Master în Marketing Internațional (online)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Construit pentru profesioniști ocupați, Sussex's Masters in Marketing International vă va oferi abilitățile de a furniza strategii de marketing globale și de a proiecta campanii multi-canale cu impact.

Concentrându-vă pe gestiunea globală a marketingului, comportamentul consumatorilor, cercetarea pieței și analiza, veți absolvi pregătirea pentru o carieră de succes în acest sector rapid și interesant.

Cu șase date de început pe an (ianuarie, martie, mai, iulie, septembrie și noiembrie), puteți începe acest curs atunci când vă place și studiați în propria dvs. vreme, din propria casă.

Acest curs este cu jumătate de normă și poate fi finalizat în minimum doi ani și maximum patru. Elevii au oportunitatea de a-și întrerupe studiile dacă le cer angajamentele legate de muncă sau viața lor.

De ce să studiezi MSc în Marketing Internațional la Sussex

 • Urmăriți-vă rapid cariera, MSc cu accent profesional, acreditat de CIM.
 • Explorați marketingul dintr-o perspectivă internațională, module de studiu, inclusiv comportamentul consumatorilor globali, afaceri internaționale
 • Aflați cum puteți îmbunătăți performanța campaniei prin analiza datelor.
 • Modulele de studiu relevante s-au concentrat asupra studiilor de caz din lumea reală.
 • Aflați de la academicieni și practicieni care lucrează în cadrul industriei globale de marketing.
 • Beneficiați de predarea interactivă, alăturați-vă unei cohorte de studenți din întreaga lume.

Ce spun studenții noștri

"Am ales să-mi studiez on-line de masterat cu Sussex din cauza reputației universității și a conținutului cursului. Am putut vedea instantaneu că aceasta ar contribui la continuarea carierei mele actuale.

Am trăit și lucram în Asia de Sud-Est timp de cinci ani. Îmi place foarte mult viața și slujba mea aici și nu am vrut să trec în altă țară pentru a-mi continua educația. Studierea online îmi dă posibilitatea să îmi ating obiectivele, în timp ce îmi continuu viața și cariera ".

Nolan Clack, consultant senior de marcă.

118192_Copyofshutterstock_11105492361.jpg

Expertiză academică

Predate de universitatea recunoscută la nivel internațional de la Sussex Business School, cadrele universitare lucrează cu organizații din întreaga lume pentru a dezvolta strategii de afaceri și pentru a oferi consultanță.

Experiența și experiența lor în afacerile internaționale informează modulele pe care le studiați și vă asigură că vă absolvi cu competențele relevante și cunoștințele actuale cerute de angajatorii de astăzi în acest sector competitiv.

Absolvenții anteriori ai cursului au participat la roluri în managementul marketingului, comunicare, planificare media, analiză digitală, PR și consultanță.

* Curs în campus

Taxe de curs

Taxele sunt percepute în mod modular, fiecare modul costând £ 955 * .

Taxa integrală este de £ 11,450 * .

Taxele de școlarizare pot fi supuse unei majorări anuale în fiecare an universitar, în conformitate cu termenii și condițiile Universității din Sussex. Majorările vor intra în vigoare în luna septembrie a fiecărui an.

* supuse rotunjirii în scopuri administrative

De ce studiați online?

 • Beneficiați de studierea la unul dintre cele mai bune universități din Marea Britanie pentru marketing, de oriunde vă aflați în lume.
 • Învățați într-o sală de clasă globală, cu studenții care se angajează din peste 100 de țări.
 • Studiați-vă într-un moment, ritm și loc care vă convine.
 • Flexibilitate pentru a vă potrivi; cu module care încep la fiecare două luni, dacă aveți nevoie să faceți un pas pentru orice motiv, puteți să vă alăturați din nou atunci când vă permite timpul.
 • Mediul virtual de învățare special conceput, accesibil 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet.

* Ghid universitar complet 2019

118193_Copyofshutterstock_1321400648.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1961, the University of Sussex has a long-standing reputation for providing a world-class education to all. Our online courses give you the opportunity to gain a Masters from Sussex and exp ... Citeste mai mult

Founded in 1961, the University of Sussex has a long-standing reputation for providing a world-class education to all. Our online courses give you the opportunity to gain a Masters from Sussex and experience the same academic rigour and teaching recognised world-wide for its excellence from anywhere in the world. Citește mai puţin