Master International in comunicarea digitală este un program creat de Universitatea din Cantabria (Spania) și Advanced Communication Center Eulalio Ferrer (Mexic).

Universitatea din Cantabria (UC) are sediul în orașul Santander. Aceasta este universitatea spaniolă două pentru impactul său global de producție științifică și 5 în calitate de predare (clasament al Fundației CYD) și a primit recunoașterea de la Campus de excelență Internaționale din cadrul Ministerului Educației și Culturii din Spania. Este un lider în cercetarea în domeniul noilor tehnologii și de conducere de afaceri digitale și unele dintre cele mai importante proiecte europene în acest domeniu.

Avansat Communication Center Eulalio Ferrer (CADEC) este o instituție științifică acreditat de Ministerul Educației din Mexic pentru a acorda titluri oficiale. În existența sa 30 ani, Cadec a devenit un punct de referință pentru formarea mass-media și directori de publicitate din Mexic.

Master International in comunicare digitala de la Universitatea din Cantabria (UC) și Advanced Communication Center Eulalio Ferrer (CADEC) își propune să pregătească studenții pentru a lucra la cel mai înalt nivel internațional în domeniul comunicării și marketing digital, rețelele sociale și de afaceri și Internet.

Studenții care finalizează cu succes programul câștiga o diplomă de master dublu de Spania și Mexic, acreditat în Spania de UC și Mexic de Cadec. Maestrul se adresează profesioniștilor din ambele domeniul comunicării și diverse alte domenii care doresc să se concentreze cariera lor în domeniul de absolvenți de facultate și economia digitală.

Metodologia de învățământ este flexibil și adaptabil la situația fiecărui elev, atât în ​​ceea ce privește angajamentul necesar pentru îmbunătățirea acesteia ca nivelul de pornire de cunoaștere a fiecărui elev.

Master este predat la distanță de Internet, dar contactul personalizate și directe între elev și profesor, tutore și alți elevi. Deci, în fiecare săptămână va trebui sarcini pentru a efectua solo și video în timp real, în care puteți invita experți cadrelor didactice directe în fiecare subiect. Aceste cadre didactice sunt cadre didactice ale universităților spaniole și experți în funcții de conducere de comunicații digitale în companii multinaționale și guvernele din Spania, Mexic și alte țări din America Latină.

În plus, fiecare elev va avea un tutore, dumneavoastră personal "antrenor" pentru a vă ajuta să dezvolte abilitățile și ascuți cariera ta.

Ministerul Industriei Spaniei, prin intermediul entității publice Red.es, a selectat programul de Master in Comunicare digitală și UC Cadec între 3 absolvent în comunicarea digitală staționate în Spania și merită asistență financiară pentru studenții din cadrul apelului național de promovare formarea de profesioniști în domeniul economiei digitale.

CURRICULUM

Programul academic de Master în Comunicare Digitala include pregătire teoretică și practică, astfel încât elevii să învețe pentru a proiecta și implementa strategii de comunicare concrete de acțiuni, marketing digital și utilizarea rețelelor sociale.

Se compune din 11 discipline separate care acoperă tot în jurul la comunicare digitală, astfel încât elevii vor avea o vedere de ansamblu a problemelor, cum ar fi strategia digitală, afaceri online si dezvoltare web.

Metodologia de instruire

Sistemul de învățare este flexibil și este destinat atât dedica în întregime la finalizarea de Master ca pentru al face compatibil cu un loc de muncă. Acesta permite, de asemenea, adaptarea conținutului la nivelul de cunoștințe de comunicare digitala pentru fiecare elev și experiența profesională.

Materialele vor fi evaluate de un examen virtuală sau un loc de muncă. Pentru a finaliza Master, studenții se angajează tezei de master, cu sprijinul personal "antrenorul" său, care trebuie să apere în instanță. Trecerea acestui test va confirma că acestea sunt pregătite să-și asume o poziție de responsabilitate în îndeplinirea funcțiilor de conducere expert în comunicare digitală.

Participarea la Master se poate face de la domiciliu sau la locul de muncă, cu condiția să existe o conexiune stabilă la internet.

Finanțare și Burse

Master International in comunicare digitala are un cost de 4.500 de euro. UC și Cadec au acorduri cu băncile pentru a ajuta elevii finanțarea taxele de școlarizare în mai multe plăți extins în timp. Există, de asemenea, o ofertă de burse pentru studenții excelent care excelează în cariera lor academice sau profesionale. Elevii de toate naționalitățile sunt eligibile pentru subvenții de până la 50% reducere la școlarizare până la 28 februarie 2015 d.

Program predat în:
  • Spaniolă
Acest curs este Online
Duration
10 luni
Part time
Price
4,500 EUR
După locații
După dată
Termen limită de aplicare