Citește Descrierea Oficială

Deveniți un lider în afaceri

Cu un MBA Southern Cross University Online , veți dezvolta atât know-how-ul de afaceri, cât și abilitățile practice pentru a-ți avansa cariera sau pentru a-ți construi propria afacere. Veți examina managementul contemporan și veți dezvolta soluții pentru situații comerciale complexe - toate prin prisma economiei digitale globale rapide și evoluționiste. MBA nostru este evaluat de 4 stele de către Graduate Management Association din Australia . Actualizăm curriculumul continuând să vă doteze cu cele mai recente concepte și să vă asigurați că totul se referă la evoluția tendințelor. În același timp, acesta este un curs practic - puteți alege dintre șapte specializări pentru a vă perfecționa în continuare abilitățile industriei. Dacă ochiul tău se află pe piața muncii, Ancheta privind recrutarea corporativă din 2014 a constatat că 83% dintre organizațiile intervievate în planul Asia-Pacific au angajat să angajeze MBA în acest an - un număr care a crescut constant din 2009.

12134_scu-online-portable-learning.jpg

Oportunități de carieră

Ambele MBA generale și MBA specializate au avantaje. Absolvenții unui MBA general, cu cunoștințele lor ample despre o gamă de practici de afaceri și de conducere, pot avea mai multe opțiuni în joc atunci când vine vorba de cariera lor. Pe de altă parte, absolvenții de MBA cu o specializare au o cunoaștere mai profundă a unui anumit domeniu al industriei și pot fi capabili să sară direct într-un rol mai important. Unde te va conduce MBA-ul?

Chief Executive Officer (CEO)

În calitate de CEO puteți deține compania, ați găsit-o sau vă puteți raporta la un consiliu de administrație. Ca manager executiv de rang înalt într-o corporație sau organizație, veți fi responsabil pentru planificarea strategică de ansamblu pentru viitor.

Director strategic

Adesea, raportarea directă către CEO-ul dvs. vă va oferi o abordare strategică și o înțelegere a operațiilor, politicilor și proceselor afacerii.

Director General Executiv

Ca EGM, veți dezvolta strategii și politici pentru a atinge obiectivele de afaceri - acum și în viitor.

Chief Operating Officer (COO)

În al doilea rând, în comandă către CEO, veți fi adesea găsiți în întreprinderi cu operațiuni intensive. Veți direcționa operațiunile de afaceri spre îndeplinirea obiectivelor bugetare și financiare și pot fi implicate în producție, marketing și vânzări, precum și în cercetare și dezvoltare.

Învățați cu SCU Online

Cursurile online de la Southern Cross se potrivesc perfect în jurul muncii, familiei și vieții. Construim flexibilitatea și excelența - cursurile noastre sunt 100% online, oferă șase puncte de intrare pe parcursul întregului an și sunt livrate de către cadre universitare de înaltă tehnologie prin intermediul tehnologiei interactive proaspete, inteligente și colaborative.

Modelul nostru on-line 100% asigură o flexibilitate maximă. Începeți la una din cele șase perioade de studiu pe tot parcursul anului și puteți finaliza până la șase unități pe an. Fiecare perioadă de studiu durează șapte săptămâni. Acestea încep în februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie.

De la anchetă până la absolvire, suntem acolo pentru tine. Vă vom ajuta prin procesul de aplicare și de înscriere. Când sunteți în curs de desfășurare cu studiul dvs., asistența personalizată noastră unu-la-unu vă menține motivat și vă asigură că obțineți ceea ce aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele de studiu și de carieră.

Conectivitatea și implicarea fac parte din afacere. Obținerea unui MBA nu numai că mărește abilitățile, ci și vă permite să vă conectați la rețea. Mulți dintre absolvenții noștri s-au întâlnit cu viitorii colaboratori în timpul studierii.

Specializați-vă sau studiați un MBA generalist

Aveți două opțiuni:

 • Studiați suita noastră cuprinzătoare de unități de afaceri cu o specializare în unul dintre cele patru domenii-cheie: contabilitate, managementul serviciilor de sănătate, managementul cunoștințelor informatice sau gestionarea și conducerea oamenilor. Aceasta este o modalitate eficientă de a obține cunoștințele profunde de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți experiența profesională.
 • Studiați suita noastră cuprinzătoare de unități de afaceri fără o specializare, câștigând abilități și cunoștințe dintr-o varietate de unități și absolvent cu o înțelegere a fiecărei fațete a afacerii.

Contabilitate

Analizați managementul afacerilor și procesele cu o înțelegere aprofundată a principiilor dreptului afacerilor, performanței financiare, rentabilității și solvabilității.

Managementul serviciilor medicale

Aplicați principiile managementului și planificării strategice la un cadru de sănătate pentru a face față impactului intern și extern, cum ar fi reducerile de finanțare, restructurarea internă sau o schimbare în guvern.

Managementul informațiilor și cunoștințelor

Implementarea gândirii strategice la concepte, practici și dezvoltarea managementului cunoștințelor și informațiilor.

Gestionarea și conducerea oamenilor

Gestionați, motivați și inspirați stiluri de leadership adaptate scopurilor strategice.

Contabilitate

Analizați managementul afacerilor cu o înțelegere aprofundată a fundamentelor de contabilitate financiară și de gestiune.

Antreprenoriatul și crearea de noi întreprinderi

Identificați oportunitățile și potențialul pieței, dezvoltați strategii de planificare, gestionarea creșterii și identificarea și evaluarea resurselor critice pentru întreprinderile noi inovatoare.

Managementul serviciilor medicale

Aplicați principiile managementului și planificării strategice la un cadru de sănătate pentru a face față impactului intern și extern, cum ar fi reducerile de finanțare, restructurarea internă sau o schimbare în guvern.

Gestionarea și conducerea oamenilor

Gestionați, motivați și inspirați stiluri de leadership adaptate scopurilor strategice.

Afaceri în regiunea Asia Pacific

Privind la orizont, examinați strategiile și structurile pentru intrarea și participarea pe piața externă, economia și politica comerțului internațional și factorii monetari mondiali precum schimbul valutar.

Management financiar

Aflați fundamentele planificării investițiilor, ale pensionării și ale fluxului de numerar, ale taxelor, structurilor juridice, evaluării riscurilor și asigurărilor și aspectele critice ale comunicării acestora, într-un mediu de afaceri complex.

Managementul informațiilor și cunoștințelor

Implementarea gândirii strategice la concepte, practici și dezvoltarea managementului cunoștințelor și informațiilor.

Criterii de intrare

 • Statutul profesional demonstrat - fie o diplomă de licență (sau o calificare similară) de la o universitate sau o altă experiență pe care noi o considerăm echivalentă unei diplome.
 • Fii expert în limba engleză.

Ce puteți studia

Unități

16

Partea A - unitățile obligatorii

 • Finanțe pentru manageri
 • Marketing
 • Principiile de management al proiectului
 • Guvernanța corporativă pentru manageri
 • Conducerea și conducerea oamenilor
 • Gestionarea sistemelor informatice
 • Strategia și analiza cazurilor
 • Afacere globala

Partea B - electives

 • Contabilitate de afaceri pentru manageri
 • Legea afacerilor și corporațiilor pentru manageri
 • Portofoliul profesioniștilor din domeniul sănătății
 • Conducerea schimbării în domeniul asistenței medicale
 • Principii și practici de responsabilitate clinică
 • Gestionarea strategică a sănătății
 • Gestionarea întreprinderii digitale
 • Management strategic strategic
 • Schimbarea și dezvoltarea organizațională
 • Managementul resurselor umane
 • Proiect de cercetare industrială (dublu ponderat)

Partea C - unitățile de fundație

 • Contabilitatea managerilor
 • Comportament organizațional
 • Economie și analiză cantitativă
 • Marketing

Atitudine avansată

Noi calculează avansate în funcție de educația și experiența dumneavoastră. Totuși, această schiță vă va oferi o idee bună despre ceea ce puteți primi.

Este posibil să primiți cele patru unități din Partea C ca posturi avansate, reducându-vă durata totală de studiu cu până la opt luni, dacă aveți:

 • o diplomă de licență într - un domeniu similar sau
 • un certificat de absolvire în afaceri sau o calificare echivalentă

Puteți primi cele patru unități Partea C și cele patru unități de Partea B ca fiind în stadiu avansat, reducându-vă durata de studiu cu până la 16 luni, dacă aveți:

 • o diplomă de licență onorifică într - un domeniu similar sau
 • o diplomă de absolvent în afaceri sau o calificare echivalentă

De asemenea, puteți primi funcții avansate dacă:

 • să demonstreze o altă calitate academică sau profesională aprobată de Consiliul școlii noastre sau
 • au finalizat unitățile prin programul nostru de management executiv, sau
 • au cinci ani de experiență profesională relevantă sau calificări profesionale prin studii formale sau neformale.

Perioadele de studiu (puncte de intrare): februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Southern Cross University (Online) »

Ultima actualizare March 25, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
Price
2,590 AUD
2590 dolari SUA pe unitate.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Why SCU's Online MBA?

Meet SCU Online MBA Graduate Paul Betts