MA în Leadership-ul organizaţional învaţă cheie de conducere elemente de organizare, cum ar fi etica, motivare, creativitate, viziune, planificare strategică, lucrul în echipă, dezvoltarea de grup, tehnologie, client service si dezvoltare organizationala. În Şcoala de Global Entrepreneurship & Leadership, recunoaştem nevoia tot mai mare de specializare de lider în diferite industrii pentru progresul viitor al organizaţiilor. Prin urmare, noi oferim multe concentraţii diferite de la care studenţii pot alege să se concentreze dezvoltarea lor de conducere.

Restante Leadership Curriculum

MA în Leadership-ul organizaţional oferă studenţilor, cu un curriculum de bază de conducere în profunzime şi subiecte de dezvoltare organizaţională combinate cu concentraţie concentrat într-una din mai multe domenii, urmată de un proiect care se încheie în cursul căreia elevii desfăşura activităţi de cercetare sau de a efectua o intervenţie organizaţională care încorporează toate conţinutul cursului de program.

Format flexibil Online

cursuri LMOL sunt disponibile online 100%. Când vine vorba de învăţământul superior, profesioniştii de astăzi ocupat necesita nu numai educaţie de înaltă calitate, dar, de asemenea, program flexibil curs pentru a se potrivi viaţa lor. Master of Arts în organizationala Leadership a fost conceput pentru a satisface aceste cerinţe prin utilizarea de metode de învăţare autonomă şi tehnologii de comunicare. Formatul programului on-line permite o flexibilitate şi adaptabilitate pentru a se potrivi aproape orice program şi nu necesită rezidenta pe-campus. În timp ce de rezidenţă nu este necesară pentru programul MOL, programul oferă studenţilor posibilitatea de a participa la un rezidentiat opţional de două zile.

Cerinţe de ieri


În timp ce toţi studenţii care desfăşoară MA în organizationala Leadership (MOL), trebuie să completeze 33 oră de credit, este demonstraţii a capacităţii ştiinţifice independente la nivel de master, mai degrabă decât simpla acumulare de credite care este necesară pentru a finaliza cu succes a programului. Programul este structurat după cum urmează:

  • 21 oră de credit de cure de bază necesare
  • 9 oră de credit de electives concentrare
  • 3 oră de credit din culimating experienţă

studenţii Full-time poate finaliza de masterat în Leadership-ul organizaţional în cât mai puţin de 12 luni. Regent University consideră 9 oră de credit să fie cu normă întreagă. studenţii part-time poate finaliza programul în aproximativ 16-36 luni. Timpul maxim de care este permis să finalizeze M. A. în organizationala Leadership-ul este de 5 (cinci) ani. Un an academic este compus din trei semestre: toamna, primavara si vara. Fiecare semestru este de aproximativ 13 săptămâni în lungime.

Opţional Residency

În timp ce de rezidenţă nu este necesară pentru programul MOL, programul oferă studenţilor posibilitatea de a participa la un rezidentiat opţional de două zile.

Evenimentul de rezidenţă opţional oferă o ocazie excelentă de a reţea cu alţi studenţi, aflaţi mai multe despre Regent University şi, bineînţeles, să îndeplinească personal cu profesorii şi personalul de la Scoala de Global Leadership şi antreprenoriat.

Residency este realizat la Fondatorii Inn & Spa, care este convenabil situat adiacent la Universitate şi oferă cazare excepţionale, inclusiv cazare, săli de întâlnire şi de acces la internet wireless în întreaga proprietate.

MOL studenţii pot participa opţional de rezidenta mai o singura data la nici un cost, altele decât de transport personal. GLE va acoperi cameră pentru noaptea de joi şi vineri şi de la mese, joi seara, prin intermediul Pranz sâmbătă. Studenţii sau absolvenţii care doresc să participe la reşedinţe suplimentare vor avea o taxă de 600 dolari pentru a acoperi camere, mese, taxe de vorbitor.

Vezi 2 mai multe cursuri de la Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
12 luni
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019