Master International în managementul și organizarea de evenimente, protocol, relații ceremoniale și instituționale

Generalități

5 locații disponibile

Programul de descriere

master02

Testul Școala Internațională din Protocolul (PEI) Acesta prezintă a șasea ediție a Master International în managementul și organizarea de evenimente, protocol, relații ceremoniale și instituționale. PEI, infiintata in anul 1996, este un centru universitar specializat în domeniul protocolului și organizarea de evenimente, care nu limitează activitatea numai de predare, ci și în cercetare, diseminarea și îndrumarea elevilor lor.

Semnificația și impactul estimat în prezent evenimentele externe organizate de către orice instituție, necesită un număr mai mare de profesioniști cu înaltă calificare, care sunt în măsură să satisfacă cererea puternică pe piață în acest sector.

Acest Master, orientat în mod fundamental dezvoltare profesională dintre studenții săi, își propune să ofere o formare cuprinzătoare în domeniul protocolului, comunicare corporativă și organizare de evenimente, nu numai că predau tehnicile clasice și reglementările oficiale.

De masterat se adresează în primul rând studenților absolvenți, profesioniști și directori care doresc să completeze experiența profesională în domeniul managementului și organizării de evenimente. Programul are ca scop formarea de protocol profesional și organizarea de evenimente, care sunt în măsură să îndeplinească cu succes organizarea proceselor de afaceri și de gestionare a resurselor financiare și umane necesare pentru organizarea de evenimente.

Repere de gradul

Noutatea acestui master, chiar din titlul PEI constă în următorii factori:

 • Distanța învățarea printr-un campus virtual al cărui conținut, evaluări și tutoriale dezvoltă în mod direct personalul didactic al Școlii Internaționale de Protocolul de la Madrid, alcătuit din profesioniști recunoscuți.
 • Absența unei programări temporare. Acesta va fi studentul care a stabilit propriul lor ritm de muncă, data de începere și de încheiere, zile de evaluare și de apărare a tezei finale. Astfel, solicitantul poate înscrie în orice moment și se încheie după care trece toate etapele de evaluare, în funcție de programul lor propriu.
 • Modul de studiu la modul. Fiecare elev trebuie să ia module diferite, unul câte unul, în imposibilitatea de a avea acces la următoarele pentru a depăși cele de mai sus, permițându-vă să eficientizeze și să distribuie dedicarea lor de timp pentru studiu si practica mai bine.
 • Atribuirea unui cadru didactic / tutore pentru fiecare elev în mod individual, care poate face apel în orice moment să răspundă la întrebări, să caute îndrumare, asistență în rezolvarea exercițiilor și problemelor și se simt toate învelite de către personalul didactic de timp.
 • Participa la prelegeri de către specialiști proeminent prin campus virtual.
 • discipline de studiu și module cu suport actualizate bibliografice, modern și foarte practice, susținute de materiale didactice elaborate de către profesori, precum și prezentări audiovizuale și înregistrări video ilustrative, mass-media de urmărire și de servicii permanente legate de protocol de știri, ceremonial și comunicare.
 • Obținerea unui grad la cel mai înalt nivel, care pot fi accesate de către validări și efectuarea mai multor module suplimentare pentru diversele programe postuniversitare oferite de PEI cu diferite universități.
 • Abilitatea de a avea acces în grad mai mare de Organizare Evenimente, protocol și relații instituționale La nivelul planului prescurtat ca curriculum personalizat.

Scopuri

Ofere o formare cuprinzătoare la nivel înalt, în scopul de a obține de excelență în domeniul organizării tot felul de evenimente și în oricare din sectoarele sociale existente astăzi (oficiale și neoficiale), și de a facilita accesul la această formarea studenților și profesioniștilor din anumite zone geografice ale lumii, în concordanță cu economia țării.

Metodologie

Master-ului International se bazează pe formarea la distanta (on-line), printr-un campus virtual al cărui conținut, evaluări și tutoriale dezvoltă în mod direct personalul didactic al Școlii Internaționale de Protocolul de la Madrid, alcătuit din profesioniști recunoscuți.

Metodologia de studiu permite elevilor să-și propriul lor ritm de muncă, data de începere și de încheiere, zile de evaluare și de realizare a activității lor finale.

Fiecare elev trebuie să ia module diferite, unul câte unul, în imposibilitatea de a avea acces la următoarele pentru a depăși cele de mai sus, permițându-vă să eficientizeze și să distribuie dedicarea lor de timp pentru studiu si practica mai bine.

PEI va atribui un profesor / tutore pentru fiecare elev în mod individual, care poate face apel în orice moment să răspundă la întrebări, să caute îndrumare, asistență în rezolvarea exercițiilor și problemelor și se simt toate învelite de către personalul didactic de timp.

Subiecții de studiu și module vor fi realizate cu sprijinul actualizat bibliografice, modern și foarte practice, susținute de materiale didactice elaborate de către profesori, precum și prezentări audiovizuale și înregistrări video ilustrative, mass-media de urmărire și de știri permanente legate de serviciu protocol, ceremonial și comunicare.

În cele din urmă fiecare participant va avea acces liber, fără nici o restricție de ori sau de condiționare, o platformă virtuală prin intermediul internetului, permițându-vă să se consulte materiale didactice sau un contact direct cu facultatea, consultații, acces la materiale educaționale și multimedia, conferințe virtuale, forumuri, organizarea de evenimente virtuale și alte activități.

platformă virtuală

Sistemul on-line utilizează platforma virtuală Moodle, bazată pe principii pedagogice constructiviste, cu un design modular care îl face ușor pentru a adăuga conținut care să motiveze elevii. Activitățile sunt inima sistemului de management al cursului.

Moodle este conceput pentru a promova învățarea activă, elevii implicați activ în procesul de învățare lor că sensul, iar acest tip de educație urmărește ca elevii să poată analiza, investiga, să colaboreze, parts, să construiască și să genereze bazate pe ceea ce știu deja.

Pe scurt, platforma virtuală este conceput pentru a promova și de a facilita mediul de învățare dinamic design modular orientat obiectiv și ușurința de utilizare, care motivează și energizează progresul studentului.

Platforma permite un contact continuu între elev și profesor și printre alți membri ai comunității lor (module de curs sau colegii și comunitatea academică). Studentul poate utiliza platforma pentru numeroase activități, cum ar fi: baza de date, chat, a se vedea, chestionar, sondaj, forum, glosar, Lecții, atelier, sarcini, wiki.

Mai mult decât atât, platforma poate efectua o monitorizare personalizată a fiecărui student, detectarea automată probleme de performanță sau posibilele probleme care pot apărea. Studentul la rândul său, poate avea acces direct toate informațiile academice și configurați propriul profil pe platforma, unde puteți configura preferințele special pentru un acces facil la informație.

documentație

Studenții înscriși în Master vei primi materialul bibliografic oficializa înscrierea sale diverse, în format digital, prin fiecare dintre module.

Profiluri și carieră

Profilul Ideal Student

 • absolvenți de facultate care doresc să-și lărgească perspectivele de carieră în domeniul de protocol, relații instituționale și organizarea de evenimente.
 • Profesioniștii care doresc să completeze și să extindă formarea lor în domeniul protocolului, relațiile instituționale și organizarea de evenimente.
 • Profesioniștii care doresc să faceți upgrade și să reînnoiască cunoștințele lor.
 • Profesioniști cu pregătire în comunicare, marketing, publicitate și de producție eveniment care doresc să-și extindă cunoștințele lor în domeniul de protocol, relații instituționale și organizarea de evenimente.

Perspectivele de carieră

 • Orice poziție în gestionarea și managementul întreprinderilor și instituțiilor domenii, în special cele legate de organizarea și producerea de evenimente.
 • toaletare
 • Auto-ocuparea forței de muncă (crearea propriei companii).
 • Consultant / protocol de Consilier, producția și organizarea de evenimente.
 • Coordonator / catering tehnice.
 • Director al Comunicatiilor.
 • Directorul de cabinet.
 • Director relații instituționale sau relații externe.
 • Account Executive în agențiile de comunicare și de management de evenimente
 • Director și companiile tehnice organizarea de conferințe și evenimente.
 • Cap / director al protocolului și Ceremonial în instituțiile publice și private.
 • Organizarea de evenimente corporate
 • Organizator de conferințe și întâlniri.
 • organizator de evenimente
 • organizatorul expoziției
 • Cadrele didactice din învățământul general și școlile de specialitate
 • Relații publice în industria hotelieră și de afaceri în general.
 • tehnician audiovizual privat în instituțiile publice și
 • tehnice de comunicare în instituțiile publice și private.
 • companiile tehnician si agentii de comunicare, de marketing și organizarea de evenimente.
 • tehnician de protocol în instituțiile publice și private.
 • agentii de director si companii de management al evenimentelor.
 • tehnician de protocol în instituțiile publice și private.
 • companiile tehnician si agentii de comunicare, de marketing și organizarea de evenimente.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

La Escuela Internacional de Protocolo es uno de los primeros centros en España que entre sus planes de formación ofrece cursar estudios universitarios tanto de grado como de postgrado y cursos de espe ... Citeste mai mult

La Escuela Internacional de Protocolo es uno de los primeros centros en España que entre sus planes de formación ofrece cursar estudios universitarios tanto de grado como de postgrado y cursos de especialización en Organización de Eventos, Protocolo y Relaciones Institucionales. Estas títulaciones están avaladas por la Universidad Europea de Madrid. Citește mai puţin
Madrid , Barcelona , A Coruña , Oviedo , Valencia + 4 Mai mult Mai Puțin