Master Of Arts în Teologie și Ministerul

Generalități

Programul de descriere

Master Of Arts în Teologie și Ministerul

Teologia clasică. Ministerul practic.

Master of Arts în teologie și Ministerul la Colegiul Welch este proiectat pentru absolvenți de facultate care doresc educație suplimentară în disciplinele teologice clasice și integrarea acestor discipline în cadrul practicii slujirii creștine.

Gradul MA 33-semestru-oră este un grad mai avansat, cu un format hibrid, care se concentrează pe dezvoltarea abilităților și a cunoștințelor în domeniul slujirii creștine. Vei studia sub membri ai facultăților care sunt savanți dotați cu specialități într-o gamă largă de discipline și sunt experimentate în lucrare. Ei vor preda în mod eficient și mentor intenționat să aplice adâncimea biblică și teologică pentru lucrarea ta. Accentul se pune pe aplicarea practică pe care se bazează pe experiența dumneavoastră.

Master of Arts în Teologie și Ministerul este acreditat la nivel regional și național. Aflați mai multe despre acreditarea aici

Format hibrid

Cele mai multe cursuri sunt oferite într-un format hibrid care conține atât online, cât și tradiționale, sesiuni de clasă. Există două cursuri pe deplin on-line în program. Cursuri hibride sunt de nouă săptămâni în lungime. Opt săptămâni de cursuri este completat on-line o saptamana fiind un on-campus intensiv.

Locuințe pentru fiecare student în parte este asigurată în timpul de o săptămână intensivă.

Programul Detalii & Cost

MAT 6007 Misiunea și Biserica Creștere MAT 6017 Tradiția arminianist teologică MAT 6027 Probleme în Studii Vechiul Testament MAT 6037 Descoperirea și comunicarea Adevărul biblic MAT 6047 Biserica și Cultură MAT 6057 Ministry și Leadership I MAT 6067 Probleme în Studii Noului Testament MAT 6077 Ministry și Leadership al II-lea MAT 6087 Fundamentele teologice (curs complet on-line) MAT 6097 Istoria Doctrinei (desigur pe deplin on-line) MAT 6107 Experiența sumativă

Costurile programului

Scolarizare: 450 $ pe oră de credit Cost total pentru program: 33 de ore de credit X $ la 450 = $ 14.850

Burse de studiu

Un absolvent de învățământ este scump, dar este una dintre cele mai importante eforturi pe care le va realiza vreodată. Va putem ajuta să plătiți pentru educația prin menținerea costurilor scăzute și ajutându-vă să găsiți un ajutor financiar sub formă de credite și burse.

Mai multe tipuri de burse instituționale sunt disponibile pentru studenți absolvent Welch. Studenții trebuie să se aplice pentru burse, prin intermediul Biroului de ajutor financiar. Documentare, cum ar fi o copie a certificatului ministeriale de coordonare (Ministerul Bursa) sau transcrierea din instituții universitare de licență (Academic bursa de merit), ar trebui să fie furnizate împreună cu cererea de bursă.

Obiectivele programului

Studenții care finalizează cu succes programul ar trebui să demonstreze:

  • O înțelegere aprofundată a istoriei, principiile și metodele de exegeză biblică și capacitatea de a apăra atât fiabilitatea textului biblic și să comunice povestea răscumpărătoare Bibliei într-un mod eficient, relevant.
  • Măiestrie și punerea în aplicare a unei filozofii biblice a bisericii și conducerea pastorală, care se aplică: (a) formarea spirituală personală a liderului și a relațiilor interpersonale; (B) cultul creștin; (C) principiile de îngrijire pastorală în slujirea nevoilor oamenilor spirituale, psihologice, relaționale și materiale; și (d) aspectele practice implicate în lucrarea pastorală în cadrul bisericii locale.
  • Aplicarea criticii teologice riguroase informat de o viziune asupra lumii creștine față de evaluarea: (a) evoluția, problemele și preocupările etice în cultura seculară; și (b) mișcări și traiectorii curente în cultura bisericii.
  • O înțelegere a gândirii teologice creștine cu vedere spre: (a) angajament critic, cu un domeniu larg de sisteme teologice și a punctelor de vedere; (B) pregătire în Reformă arminianismul și distinctivele teologiei lui Will Baptist Free; și, (c) rolul apologeticii presuppositional orientate spre critica viziune asupra lumii.
  • Apucați de întindere globală a Împărăției-zidirea lui Dumnezeu, prin care să cuprindă biserica Sa: (a) principiile misiologice de plantare evanghelizare și biserici internaționale, care se aplică bisericii locale; și (b) modele ecologice de creștere a bisericii întemeiată pe o înțelegere a principiilor biblice de evanghelizare și ucenicie.
  • O înțelegere solidă a istoriei bisericii, în special: (a) moștenirea ortodoxiei evanghelice urmărite prin patristică, reformarea și epoci post-reformă; și (b) Voința Liberă istoria și tradițiile Baptiste, cu accent pe loialitate confesionale.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Welch College is owned and operated by the National Association of Free Will Baptists and is governed by a board of trustees elected by that association. The college subscribes to the beliefs and prac ... Citeste mai mult

Welch College is owned and operated by the National Association of Free Will Baptists and is governed by a board of trustees elected by that association. The college subscribes to the beliefs and practices set forth in the Free Will Baptist Treatise. Citește mai puţin