Master of Science în managementul logisticii

Generalități

Programul de descriere

Factor de succes Logistica

Logistica este unul din factorii cheie de succes ai unei companii. Acesta reduce costurile, driblează rezultate optime într-un timp mai scurt si imbunatateste satisfactia clientului.

Face carieră într-o industrie în plină expansiune, care este în creștere dinamic și este urgent în căutarea pentru directori.

În patru semestre oferim la institutia noastra pentru logistica si economie Hamm interdisciplinar know-how în domeniul logisticii, management general și abilități sociale.

Intensivă, individuală, practic

Profesori renumiți și lectori, care sunt conținut care s-au dovedit în practică. Noi lucrăm în grupuri mici, cu un maxim de 40 de participanți. Astfel, acesta poate fi administrat la subiectele individuale ale elevilor. Prin contact personal cu profesorul creează un mediu de învățare intensă.

Recunoscut interdisciplinar și internațional

Te afli într-logistica câmp de munca de lucru sau doresc să se extindă profilul dvs. ca un outsider?

Studenților la masterat noastre provin din diferite domenii si industrii. Deci, poate contribui si intalni noi perspective fiecare experiențe proprii.

Gradul "Master of Science", la prestigioasa SRH Hochschule für Logistik și Hamm economic este recunoscută pe plan internațional: Califică-te pentru noi oportunități de carieră.

PERSPECTIVE

Aproape orice alt domeniu profesional este interdisciplinară și cere ca logistica din zilele noastre. Spectrul de sarcini logistice a crescut constant în ultimii ani. Logistician are nevoie de diverse procese și interfețele domina - de la cumpărare la producția și vânzările către serviciu. În același timp, expertiza la nivel de companie sa este în cerere, deoarece lanțul de aprovizionare este de a asigura funcționarea fără impedimente - și într-adevăr, în întreaga lume.

Universitatea noastră are excelente identifica aceste cerințe cu logistica Programul de Master lor și cât de puțin se concentreze la o altă universitate pentru a face manager de logistică cu profesionalism, în practică se potrivesc: ne ofera nu doar de prima clasa expertiză tehnică și metodologică, dar, de asemenea, capacitatea de a analiza situații complexe și să rezolve sarcini dificile.

Ultima actualizare Nov 2014

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm has a clear profile: We train leaders for the growing labor market of business-related technical services. We have placed the focus of our studies ... Citeste mai mult

The SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm has a clear profile: We train leaders for the growing labor market of business-related technical services. We have placed the focus of our studies on promising industries. Citește mai puţin