Master în educație și dezvoltare pedagogică digitală

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Acest Master se califică pentru a dobândi o viziune globală și integrată a domeniului didactic, concentrându-se asupra studierii celor mai inovatoare instrumente tehnologice educaționale. Vă va permite să obțineți abilitățile digitale necesare pentru a oferi o predare adecvată vârstei digitale.

Diplomă dublă - Universidad Europea de Monterrey

Datorită acordului Institutului European de Studii Postuniversitare cu Universitatea Europeană din Monterrey, acest master oferă un dublu grad de înalt prestigiu la nivel internațional.

De ce să alegeți acest Maestru?

Masterul în educație și dezvoltarea educațională digitală a IEP le permite IEP să dobândească o viziune globală și integrativă a domeniului didactic, concentrându-se asupra studierii celor mai inovatoare instrumente tehnologice educaționale.

 • Acesta vă va permite să obțineți abilitățile digitale necesare pentru a oferi o predare adecvată erei digitale.
 • Veți obține o viziune avansată asupra educației, poziționându-vă ca profesor sau cercetător la nivel înalt, răspunzând noilor provocări ale societății digitale, mână în mână cu avansarea tehnologiilor informaționale și de comunicare (TIC).
 • Acesta vă va permite să vă adaptați profilul didactic la nivelul avansat stabilit în Cadrul comun al competențelor digitale publicat de Institutul Național de Tehnologii Educaționale și Formare a Profesorilor (INTEF).

program

 1. Natura și dezvoltarea umană (4 ECTS)
 2. Teorii de învățare și context educațional (4 ECTS)
 3. Competențele educației în globalizare (4 ECTS)
 4. Metodologii de predare (4 ECTS)
 5. Competențe jucătoare pentru predare (4 ECTS)
 6. Noile tehnologii și educație (4 ECTS)
 7. Proiectarea și dezvoltarea programelor de predare (4 ECTS)
 8. Tendințe educaționale online (4 ECTS)
 9. Proiectare, management și evaluare a proiectelor de e-learning (4 ECTS)
 10. Administrarea învățământului (4 ECTS)
 11. Proiect tehnico-pedagogic și educațional (4 ECTS)
 12. Procese și instrumente pentru învățarea prin intermediul noilor tehnologii (4 ECTS)
 13. Evaluarea învățării (4 ECTS)
 14. Principiile juridice ale învățământului (4 ECTS)

Proiectul final al programului (4 ECTS)

Proximitate și personalizare

Contactul studenților, profesorilor și tutorilor este continuu prin intermediul platformei virtuale, va avea, de asemenea:

 • Disponibilitatea totală a materialelor (24/7).
 • Creșterea îndoielilor în orice moment al zilei.
 • Comunicarea continuă prin intermediul forumurilor de discuții.

Datorită acestui fapt și structurii conținutului, evaluarea programelor este fundamental practică.

recomandare

"De fapt, trecerea prin IEP a fost o experiență minunată, calitatea materialului de studiu, precum și a cadrelor didactice este excelentă, metodologia permite adecvarea cunoștințelor într-un mod adecvat, feedback-ul și participarea la forumuri este foarte bună, iar cazurile de Întreprinderile studiate ajută la concentrarea conceptelor teoretice. În general, recomand să studiați 100% în IEP . " Miguel Angel Marmolejo

Ajutor pentru studiu - Finanțare

Institutul are un program de burse care poate acoperi până la 45% din costul de școlarizare. În fiecare apel, se oferă un număr limitat de burse în funcție de situația personală, profesională sau economică a candidaților.

Există, de asemenea, condiții speciale de finanțare, pentru a ajuta studenții să își asume costul cursului printr-un sistem de plăți amânate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Educati ... Citeste mai mult

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Education (ICODE). Citește mai puţin
Madrid , Spania Online + 1 Mai mult Mai Puțin