Master of Business Administration (MBA)

Generalități

Programul de descriere

Un MBA ajută la urmări calea spre succes pentru orice student sau profesional. MBA de primă clasă Universitatea Unicaf pregătește calea pentru absolvenții săi pentru exigente de afaceri și oferă oportunități excelente pentru studenții ambițioși sau bunuri de afaceri pentru a spori cariera lor. În plus, MBA este ideal pentru persoanele care doresc să înceapă afacerea lor, deoarece oferă perspective excelente pentru ocuparea forței de muncă în viitor.

Pe tot parcursul programului de Master, elevii vor dobândi cunoștințe esențiale legate de afaceri, inclusiv abilități de leadership, management strategic și financiar, de dezvoltare profesională, metode de cercetare și comerț.

ELIGIBILITATE

 • Admiterea la programul de master necesită un grad de licență oferite de către o instituție acreditată.
 • Candidații cu un master oferite de o instituție acreditată va fi, de asemenea, luate în considerare pentru admitere.
 • Candidații cu o diplomă națională ( „HND“ un fel de BTS / DAR) și experiență relevantă de muncă poate lua în considerare, de asemenea.
 • Cunoașterea excelentă a limbii engleze este o condiție prealabilă (în cazul în care absolventul nu a fost studiat în limba engleză.)

Candidatul trebuie să furnizeze, de asemenea:

 • Un CV-ul actualizat
 • O scrisoare de recomandare (academice sau profesionale)
 • O declarație personală (este necesar un minim de 500 de cuvinte)
 • O copie a cărții de identitate sau a pașaportului

De ce să alegeți Universitatea Unicaf?

 • partener acreditat al unora dintre cele mai bune universități din Europa, Marea Britanie și SUA
 • programe high-end predate de vorbitori naționale și internaționale
 • diplome recunoscute, legitime și certificate ca orice altă diplomă echivalentă off-line
 • Ia diplome recunoscute la nivel mondial prin studierea on-line
 • Se aplică pentru o bursă acreditată pentru un cost mai ieftin
 • Studiu on-line și să participe la prezentarea de studii la universitate

Despre Universitatea

Universitatea Unicaf este o pan-africană universitate privată recunoscută reunind cele mai bune elemente de educație de calitate și de calitate oferă grade internaționale, recunoscute la nivel mondial.

Pana in prezent, Universitatea gestionează campusuri Unicaf și centre de învățare în 9 țări din Africa. Aceste facilități locale sunt concepute pentru a oferi studenților o gamă largă de servicii, cum ar fi cursuri de clasă (disponibile doar în unele locuri), o bibliotecă virtuală, asistență în timpul procesului de admitere și pentru plata taxelor studii.

Datorită campusul nostru, poate urmări sala de clasă, și se bucură, de asemenea, o serie de servicii, cum ar fi accesarea Internetului și biblioteca virtuală în laboratoarele noastre pentru a face cercetare pentru proiectele lor.

studii online și offline

Universitatea UNICAF este singura universitate din Africa sub-sahariană, care oferă acces la o educație de calitate superioară și emite recunoscute pe plan internațional de calificări prin intermediul curriculum-ului său online și offline. Ca un student online, puteți studia în ritmul propriu și la costuri mai mici. Ca student off-line, aveți acces la cele mai moderne centre într-un mediu academic profesional de nivel înalt.

Prin studierea 1 sau ciclul 3, on-line sau off-line, aveți acces la un mediu academic profesional de nivel înalt și posibilitatea de a obține un grad acreditat care va avansa in cariera.

Principalele avantaje

 • cost foarte scăzut
 • titluri recunoscute pe plan internațional
 • ore flexibile, 24/7 acces on-line adaptabil la stilul tău de viață
 • Accesul la burse pentru studii UNICAF

„Am nevoie într-adevăr o diplomă de master pentru a impulsiona cariera mea. Sunt foarte fericit ca am descoperit UNICAF, deoarece astfel de oportunități nu sunt disponibile în țara mea. "

Oduwa Omoruyi, Nigeria

„Sunt foarte recunoscător pentru această oportunitate care îmi va permite să-și continue studiile în management la o astfel de scoala de afaceri de prestigiu“

Prudența Nhlanhla Sibindi, Zimbabwe

„Sunt foarte recunoscător pentru UNICAF pentru mine de sprijin de până acum. Vă mulțumim pentru răbdare și dorința de a mă ajuta. Sunt în cele din urmă studiază la o universitate recunoscută pe plan internațional! "

Simangaliso Ncube, Zimbabwe

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Unicaf University is a pan-African independent, recognised university, combining the best elements of international education, offering high quality academic qualifications.

Unicaf University is a pan-African independent, recognised university, combining the best elements of international education, offering high quality academic qualifications. Citește mai puţin
Larnaca , New York , Atena , Bucureşti , Londra , Cairo , Accra , Lilongwe , Port Louis , Nairobi , Lagos , Mogadishu , Lusaka , Irbid , Cipru Online + 14 Mai mult Mai Puțin