Read the Official Description

Deveni un lider în afaceri

Cu o Southern Cross University Online MBA, Veți dezvolta atât know-how de afaceri și abilități practice pentru a avansa in cariera sau de a construi propria afacere. Veți examina management contemporane și de a dezvolta soluții pentru situații comerciale complexe - toate prin prisma continuă evoluție economia digitală fast-paced, la nivel mondial. MBA nostru este evaluat 4 stele de Asociația Graduate Management of Australia. Noi actualizăm curriculum continuu pentru a vă dota cu cele mai noi concepte, și de a asigura tot ceea ce se referă înapoi la tendințele în evoluție. În același timp, acesta este un curs practic - puteți alege din șapte specializări pentru a perfecționa în continuare abilitățile dumneavoastră industrie. Dacă ochiul tău este pe piața locurilor de muncă, ancheta 2014 Corporate Recrutorii au descoperit ca 83% dintre organizatii intervievati in Asia-Pacific de gând să angajeze MBA în acest an - un număr care a fost în continuă creștere din 2009.

Oportunități de carieră

Atât MBA generale și de specialitate MBA au avantaje. Absolvenții de MBA general, cu cunoștințele lor într-o gamă largă de afaceri și de conducere practică, poate avea mai multe opțiuni în joc cu atunci când vine vorba de cariera lor. Pe de altă parte, MBA absolvenți cu specializare au o cunoaștere mai profundă a o anumită zonă a industriei, și poate fi în măsură să sari direct într-un rol mai senior. În cazul în care va conduce MBA?

Chief Executive Officer (CEO)

Ca un CEO poate deține compania, l-au fondat, sau s-ar putea raporta la un consiliu de administrație. Ca cea mai mare directorul executiv rang într-o corporație sau organizație, veți fi responsabil pentru planificarea strategică general pentru viitor.

Managerul strategic

Adesea, raportează direct CEO-ul, vă vom oferi o abordare strategică și de introspecție în operațiunile de afaceri, politicile și procesele.

Director General Executiv

Ca EGM vei dezvolta strategii și politici pentru atingerea obiectivelor de afaceri - acum și în viitor.

Chief Operating Officer (COO)

Al doilea la comanda la CEO, vei fi adesea găsite în operațiuni intensive de afaceri. Vei conduce operațiunile de afaceri pentru a atinge obiectivele bugetare și financiare, precum și pot fi implicate în producție, marketing și vânzări, precum și de cercetare și dezvoltare.

Învățarea cu SCU Online

Cursuri online Southern Cross University se potrivesc perfect în jurul muncă, familie și viața. Construim flexibilitatea și excelența în - cursurile noastre sunt 100% on-line, oferă șase puncte de intrare pe tot parcursul anului, și sunt livrate de către cadre didactice-tech savvy prin intermediul tehnologiei interactive proaspete, inteligent, și de colaborare.

Modelul nostru 100% on-line asigură flexibilitate maximă. Tu începe la unul din șase perioade de studiu pe tot parcursul anului, și poate finaliza până la șase unități pe an. Fiecare perioadă de studiu durează șapte săptămâni. Ei începe în februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie.

La cerere de absolvire suntem acolo pentru tine. Vă vom ajuta prin procesul de aplicare și de inscriere. Când în curs de desfășurare cu studiul, nostru personalizat, suport unu-la-unu te ține motivat și asigură vei primi ceea ce ai nevoie pentru a atinge obiectivele de studiu și de carieră.

Conectivitate și angajament este parte din afacere. Noțiuni de bază un MBA sporește nu numai abilitățile dumneavoastră, dar, de asemenea, vă permite să rețea. Mulți dintre absolvenții noștri s-au întâlnit colaboratori viitoare în timp ce studiau.

Specialise sau de studiu o MBA generalist

Aveți două opțiuni:

 • Studia suita noastră completă de unități de afaceri, cu o specializare într-una din cele patru domenii cheie: contabilitate, managementul serviciilor de sănătate, managementul cunoștințelor de informații sau de gestionare și de oameni de conducere. Aceasta este o modalitate eficientă de a obține cunoștințe profunde care aveți nevoie pentru a spori experiența dumneavoastră profesionale.
 • Studia suita noastră completă de unități de afaceri, fără o specializare, dobândirea de competențe și cunoștințe dintr-o varietate de unități, și absolvent cu o înțelegere a fiecărui aspect al afacerii.

contabilitate

Se analizează de management și a proceselor de afaceri cu o înțelegere aprofundată a fundamentelor dreptului afacerilor, performanța financiară, rentabilitatea și solvabilitatea.

Management Sanitar

Aplica principiile de management strategic și de planificare la o setare de sanatate pentru a face față impactului interne și externe, cum ar fi reducerile de finanțare, restructurarea interna sau o schimbare în guvern.

Managementul informațiilor și cunoștințelor

Punerea în aplicare gândire strategică la concepte, practici și dezvoltarea de cunoștințe și informații de gestiune.

Gestionarea și Leading Oameni

Gestiona, motiva și inspira cu stiluri de conducere adaptate pentru a atinge obiectivele strategice.

contabilitate

Analiza de management de afaceri cu o înțelegere aprofundată a fundamentelor de finanțe și contabilitate de gestiune.

Antreprenoriat și New Creation Venture

Identifica oportunități și potențial de piață, să dezvolte strategii de planificare, gestionare creștere și identificarea și evaluarea resurselor critice pentru asocierile noi inovatoare.

Management Sanitar

Aplica principiile de management strategic și de planificare la o setare de sanatate pentru a face față impactului interne și externe, cum ar fi reducerile de finanțare, restructurarea interna sau o schimbare în guvern.

Gestionarea și Leading Oameni

Gestiona, motiva și inspira cu stiluri de conducere adaptate pentru a atinge obiectivele strategice.

Afaceri în regiunea Asia-Pacific

Cu un ochi la orizont, să examineze strategii și structuri pentru intrarea pe piață externă și participarea, economia și politica de comerț internațional și a factorilor monetari globale precum schimb valutar.

Management Financiar

Aflați fundamentele de investiții, pensii, și planificarea fluxului de numerar, taxa de, structuri juridice, evaluarea riscurilor și de asigurare, precum și aspectele critice de comunicare acest lucru, într-un mediu de afaceri complex.

Managementul informațiilor și cunoștințelor

Punerea în aplicare gândire strategică la concepte, practici și dezvoltarea de cunoștințe și informații de gestiune.

criterii de intrare

 • A demonstrat capacitățile profesionale - fie o diplomă de licență (sau o calificare similară) de la o universitate, sau au alte experiențe pe care le considera ca fiind echivalente cu o diplomă.
 • Fie competenți în limba engleză.

Ce puteți studia

Unități

16

Partea A - unitățile obligatorii

 • Finante pentru manageri
 • marketing
 • Principiile de management de proiect
 • Guvernanța corporativă pentru manageri
 • Conducere și Gestionarea Oameni
 • Gestionarea Information Systems
 • Analiza strategie și cauza
 • afaceri la nivel mondial

Partea B - electives

 • Contabilitate de afaceri pentru manageri
 • De afaceri și Drept Corporation pentru manageri
 • Healthcare Professional portofoliu A
 • Schimbare de conducere în domeniul asistenței medicale
 • Principiile și practica de responsabilitate clinice
 • Strategic Management în Sănătate
 • Gestionarea Enterprise Digital
 • Knowledge Management Strategic
 • Schimbare si dezvoltare organizationala
 • Managementul Resurselor Umane
 • Proiect de cercetare industrie (dublu ponderată)

Partea C - unitățile de fundație

 • Contabilitatea pentru manageri
 • Comportamentul organizațională
 • Economie și de analiză cantitativă
 • marketing

În picioare avansată

Se calculează picioare avansate uitandu-te la educatia dumneavoastra si experienta. Cu toate acestea, acest plan vă va oferi o idee bună a ceea ce ar putea primi.

Puteți primi cele patru unități în partea C ca în picioare avansat, reducerea timpului de studiu totală cu până la opt luni, în cazul în care aveți:

 • o diplomă de licență într-un domeniu similar sau
 • un certificat de absolvent în afaceri, sau o calificare echivalentă

Puteți primi cele patru unități partea C și patru unități Partea B ca picioare avansate, reducerea timpului de studiu de pana la 16 luni, în cazul în care aveți:

 • un onoruri licenta intr-un domeniu similar sau
 • o diplomă de absolvent în afaceri, sau o calificare echivalentă

Puteți primi, de asemenea, în picioare avans dacă:

 • demonstra alte picioare academice sau profesionale aprobat de Consiliul nostru School, sau
 • au unități finalizate prin programul nostru de Management Executiv, sau
 • au experiență de muncă cinci ani relevant sau calificări profesionale prin studiu formal sau non-formal.

Perioadele de studiu (puncte de intrare): Lunile februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
14 luni
Part time
Price
2,340 AUD
$ 2340 AUD pe unitate.
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date