplicare de către neprezentarea informații străine care nu au fost solicitate, cum ar fi un număr excesiv de scrisori de recomandare, copii ale rezumate și teze, casete video și / sau fotografii de activitatea de cercetare, și secundară transcrieri școlare. Informațiile de mai jos indică ce elemente sunt necesare pentru o cerere completă.

 1. Formular de studii (on-line)
 2. Două scrisori de recomandare din plicuri sigilate prin e-mail, sau direct de va recomandat prin e-mail la records@cvn.columbia.edu
 3. GRE rezultatele oficiale examen generală
 • Toate rapoartele scor trebuie să fie oficial și trimise direct la Serviciul de Testare Educațională (ETS)
 • Codul Columbia Engineering CEEB este 2111
Rezultatele testelor TOEFL sau IELTS (dacă este cazul)
O copie a transcrieri oficiale de la toate au participat anterior post-secundar colegii / universități
Personal / Declaratie Professional - un concis (nu mai mult de două pagini) declarație dactilografiate subliniind obiectivele academice și profesionale
CV / Curriculum Vitae
200 dolari Taxa de cerere
Transfer Credit Forma (dacă este cazul)

Vă rugăm să rețineți: Elevii care încep studiile lor la Universitatea Columbia în stare non-înmatriculați prin CVN trebuie să continue să ia toate de cursuri lor prin CVN. Atunci când se aplică pentru admiterea la un program de grad, studenții trebuie să prezinte toate materialele lor de aplicare direct Columbia Network Video pentru prelucrare. Aplicații care sunt trimise direct la Oficiul de student absolvent Servicii sau depuse online prin formularul de ApplyYourself Aplicarea în loc de forme CVN va duce la pierderea totală a tuturor creditelor luate în conformitate cu statutul non-înmatriculați prin CVN. Toate cursurile Columbia a fi utilizate spre un program de student trebuie să fie completate prin CVN. De asemenea, rețineți că orice student a lua cursuri prin auspiciile CVN poate lua cursuri on-campus numai sub îndrumarea administrativă a CVN cu aprobarea consilier.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance lea ... Citeste mai mult

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance learning and pursue their degrees without any residency requirements on the campus in New York. The Fu Foundation School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) offers broad-based instruction within a major... Citește mai puţin