Read the Official Description

Dezvolta competenţe profesionale într-o lume a schimbărilor rapide şi la nivel mondial, cu un Master of Arts în Management Organizaţional (MAOM). Gradul de Dvs. permite pentru dezvoltarea de abilităţi avansate în care se ocupă cu probleme complexe şi organizaţiile persoanelor fizice în faţa lui pe piaţă astăzi.

Alegeţi din două piese pentru a finaliza MAOM dumneavoastră. Selectaţi MAOM standard, care este proiectat pentru studenţii care doresc un program avansat subliniind latura umană a conducerii. Sau selectaţi MAOM cu concentraţia Global Leadership-Urban pentru a vă pregăti pentru a fi un lider în management internaţional şi multicultural.

Cursurile sunt predate de absolvent de facultate, in trepte, cu experienţă din lumea reală în domeniile pe care le predau. Va fi capabil de a construi o cariera sau o organizaţie de cunostinte valoroase pe care o achiziţionaţi prin intermediul programului MAOM. Veţi studia schimbarea organizationala, marketing, luarea de decizii, gândirea strategică, şi inovării cultiva peisajul pentru construirea unei culturi organizationale care cuprinde calitatea şi diversitatea.


See 2 more programs offered by Ashford University Online »

Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
Part time
Price
15,840 USD
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019