Master în Supply Chain Management & Logistică

Master în Supply Chain Management & Logistics vă oferă cunoștințe teoretice și practice pentru a îndeplini funcțiile lor profesionale legate de gestionarea activității lanțului de aprovizionare si logistica. Unul dintre procesele lor cu valoare adăugată și / sau pe care le considera a fi critic, astfel încât să puteți proiecta, implementa și menține o imagine de ansamblu strategică a lanțului de aprovizionare la nivel mondial.

Vorbind astăzi în logistică și supply chain implică în mod necesar a vorbi despre organizații globale, așa că se concentreze pe modul de a gestiona schimbarea și adaptarea progresele tehnologice și posibilitățile și nevoile de relații și funcționare într-un context internațional mai larg. Acest lucru absolvent în Logistică și Transport de gestionare a obține abilitățile necesare pentru a conduce procesul de transformare a modelelor tradiționale de afaceri generatoare de noi piețe, intelegerea noul lor venit, gestionarea colaborari timp real și parteneriate, precum și promovarea adoptarea unor soluții care conduc dezvoltarea companiei.

Perspectivele de carieră

Unele dintre opțiunile de carieră, puteți alege, printre altele, sunt:

 • Director sau responsabil pentru: Aprovizionare, Sourcing, Demand Planning, Productie, transport, depozitare, servicii post vânzare, Logistica si Supply Chain Manager.
 • Consultant sau consilier în orice proces de management Supply Chain.

Obiectivele Master în Supply Chain Management & Logistică

Ce obiective sunt mergi la a lua?

 • A oferi o imagine de ansamblu cu privire la gestionarea proceselor de afaceri care alcătuiesc lanțul de aprovizionare.
 • Direct zona de operații și logistică departament sau legate de acesta de la o viziune de poziționarea actuală a logisticii în ceea ce privește cele mai recente evoluții în rețelele de distribuție, consumatori și furnizori, precum și noi modalități de gestionare a rețelei relațiile noastre și canal.
 • Dezvoltarea abilitățile și cunoștințele de tehnici de gestionare cele mai utile, transforma pe oameni în experților "managerilor în gestionarea lanțului de aprovizionare.
 • Stăpânirea instrumente de luare a deciziilor pentru optimizarea fluxurilor logistice corespunzătoare a.
 • Optimizarea de gestionare a zonei de aplicarea corectă a tehnologiilor informaționale, care permite pentru a da un răspuns eficient la nevoile curente în domeniul lanțului de aprovizionare și servicii de valoare adăugată generatoare.
 • Cunoscând provocările de gestiune a lanțului de aprovizionare și cele mai importante piețele internaționale.
 • Fiind conștienți de importanța de gestionare a lanțului de aprovizionare sustenabilă cu mediul.
 • Stiind cum să gestioneze lanțului de aprovizionare într-un mod etic și responsabil social.

Cerințe Maestru de Supply Chain Management & Logistică

Scopul fundamental al procesului nostru de admitere este de a asigura caracterul adecvat al candidaților. Toți participanții trebuie să obțineți cele mai multe din această experiență de învățare, prin intermediul unui context în care este posibil să se dezvolte o relație pe termen lung cu colegii de clasă, profesori si absolventi.

Acestea sunt etape ale procesului de admitere: 1. Cerințe preliminare pentru admitere în luna februarie. Admiterea 3. Interviu personal 4. Scrisoare de intenție în luna mai. 6 Evaluare Admitere Comitetul. Înmatriculare

Master în Supply Chain Management & Logistică

Oamenii care trec de evaluare a programului și îndeplinesc cerințele academice stabilite de UB, se va acorda UB (Universitatea din Barcelona). În plus, toate persoanele care trec de evaluare vor primi gradul de EAE Business School.

Pentru a obține gradul de UB este necesar de a avea studii superioare (Inginerie Gradul sau Diploma). Imposibilitatea de a avea o diplomă universitară, a trecut odată cu diferite evaluări, se obține o diplomă de prelungire universitare din UB.

Financial Masterat Ajutorul în Supply Chain Management & Logistică

OBS ofera candidatilor programului de burse pentru promovarea educației continue pentru profesioniști, antreprenori și manageri. Pentru a aplica pentru una din aceste subventii, care finanțează o parte din program, candidații trebuie să fie admise la program și să îndeplinească cerințele specificate.

Comitetul Admitere și Bursa va evalua caracterul adecvat al profilului și cariera candidaților, motivele invocate în scrisoarea de aplicare burse de studiu si recomandari profesionale și academice ale candidatului.

Program predat în:
 • Spaniolă

Vezi 17 mai multe cursuri de la OBS Business School »

Acest curs este Online
Duration
12 luni
Part time
La zi
Price
6,500 EUR
După locații
După dată
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date