Master în Securitate Privată

Generalități

Programul de descriere

Cu această pregătire oficială în domeniul securității private de la Universitatea din Pegaso , veți putea găsi o viziune globală a securității în toate aspectele sale de formare, dezvoltând capacități profesionale pentru a crea planuri de urgență atât la nivel național, cât și internațional, planuri de acțiune de urgență, analiză a riscuri, securitate în închisori și supraveghere în muzee, pentru a numi câteva acțiuni relevante.

Durează 9 luni și este 100% online, ceea ce vă permite să vă gestionați programele în conformitate cu stilul dvs. de viață actual.

Ce tip de conținut veți vedea când studiați acest training oficial pentru Securitate Privată?

Unele dintre cele mai importante conținuturi pe care le puteți studia cu această pregătire sunt următoarele:

 • Management complet de securitate
 • Fenomenologie delincventă
 • Fundația investigației private
 • Metodologie de cercetare în științe sociale

Obiectivele pregătirii Masterului Oficial în Securitate Privată

Principalul obiectiv al masterului oficial în Securitate privată este de a instrui studenții în aspectele teoretice, practice și metodologice, oferindu-vă toate instrumentele necesare pentru a vă permite să efectuați la locul de muncă ca un profesionist cuprinzător și eficient.

În plus, principala noastră filozofie este aceea că obțineți excelență în formarea diferitelor domenii de securitate la nivel global, pregătindu-vă pentru aceasta în toate provocările pe care le implică profesiile actuale din acest domeniu.

Data începerii claselor

Deoarece apelurile pentru diplomele noastre oficiale trebuie să îndeplinească un număr minim de studenți pentru ca programul academic să fie realizat, INISEG își rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau elimina data unui anumit apel, informând fiecare student prin e-mail. sau prin telefon, actualizarea acestei date.

Nu este deloc intenția INISEG de a provoca probleme sau inconveniente cu posibilele schimbări care pot apărea în aceste procese de apeluri fixe și, înainte de orice problemă care apare, este și va fi misiunea noastră să o putem rezolva în cel mai bun mod posibil și să o căutăm pe cea optimă. soluție pentru studenții noștri.

Programul de master oficial în securitate privată

 • Fundamente ale securității private
 • Managementul securității
 • Managementul evenimentelor. Planuri de securitate
 • Departamentul de securitate. Protecția riscurilor de muncă
 • Criminalitatea și securitatea cibernetică
 • Protecția civilă și situații de urgență
 • Infrastructuri critice
 • Resurse umane, resurse materiale și angajare
 • Metodologia cercetării în științele sociale
 • Master tezei de doctorat

Master oficial în securitate privată

grad dublu

Studenții care au accesat Masterul oficial în domeniul securității private cu o diplomă academică, licență sau echivalent obțin:

Titlul oficial al Universității Pegaso din Italia (Master di II Livello)

"Master universitar în securitate privată"

Titlu propriu INISEG

"Master în securitate privată"

Studenții care au accesat Masterul în Securitate Privată fără o diplomă academică, licență sau echivalent obțin:

Titlu propriu INISEG

"Master în securitate privată"

Cerințe pentru a studia master oficial în securitate privată

Pentru a accesa acest master de securitate privată nu este necesar să aveți o diplomă universitară (licență, diplomă sau diplomă) finalizată. Puteți accesa acest program din 2 opțiuni la fel de valide:

 • Cu diplomă universitară
  Având o diplomă universitară anterioară, puteți accesa direct o diplomă dublă, titlul oficial al universității Pegaso (care vă permite să accesați doctoratul) și titlul propriu al INISEG.
 • Fără o diplomă universitară
  Dacă nu aveți o diplomă universitară, puteți accesa și acest Master în Securitate privată obținând gradul INISEG, care în termeni profesioniști elevul dobândește același conținut, profesori și practici ca și o diplomă oficială, diferența este că nu aveți acces la doctorat, dar dacă permite specializarea în sector și îmbunătățirea plasării locurilor de muncă și a cerințelor noi.

Masterul în securitate privată se adresează în principal directorilor de securitate, forțelor și organismelor de securitate, experților în securitate, profesioniștilor în securitate privată și tuturor persoanelor interesate în acest domeniu.

Oportunități profesionale ale Masterului Oficial în Securitate Privată

Domeniul de activitate al acestui master în securitate privată acoperă atât companii publice cât și private.

Profesionistul va putea lucra în domeniul securității private, punând toate cunoștințele în practică în diferitele domenii ale carierei.

Asistentul, șeful, directorul sau liderul departamentului de securitate sunt posibilitățile pe care vi le va oferi acest training oficial online de securitate privată .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales qu ... Citeste mai mult

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales que se desarrollan en el área de la Seguridad Global. Citește mai puţin