Master în consiliere în familie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Construiți o fundație solidă pentru a vă angaja cel mai bine cu familiile și problemele legate de familie în consiliere și alte domenii de științe sociale prin intermediul Masterului online de științe în consiliere familială al Universității din West Alabama. Puteți avansa prin programul complet online, flexibil, în propriul ritm. Aceasta înseamnă că pe măsură ce vă creați propriul program, vă veți poziționa perfect pentru a vă menține angajamentul personal și de muncă.

Programul este conceput pentru profesioniștii care lucrează. Pe măsură ce treceți prin cursul de studii online, vă puteți aștepta să explorați subiecte care se concentrează pe o perspectivă non-patologică pentru înțelegerea dinamicii familiei și dezvoltarea strategiilor pentru a aduce schimbarea dorită în relații. Drept urmare, veți fi echipat unic pentru a-i ajuta pe ceilalți să-și sporească sănătatea mintală și să se adapteze la schimbările vieții.

De la una dintre cele mai accesibile instituții din stat, veți profita de perspectivele facultăților care sunt licențiate ca psihologi, terapeuți de căsătorie și familie și consilieri profesioniști. Important, acest program nu pregătește absolvenții pentru o licență profesională independentă ca terapeut în căsătorie și familie sau ca consilier profesionist.

Acesta este un program perfect pentru cei care doresc să câștige experiență în practica clinică și care dețin deja licență profesională. Solicitați mai multe informații despre program astăzi pentru a vă începe călătoria prin Master online în consiliere familială.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The University of West Alabama Online is dedicated to making your education as affordable as possible. Discover what it will cost — and how much you’ll save.

The University of West Alabama Online is dedicated to making your education as affordable as possible. Discover what it will cost — and how much you’ll save. Citește mai puţin