Master Administrarea Afacerilor

DWU oferă un program de MBA, cu o pantă de conducere antreprenorială și strategică, consolidată printr-o abordare pe valori determinate.

Focus regionalizate : Înțelegem sunteți în căutarea pentru instrumentele necesare pentru a reuși în mici întreprinderi, tranzacționate non-public prezente în regiunea noastră, iar noi suntem aici pentru a ajuta.

Maestrul nostru de Business Administration este conceput pentru a servi regiunea în întreprinderi mici și mijlocii. Noi adaptat programul nostru online, astfel ca un mijloc de a vă servi mai bine, student on-line.

Antreprenoriale și strategică înclinația de conducere a programului nostru de MBA este îmbunătățită printr-un accent pe valori conduse pe conducere servitor, ceea ce face atât decizii de afaceri inteligente și etice, precum și o comunicare eficientă. Elevii sunt provocați să gândească critic și de a planifica drumul lor prin probleme de afaceri, care sunt într-o stare constantă de flux, din cauza dinamicii de schimbare a factorilor de mediu.

100% on-line

Modelul convenabil și personalizabil pentru a permite planificarea individualizată.

Comoditate : Cursuri complete oricând, oriunde, fără a mai fi nevoie să vină la campus.

cursuri de 8 săptămâni : Există două puncte de intrare în fiecare an, august și ianuarie. Următorul punct de intrare este de 22 august 2016.

Conexiuni semnificativ : Construiți relații de colaborare cu facultate și studenți deopotrivă.

12 luni : Participa cu normă întreagă și să finalizeze programul în cât mai puțin de un an.

FLEXIBILITATE : Participa la ora parte de program, după cum este necesar, pentru un echilibru între muncă / viață sănătoasă.

Admitere Prezentare generală

Pentru a fi eligibil pentru admitere, trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

  • O diplomă de licență la o instituție acreditată
  • În cazul în care gradul de licență dvs. nu este într-un domeniu legat de afaceri, veți avea posibilitatea de a finaliza cursurile de nivelare necesare prin Peregrine Servicii academice, în scopul de a îndeplini cerințele de admitere în programul de MBA. Programul este auto-paced și pot fi explicate în detaliu în continuare de către un consilier de admitere.
  • 2.75 GPA
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Dakota Wesleyan University Online »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
1 an
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019