Master în contabilitate și management financiar (completare)

Generalități

Programul de descriere

Aliniat să urmeze examenele finale ACCA, programul nostru de Master în Contabilitate și Management Financiar este conceput pentru a vă sprijini dezvoltarea carierei în rolurile de business, contabilitate și management financiar. Oferă finanțe, contabilitate și cunoștințe de gestionare mai largi, care pot fi esențiale pentru succesul în multe industrii din sectorul privat și public.

Echipa noastră dedicată, înalt calificată și cu experiență vă va conduce într-o explorare a principiilor și practicilor de gestionare financiară și contabilitate, contextul în care operează și modul în care sunt gestionate. Vă vom ajuta să dobândiți abilitățile aplicate implicate în raportarea financiară și managementul financiar, precum și probleme de management mai largi, cum ar fi responsabilitatea corporativă și socială, etica în afaceri, strategia de risc și de afaceri, performanța financiară și impozitarea / auditul.

Vei fi încurajat să explorezi metodele de cercetare, oferindu-ți șansa de a înțelege o serie de instrumente de cercetare și tehnici analitice. Aceste cunoștințe vor avea valoare atunci când veți face disertația de master atunci când efectuați o cercetare substanțială pe o problemă de contabilitate sau de gestionare financiară vă va îmbunătăți abilitățile critice și de investigare și v-ar putea beneficia de practica profesională.

Repere de curs

Acest curs își propune să se bazeze pe calificările profesionale pentru o carieră în management financiar sau contabilitate.

  • Abilitățile de studiu și de cercetare în care veți fi introduse sunt la cerere mult dincolo de industria serviciilor financiare.
  • Vei fi încurajat să dezvolți abilități cheie în gândirea critică și conștientizarea principiilor și tehnicilor necesare pentru luarea eficientă a deciziilor financiare.

Cerințe de intrare

Contabilii calificați (CIPFA / CIMA / ICAEW / ICAS / ACCA) pot primi până la 90 de scutiri de credit de la MSc, permițând accesul direct la acest Top. Calificările reglementate calificate într-o temă relevantă la nivelul 7 pot atrage, de asemenea, derogări de până la 90 de credite.128889_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpg Carlos Muza / Unsplash

Durată

Doi semestri.

mod

Cu normă întreagă, clase online.

Date de început

Septembrie, ianuarie, iunie.

Module de program

  • Lider strategic de afaceri
  • Metode de cercetare pentru contabili
  • Disertație

Carieră și dezvoltare profesională

Cursul de top contabilitate și management financiar MSc este conceput pentru profesioniștii care lucrează în sectoarele de afaceri, contabilitate și finanțe. Programul vă va permite să vă consolidați înțelegerea principiilor și practicilor de gestionare financiară și contabilitate, contextul în care funcționează și modul în care sunt gestionate. Vă oferă oportunitatea de a aplica abilitățile pe care le-ați învățat în finanțe, precum și problemele de gestionare mai largi, care au culminat cu lucrarea finală de disertație și realizarea diplomei dvs. complete de master.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many ... Citeste mai mult

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many courses, you can be sure you are a name, not just a number. Citește mai puţin