Master în Managementul Serviciilor de Sănătate (MPA)

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Acesta este un moment interesant pentru managementul asistenței medicale. Câmpul este în creștere și se schimbă în fiecare zi. Și puține școli te pregătesc pentru așa ceva ca Mercy. MPA este un program de 48 de credit destinat studenților care doresc o educație largă multidisciplinară în managementul serviciilor de sănătate.

Programul a fost conceput pentru a pregăti absolvenții pentru rolurile de manageri de asistență medicală într-un mediu de sănătate în schimbare rapidă. Programul este potrivit pentru studenții care anticipează cariere într-o varietate de unități de asistență medicală în mediul public, privat și non-profit.

Managementul serviciilor de sănătate Fapte rapide

 • Educație multidisciplinară în managementul serviciilor medicale
 • Cursurile au oferit serile și weekend-urile
 • Profesioniștii din domeniul sănătății ca profesori
 • Vorbitori din domeniul asistenței medicale

Rezultatele programului

PO1 Studentul ar trebui să poată analiza misiuni, viziuni, date și performanța organizațională generală pentru a dezvolta programe folosind tehnici de cercetare.
PO2

Elevul ar trebui să poată formula un plan strategic pentru îmbunătățirea continuă a mediului în schimbare a asistenței medicale.

PO3 Studentul ar trebui să poată evalua aspecte ale sistemului de sănătate din SUA, inclusiv probleme politice, etice, legale, financiare și de gestionare a riscurilor legate de operațiunile eficiente ale unităților de sănătate.
PO4 Elevul ar trebui să poată utiliza abilități de comunicare scrisă și orală în conformitate cu standardele industriei medicale.
PO5 Studentul ar trebui să poată crea un plan care să faciliteze achiziția unui sistem de informații medicale. Facilitați operațiunile sistemului într-o varietate de setări în conformitate cu ghidurile de reglementare.
PO6 Studentul trebuie să poată dezvolta și prezenta un program eficient de formare profesională.
PO7 Elevul ar trebui să fie capabil să demonstreze capacitatea de a utiliza abilitățile teoretice și aplicate obținute în timpul cursului de studiu în programul MPA. Acest lucru se realizează prin participarea la experiența culminantă a pietrelor, care include identificarea, analizarea și elaborarea unui raport cuprinzător cu privire la o problemă cu care se confruntă industria medicală sau organizațiile medicale.
PO8 Studenții ar trebui să poată demonstra o înțelegere a impactului legii și guvernului asupra complexităților politicii de îngrijire a sănătății și a activităților de zi cu zi ale organizațiilor medicale.
Scop

Programele de masterat în Managementul serviciilor de sănătate au fost concepute pentru a pregăti absolvenții pentru rolurile de manageri de asistență medicală în mediul de sănătate în zilele noastre în schimbare rapidă.

Master of Administration Public in Health Services Management , un program multidisciplinar de 48 de credite, este destinat studenților care doresc o educație largă în pregătire pentru intrarea (sau care au intrat recent) în domeniul asistenței medicale. Programul a fost conceput pentru a oferi o educație globală și aprofundată în gestionarea serviciilor de sănătate. Acest program este potrivit pentru studenții care anticipează cariere într-o varietate de setări de asistență medicală în sectoarele publice, private și non-profit.

Cerințe de diplomă
 1. Finalizarea cu succes a curriculumului complet (36-MS / 48 MPA)
 2. Un GPA cumulativ de 3,0
Cerințe de program

Fiecare solicitant trebuie să prezinte următoarele:

 • Rezumat cu numele a două persoane care pot fi contactate ca referințe.
 • Interviu cu directorul de program sau cu directorul asociat Elevii care solicită înscrierea în programul MS trebuie să fi lucrat în domeniul sănătății ca practicant sau director timp de opt ani. După primirea tuturor înscrisurilor și completarea tuturor cerințelor și interviurilor, candidații calificați vor fi admiși și vor fi desemnați un consilier.

Managementul serviciilor de sănătate MPA Curriculum

Programul Master 48 de Master în Administrarea Publică în Managementul Serviciilor de Sănătate este organizat după cum urmează:

 • Cursuri de bază 12 Credite
 • Cursuri avansate de bază 15 Credite
 • Managementul serviciilor medicale Specializare 15 credite
 • Experienta culminatoare 6 Credite

Total de 48 de credite

Cursuri generale de bază (12 credite)
 • Legea MPAT 503, Guvern
 • MPAT 521 Acțiune de cercetare
 • MPAT 531 Management Information Systems
 • MPAT 541 Comunicare managerială / Leadership
Cursuri avansate de bază (15 credite)
 • HSMG 601 Health Care în SUA
 • HSMG 611 Managementul sănătății
 • HSMG 621 Finanțarea asistenței medicale
 • HSMG 631 HRM pentru organizațiile de asistență medicală
 • HSMG 641 Probleme etice / Managementul îngrijirii sănătății
Zona de concentrare / Managementul serviciilor medicale / Specializare (15 credite)
 • HSMG 701 Planul strategic pentru organizațiile de îngrijire a sănătății
 • HSMG 711 Mediu legal al managementului îngrijirii sănătății
 • HSMG 721 Măsurați performanța organizațională
 • HSMG 731 Probleme avansate / Managementul serviciilor de sănătate
 • electiv
Capstone Experience (6 credite)
 • Experiența HSMG 801 de internship

sau

 • HSMG 811 Managementul serviciilor de sănătate al proiectului Capstone

Oportunități de carieră

MPA în Managementul serviciilor de sănătate pregătește absolventul pentru posturi de conducere într-o varietate de organizații de asistență medicală, inclusiv spitale, centre de sănătate, cabinetele medicului și alte agenții de sănătate și servicii umane.

Exemple de titluri de carieră includ administratorul serviciilor de sănătate, directorul Centrului medical / directorul agenției de sănătate, șeful / coordonatorul departamentului, managerul / înregistrarea și programarea și directorul / planificarea și evaluarea.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Scien ... Citeste mai mult

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Sciences. Mercy College challenges its faculty and staff to make higher education work for anyone hungry enough to earn a better place in life. With campuses in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan and Yorktown Heights, the vibrancy of the College culture is sustained by a diverse student body from around the region. Citește mai puţin
Feribotul Dobbs , New York , New York , Yorktown Heights , SUA Online + 4 Mai mult Mai Puțin