Master of Business Administration (MBA)

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Curs Introducere

(MBA) este cel mai cunoscut și mai larg recunoscut de management de învățământ de calificare din lume. Ea a devenit una dintre cele mai căutate după calificare în lumea de astăzi corporative ca o condiție prealabilă pentru majoritatea pozitii de top management, precum și pentru a avansa în carieră de succes. Lideri de afaceri la nivel mondial de top considera un MBA ca cheia succesului continuu de o carieră în sectoare cum ar fi de fabricație, inginerie, afaceri, educație, sănătate și alte sectoare de servicii.

Pentru a satisface nevoile de o dinamică și, uneori, mediul de afaceri turbulent, calificarea MBA este ea însăși evoluează și adaptarea. În afară de înarmare absolventi de MBA, cu o calificare care ar deschide calea la început funcții de conducere în cadrul marilor corporații multinaționale sau, MBA este, de asemenea relevante pentru cei care optează pentru funcții în cadrul companiilor mai mici, dar progresivă, precum și antreprenorii care doresc pentru a rula propriile afaceri. Unul dintre motivele cele mai convingătoare pentru a face un MBA este de a spori oportunitățile de carieră prin dezvoltarea personală eficientă și dezvoltarea capacității.

Provocările impuse de secolul 21 face modernizarea și îmbunătățirea competențelor și calificărilor de bază, în scopul de a veni în întâmpinarea cerințelor impuse de companii, clienții și mediul în rapidă schimbare în care funcționează întreprinderile.

Condiție (s):

Nivelul de realizare necesar pentru a intra în acest program este o diplomă de diplomă corespunzătoare sau o calificare echivalentă SAU o diplomă postuniversitară adecvată sau o diplomă echivalentă SAU o diplomă de licență profesională la NQF nivel 8 (480 credite). În plus, solicitantul trebuie
(i) să aibă vârsta de 25 de ani sau mai mult;
(ii) să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională.

În conformitate cu imperativele naționale ale extinderea accesului și în conformitate cu misiunea RBS lui, un maxim de 10% din cohorta pot fi admiși pe cale de admitere alternative de RPL.

MBA este format din douăsprezece module de curs (unsprezece module de bază și un modul electivă) și o componentă de finală disertație de cercetare. Programul este structurat pe o bază trimestru de patru luni. Studenții sunt obligați să completeze trei module în timpul fiecărei trimestru. Etapa finală a gradului de cuprinde finalizarea unei disertații. Durata minimă a programului de MBA este de douăzeci de luni.

Programul cuprinde următoarea structură:

Anul 1

Trimestrul 1

 • Gestionarea strategică și a schimbărilor
 • Economie managerială
 • De marketing strategic

Trimestrul 2

 • Economia politică globală
 • Conducere și Dezvoltarea Capitalului Uman
 • Guvernanță și dezvoltare durabilă

Trimestrul 3

 • OPERAȚIUNI ȘI GESTIONAREA ALIMENTARE CU LANT
 • Managementul informațiilor și cunoștințelor
 • Contabilitate și Finanțe

Anul 2

Trimestrul 4

 • antreprenoriat
 • De cercetare și statistice Metode

Și unul electivă din următoarele module:

 • Bancar islamic și Finanțe
 • management de ingrijire a sanatatii
 • Managementul sectorului public

Trimestrul 5

 • Disertație

Livrarea Programului de MBA

Programul Scoala REGENT Business MBA este oferit în primul rând prin modul de învățământ la distanță. Aceasta include un amestec flexibil de ateliere și prelegeri, învățarea sindicalizat și studiu independent, precum și suport academic în curs de desfășurare și de mentorat de către personalul academic.

O divizie de sprijinire a studenților dedicat oferă asistență administrativă și consiliere pentru elevi în timpul programului. Livrarea Programul este sensibil la nevoile diverse ale elevilor mai ales cei care continua sa lucreze full-time in timp ce studia, prin intermediul învățământ la distanță.

La înregistrare, fiecare elev primește un pachet cuprinzător studiu care conține materiale de studiu pentru fiecare dintre modulele social, un calendar detaliat academic și alte detalii relevante ale programului academic. În plus față de ateliere de lucru, elevii au, de asemenea, acces la sprijin tutore prin telefon sau e-mail. Site-ul RBS oferă o serie de servicii online și de orientare pe tot parcursul programului de MBA.

Programul "Distanța acceptate" MBA

Gradul este de asemenea, oferite printr-un plan crescut de livrare se face referire la RBS ca "Distanța suportate" MBA. Această opțiune este destinat pentru studenții care prefera de contact a crescut, prin studiile lor. MBA studenți cu privire la programul de MBA Distanța suportate participe la cursuri, realiza analize studiu de caz, simulari de afaceri și grupuri de lucru pe o bază săptămânală.

Avantajele programului "Distanța acceptate"

Participarea la cursuri împreună cu același grup de elevi oferă:

 • O rețea de colegi cu o durată de afaceri și sociale Contacte
 • Timp de studiu dedicate și interacțiune cu cadre universitare cu experiență
 • Accesul la lideri de afaceri și industrie de conducere

"Acceptate Distanța" program MBA este oferit în următoarele localități: Durban, Johannesburg, East London, Namibia, Swaziland și Zambia.

Locuri de examinare

Examene pot fi scrise în următoarele localități: Durban, Johannesburg, East London, Polokwane, Nelspruit, Windhoek, Lusaka și Matsapha.

Locuri de examinare sunt stabilite pe baza cererii de student.

Curriculum

În contextul RBS MBA Filozofie, curriculum MBA RBS are ca scop dezvoltarea capacității intelectuale a unui student, personalitate executive și abilități manageriale printr-o amestecare corespunzătoare a educației de afaceri și multi-disciplinare. Curriculum-ul MBA oferă studenților cu o educație completă de management de cele mai bune practici recunoscute la nivel mondial, cu flexibilitatea de adaptare a acestora la contextul antreprenorial și social indigen.

Curriculumul programului urcă de la educație de management general, la specializare în diverse domenii de activitate. Abilități de management general, cum ar fi comunicare orala si scrisa, de luare a deciziilor, de conducere, și munca în echipă a dezvoltat în rândul studenților de la nivelul inițial al programului le va oferi cu o fundație solidă pentru mai multe studii avansate la nivelul elective pe parcursul etapelor ulterioare.

Module de bază predate integra informații și teorii din diferite discipline, inclusiv comunicarea, economie, contabilitate, metode cantitative, marketing, finanțe, structura organizațională și management strategic.

RBS MBA pregătește pe elevi să gândească critic despre probleme de afaceri, în scopul de a le permite să dezvolte înțelegerea nivel strategic și să demonstreze înțelegerea constructe teoretice complexe în disciplinele de afaceri majore.

MBA Teza

Elementul de încheiere a programului de MBA este alegerea unui subiect de cercetare, aplicarea metodelor de cercetare adecvate într-un context organizațional și apoi analizarea și raportarea rezultatelor într-o disertație de la 12 000 la 15 000 de cuvinte.

Proiectul de cercetare și disertație de scop de a identifica și de a explora o problemă semnificativă de management în timp ce, de asemenea, săli de conferință carieră personal are ca scop, standardele academice și în multe cazuri obiective organizaționale.

Teza este probabil să se concentreze pe una dintre următoarele:

 • Identificarea și cercetarea unei probleme afaceri sau de management de interes sau valoare pentru studenți în cariera lor.
 • Un proiect pe bază de organizare, în general, cu angajatorul elevului.
 • Ancheta a unui concept de afaceri, care ar putea duce la auto-ocuparea forței de muncă sau o afacere de start-up

Diverse oportunități pentru proiecte bazate pe organizare pot apărea în afara intervalului RBS a rețelelor și relațiilor cu părțile interesate externe.

Suport disertație

Odată ce propunerea a fost prezentată de cercetare și aprobat, un supraveghetor de cercetare este alocat pentru student. Supervizorul va fi un specialist în domeniul de studiu care studentul dorește să investigheze și va oferi asistență în timpul procesului de scriere disertație.

În plus, departamentul de cercetare și biblioteca va fi disponibil pentru ajutor cu materiale de aprovizionare necesare pentru scrierea disertație. Clinici de cercetare sunt, de asemenea a avut loc în mod regulat pentru a ajuta progresul și de a ajuta depăși obstacolele în drum spre finalizarea cu succes. Un astfel de sprijin aprofundată disertație permite studentului de a lucra conștiincios, da de ea / lui cel mai bun și să completeze disertație în timpul alocat.

Cerințele de admitere pentru program

Nivelul de realizare necesar pentru intrarea în acest program este:

 • un Onoruri grad corespunzător sau o calificare echivalentă sau;
 • o Diplomă de studii aprofundate adecvat sau o calificare echivalentă sau;
 • o diplomă de licență profesional la nivel CNC 8 (480 credite)

În plus față de aceasta, candidatul trebuie:

 • de 25 de ani sau mai in varsta si,
 • să aibă cel puțin trei ani de experiență de lucru

În conformitate cu imperativele naționale ale lărgirea accesului și inline cu misiunea RBS lui, un maxim de 10% din cohorta pot fi admiși pe cale de admitere alternative de RPL.

Ultima actualizare Septembrie 2017

Despre facultate

Regent Business School (RBS) was established to satisfy the increasing demand for management education in Southern Africa. RBS is registered as a private higher education

Regent Business School (RBS) was established to satisfy the increasing demand for management education in Southern Africa. RBS is registered as a private higher education Citește mai puţin
Durban , Johannesburg + 1 Mai mult Mai Puțin