Master Executiv de Administrare a Sănătății Online

Generalități

Programul de descriere

USH Executive MHA pe scurt

Dacă sunteți un profesionist cu experiență clinică sau de gestionare a sănătății care vizează avansarea sau tranziția în cariera dvs., Executive MHA USC oferă o oportunitate inegalabilă de a vă distinge ca un lider remarcabil într-o perioadă de schimbări profunde.

Cine ar trebui să aleagă USHA Executive USC?

Clinicieni avansați în management

Ați fost pe primele linii și știți ce este nevoie pentru a face diferența pentru persoanele care vă îngrijesc. De asemenea, aveți experiență în gestionarea unei practici sau a unui departament. Acum câștigați un nivel mai înalt de expertiză și încredere pentru a conduce schimbarea în mod holistic în organizația dumneavoastră de asistență medicală.

Manageri cu experiență în domeniul sănătății

V-ați dedicat cariera pentru îmbunătățirea activității de îngrijire a sănătății. Lărgește-ți perspectiva și câștigă instrumentele necesare de care ai nevoie pentru a îmbunătăți îngrijirea pacientului și a-ți atinge potențialul ca executiv.

Directorii activi de îngrijire a sănătății

Ambiția și abilitatea ta te încurajează să aspiri la suite-C. Acum doriți să excelați ca un trendsetter al industriei și o forță pozitivă pentru schimbarea comunității globale de asistență medicală.

Manageri care deservesc clienți de îngrijire medicală

Sunteți un profesionist în domeniul asistenței medicale non-clinic dintr-o industrie precum asigurările, farmaceutica și dispozitivele medicale - totuși căutați să înaintați cariera și expertiza la un nivel executiv.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The USC Sol Price School of Public Policy consistently ranks among the nation’s top 10 graduate schools according to U.S. News and World Report, and engages in solving some of the most critical issues ... Citeste mai mult

The USC Sol Price School of Public Policy consistently ranks among the nation’s top 10 graduate schools according to U.S. News and World Report, and engages in solving some of the most critical issues facing our world today. Through an interdisciplinary and cross-sectoral approach to public problem solving, Price School faculty, students and alumni work to improve the quality of life for people and their communities, both in the United States and abroad. Citește mai puţin