Este nevoie de mai mult de practicile comerciale tradiţionale să conducă o organizaţie de succes, este nevoie de instrumente şi abilitatea de a recunoaşte şi de a înţelege tendinţele care ajuta la prezicerea viitoarelor provocări şi oportunităţi.

Leadership pe marginea de taiere de schimbare

Prindeţi o oportunitate de a studia în viitor, în contextul organizaţional de luare a deciziilor prin School of Global Entrepreneurship & Leadership Master of Arts în Foresight strategic. Proiectat pentru consultanţi, precum şi manageri de strategie, resurse umane / training, R & D şi de marketing, de gradul nostru de MSF va ajusta abilităţile dumneavoastră de conducere şi a vă ajuta să descoperi cum să pozitia de lider pe marginea de taiere de schimbare.

Acest grad 33-semestru de ore poate fi completat în 18 la 48 de luni şi include elemente-cheie strategice previziuni ale teoriei futures, leadership, creativitate, viziune, schimbare socială, gândirea critică, prognoză, elaborarea de scenarii şi planificare strategică.

În plus, MSF oferă confortul şi flexibilitatea de livrare curs on-line şi autonome, metodele de învăţare care pot găzdui aproape orice program, permiţându-vă să continue cu normă întreagă ocuparea forţei de muncă pe tot parcursul programului. În majoritatea cazurilor, nu rezidenta pe-campus este necesar.

Vezi 2 mai multe cursuri de la Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
18 luni
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019