Master de inginerie software

Generalități

Programul de descriere

Maestru de Inginerie Software

Ingineria software este "aplicarea unei abordări sistematice, disciplinate și cuantificabile a dezvoltării, funcționării și întreținerii software-ului" (IEEE 1996). Master în științe software (MSE) este un program postuniversitar avansat, care oferă studenților o înțelegere profundă a tehnicilor de vârf pentru analiza, proiectarea și dezvoltarea de sisteme software complexe. De asemenea, pregătește studenții pentru o carieră de înaltă calitate în industria de software sau de cercetare în domeniul ingineriei software.

Decan

Dr. Manal Ahmed Ismail Shoman este profesor de inginerie la Universitatea Helwan, Facultatea de Inginerie. A obținut titlul de doctor în Inginerie Calculatoare și Sisteme de la Facultatea de Inginerie, Universitatea Ain Shams, 1996.

În prezent, este director al programului de tehnologia informației de la Universitatea E-Learning din Egipt (EELU). A deținut funcția de director al Centrului pentru Tehnologia Informației de la Universitatea Helwan timp de 5 ani. Ea a fost Project Manager și PI pentru Helwan University Management Information System Project, Feb. 2006 până în 2009. Ea a fost Vice-Project Manager de "Îmbunătățirea utilizării tehnologiilor și facilităților de predare la Universitatea Helwan", finanțată de Fondul Egiptean pentru Învățământul Superior pentru Îmbunătățirea Educației, care vizează îmbunătățirea abilităților membrilor personalului Universității Helwan de a folosi computerele și multimedia în predarea și convertirea Materiale didactice în formă electronică (septembrie 2004 - septembrie 2006). Ea este autorul și coautor al mai mult de 35 de lucrări de cercetare în conferințe internaționale și în reviste academice.

Misiune

Misiunea programului MSE este de a pregăti ingineri software și programatori profesioniști pentru succes și conducere în conceperea, proiectarea, implementarea și operarea produselor software care reprezintă sisteme din lumea reală și pentru a-și extinde cunoștințele și înțelegerea conceptelor, principiilor și dezvoltării software-ului Metodologii printr-un mediu eficient de cercetare, de predare și învățare eficient.

Sistem de notare

Obiective

Obiectivele programului MSE sunt: ​​1. Pentru a produce o educație de înaltă calitate, care va concura eficient la nivel mondial.

  1. Pentru a institui în rândul studenților capacitatea de a înțelege, analiza și evalua valoarea codurilor de etică a ingineriei software și a demonstra capacitatea de a comunica în mod eficient ideile și rezultatele, atât oral cât și scris, într-o manieră logică.

  2. Pentru a îmbunătăți capacitatea studenților de a lucra productiv și eficient în echipe, inclusiv echipe interdisciplinare, și să demonstreze abilități de leadership eficiente.

  3. Să pregătească studenții pentru programe doctorale în ingineria software prin instilarea capacității de a efectua și de a evalua cercetarea teoretică și practică în domeniul ingineriei software.

  4. Pentru a permite studenților să urmeze o carieră productivă în domeniul ingineriei software care demonstrează capacitățile tehnice de conducere și / sau experiența managementului de proiect.

  5. Pentru a ajuta elevii să comunice și să funcționeze eficient ca membri sau lideri ai echipelor de proiect.

  6. Pentru a se asigura că studenții demonstrează capacitatea și înclinația de a menține moneda profesională în domeniul schimbărilor rapide de inginerie software.

  7. Aplicarea unor principii fundamentale în domeniul informaticii și a practicilor de inginerie software în dezvoltarea de software care să demonstreze capacitățile tehnice de conducere și / sau experiența managementului de proiect.

  8. Crearea de noi oportunități pentru cercetarea postuniversitară în Ingineria Software.

  9. Să colaboreze cu industria pentru a dezvolta produse, sisteme și servicii TIC care răspund nevoilor cheie.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

EELU provides high-quality education and training services with affordable price to supply labor-market with ready industry workers able to deal with advanced technologies, and to create and continuou ... Citeste mai mult

EELU provides high-quality education and training services with affordable price to supply labor-market with ready industry workers able to deal with advanced technologies, and to create and continuously improve teaching and learning environment. Citește mai puţin
Egiptul online , Giza + 1 Mai mult Mai Puțin