Master of Business Administration

Generalități

Programul de descriere

GRADUL DVS.

SMC on-line program de MBA Oferă o combinație echilibrată de conținut academic și practic de afaceri. Programul oferă o înțelegere solidă a complexității organizației de afaceri și oferă instrumente practice pentru rezolvarea intereselor adesea contradictorii ale departamentelor și zonelor sale diferite.

Acest program este ideal pentru potențialele mari care se străduiesc să conducă și să supravegheze operațiunile, precum și pe cei care își conduc propria afacere și trebuie să aibă o înțelegere aprofundată a sarcinilor executate de angajații din diferite departamente. Caracterul general al programului vă va oferi instrumente eficiente de transformare a ideilor și talentelor într-o afacere de succes. Avantajul pentru plasarea în muncă a MBA este caracterul său larg acceptat, care vă permite să vă încorporați în diverse domenii ale managementului corporativ.

100% RISK-FREE

Înscrierea este absolut fără risc. Suntem atât de convinși că suntem partenerul ideal, încât vă puteți începe să studiați gratuit. Taxele de școlarizare se datorează numai săptămânii inițiale, dacă decideți să rămâneți. Nu se aplică penalități. Acesta este unic, la nivel mondial.

Cu programul SMC de MBA online, veți avea posibilitatea de a face un salariu anual peste medie, în timp ce economisiți până la 90% în comparație cu costul altor programe online sau tradiționale. Nu există nici măcar o taxă de înscriere. SMC vă susține că studiați din orice loc și ritm pe care îl alegeți.

ACREDITARE

Programul este pe deplin acreditat de Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP), care este recunoscut de Consiliul pentru Acreditare în Învățământul Superior (CHEA).

Program de proiectare

Programul SMC on-line MBA este provocator din punct de vedere intelectual și a fost conceput de liderii liderilor de afaceri din mediul academic. Acesta susține cu adevărat învățarea de la sine și oferă o flexibilitate de neegalat. Evaluarea colegială este puternic promovată. Acesta reprezintă o piatră de temelie a managementului performanței programului și vă pregătește abilitățile de feedback, responsabilitate, sincronizare și lucrul în echipă.

SEMINARI FACE-LA-FACE

Pachete speciale de școlarizare, inclusiv seminare față-în-față și alte servicii academice disponibile pentru cohorte de studenți de la 7.500 € / student.

CONTEXTUL CURSULUI

Business Core

 • Marketing Management
 • Finanțe și contabilitate managerială
 • Cercetare de afaceri
 • Economie managerială
 • Managementul Resurselor Umane
 • Managementul Afacerilor Internaționale și Comerțului
 • administrare
 • Managementul dezvoltării afacerii

Administrarea afacerilor majore

 • Managementul Operatiunilor
 • Management Strategic
 • Conducere și Comportament Organizațional
 • Management de proiect, planificare și execuție

Stadiul tezei

 • Capstone Project
 • Capstone Expectations Project
 • Apărarea orală

Criterii de absolvire

 • Completarea subiecților
 • Credite ECTS
 • Capstone proiect
 • GPA în ansamblu

PROCESUL DE APLICARE

Pregătiți-vă documentele pentru încărcare, inclusiv Curriculum Vitae (CV), Transcript, Diploma și copia pașaportului.

Revizuim formularul dvs. online de solicitare și veți primi un răspuns în termen de 2 zile lucrătoare La soluționarea depunerii de școlarizare veți primi Certificatul de înscriere și Manualul studenților.

Criteriile de admitere

Centrul de Management al Elveției salută solicitanții calificați fără discriminare față de sex, vârstă, origine culturală, etnică, religioasă și rasială. Programele de învățământ la distanță sunt admise în mod continuu.

Admiterea la Centrul de Management al Elveției stabilește criterii minime care au fost concepute pentru a identifica solicitanții care au un potențial academic solid și care manifestă creativitate, gândire critică, valori sociale și morale, dovezi de competență în limba engleză și motivație puternică.

INTRAREA PROGRAMULUI

Datorită structurii flexibile a programului, înscrierea este continuă. Susținute prin metoda asincronă de studiu, studenții admiși pot începe să studieze în orice moment, aliniându-și angajamentele personale și profesionale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

SMC Business School is a truly global institution with learners from more than 130 different countries. We educate high achievers with a sense of individualism, standing out from the crowds. You recei ... Citeste mai mult

SMC Business School is a truly global institution with learners from more than 130 different countries. We educate high achievers with a sense of individualism, standing out from the crowds. You receive unsurpassed service, strong professional networks, true career opportunities, and remain flexible in place & time. Citește mai puţin