Master în managementul BIM global

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Master în Global BIM Management prezintă o experiență reală și îi ajută pe elevi să obțină o viziune globală. Programul încurajează colaborarea cu omologii din diferite zone geografice - fiecare grup de proiecte de la 5 la 6 va lucra în colaborare printr-un server BIM și o platformă de management al proiectelor, îmbogățind astfel experiența generală și încurajând dezvoltarea profesională pe o piață globală din ce în ce mai competitivă.

Nº 1 a recomandat programul BIM Manager în lume.

Acest master 's are cel mai avansat și inovatoare program academic în BIM Management în sector, în care mai mult de 600 de profesioniști sunt instruiți în fiecare an în întreaga lume. Programul este conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor din mai mult de douăzeci de sectoare ale industriei AEC. Structura sa academică oferă studenților metodologia, instrumentele și competențele necesare pentru instruirea următorilor lideri în implementarea BIM și pregătirea diferitelor profiluri care vor ajuta la schimbarea paradigmei: Manageri BIM, Implementatori și Consultanți.

Perspectivele de carieră

Cu ajutorul modelării informațiilor despre clădiri (BIM), care prelucrează domeniile arhitecturii, ingineriei și construcțiilor, managerii BIM sunt foarte solicitați. Sunteți interesat să începeți o carieră în acest domeniu în creștere?

În medie, salariile încep să crească cu 23,50% în decurs de doi ani de la finalizarea programului Master în Gestionarea Global BIM.

 • 78% absolvenți angajați ca administratori BIM sau coordonatori BIM
 • Creșterea salariului cu 25%
 • 36% mai multe oportunități profesionale
 • 96% Studenții ar recomanda acest program unui prieten

Conținut academic

 • BLOCK 0: De la Conceptualizare până la implementare, închidere și operații
 • BLOCK 1: Management BIM
 • BLOCK 2: Implementarea BIM
 • BLOCK 3: BIM pentru design
 • BLOCK 4: BIM pentru construcții
 • BLOCK 5: BIM pentru gestionarea activelor
 • BLOCK 6: Teza finală a Maestrului

Săptămâni internaționale

Acest program prezintă o experiență unică, care combină învățarea față în față și formarea online, cu activități internaționale (opționale) la fața locului, care oferă oportunitatea perfectă de a înțelege conceptualizarea BIM și modul în care această metodologie este adoptată în proiecte reale din jurul lume. Pentru a afla mai multe despre aceste activități, faceți clic pe orașele care vă interesează.

Metoda noastră unică de învățare

De când ne-am deschis ușile, am oferit în mod constant formare care leagă cunoștințele academice de cerințele profesionale. Din acest motiv, suntem bucuroși să ne bazăm pe cele mai influente organizații și profesioniști din industrie, oferind în același timp o experiență educațională captivantă.

 • Proiecte reale care schimbă lumea
 • Învățarea practică sau "învățarea prin practică"
 • Impactul tehnologiei în inginerie și arhitectură
 • Munca in colaborare
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Zigurat is a Global Business School focused on Innovation and Technology. We offer a range of programs, including masters, corporate training and events, tailored to professionals and businesses needs ... Citeste mai mult

Zigurat is a Global Business School focused on Innovation and Technology. We offer a range of programs, including masters, corporate training and events, tailored to professionals and businesses needs. Zigurat’s programs are dynamic and based on the experience and knowledge share of a faculty board, that are digital industry leaders. Driven by a multicultural and talented team, looking to change the educational sector, contribute to the development of society, through disruptive training and digital transformation. Citește mai puţin