La Middlesex vom lua o abordare practică și contemporană la noi scris care asigură sunteți în stare să perfecționa abilitățile dumneavoastră scris și de a dezvolta cartea în timp ce, de asemenea, identificarea lacunelor de pe piață și modul de abordare a agenților și editori. Bazându-se pe expertiza de o gama larga de romancieri publicate cu o vasta experienta de predare, va dezvolta nu numai munca ta la un standard publicabil, dar dobândesc abilități de comunicare valoroase, care vor beneficia de o gamă largă de profesii.

Pronunțată on-line prin intermediul mediului virtual de învățare, cursul nostru unic vă încurajează să interacționeze, întrebare, acțiune și să participe cu altele pe cursul, asigurându-vă nu simți ca și cum dacă studiați în izolare. Fie că sunteți de lucru cu normă întreagă, nu pot participa la campusul nostru din Londra regulat, sau pe bază de peste mări, acest MA provocator și incitant vă va permite să se angajeze pe romanul în propria timp cu asistență de specialitate, resurse de clasă mondială și legături valoroase din industrie către a vă ajuta să publicate.

Repere cursului: - Personalul didactic care sunt toate romancieri publicate cu experiență în industria, condus de Dr. David ploaie - autori de nouă romane (opt publicate ca Tom Arden) și Josie Barnard - BBC Radio jurnalist, autor a două romane și de lungă durată Creative Writing tutore la Academia Faber, Aurarilor și Universitatea Middlesex.

  • Link-uri internaționale ale industriei, inclusiv implicarea cu Festivalul Literar de la Londra de Nord, oferind perspective valoroase scris și consiliere publicarea de la unele dintre scriitori de frunte din Marea Britanie și cifre literare.

  • De stat-of-the-art instrumente de învățare la distanță și suport web 24 de ore prin intermediul platformei noastre inovatoare on-line, Mylearning, pentru a se asigura că aveți întotdeauna ajutorul de care ai nevoie oriunde ai fi.

  • Sprijin online pentru fiecare modul cu orientări detaliate și instrucțiuni în jurul valorii de sarcini necesare, forumuri de discuții online pentru interogări posta, oportunități de discuții de grup și cursuri audio și diapozitive astfel încât să nu trebuie să ratezi un atelier.
Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Middlesex University London »

Acest curs este Online
Start Date
Aug 2019
Aug 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
- Internațională: £ 4,200
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date