Master în Management International Business

Generalități

Programul de descriere

Promovarea utilizării tehnologiilor informaționale, abordarea extinderii operațiunilor și schimbarea culturii corporative sunt esențiale

Master în Managementul Afacerilor Internaționale este modular în structura datorită Modulul de Management Internațional de Afaceri și Modulul de Management al Comerțului Internațional.

Globalizarea a dat naștere unor piețe din ce în ce mai segmentate și competitive, astfel încât internaționalizarea companiilor și stabilirea lor pe piețele externe este esențială pentru extinderea unei afaceri. Promovarea utilizării tehnologiilor informaționale, abordarea extinderii operațiunilor și schimbarea acestora
cultura corporativa sunt esentiale.

Modulul de management al afacerilor internaționale pregătește profesioniști cu o perspectivă internațională, care știu cum să administreze companiile pe calea internaționalizării sau care deja operează în străinătate. Acești profesioniști trebuie să stăpânească mediile financiare, strategice și de management care contribuie la construirea afacerilor internaționale.

Modulul de gestionare a comerțului internațional , la rândul său, este conceput pentru profesioniști cu vocație internațională, care știu cum să gestioneze un departament de vânzări și care doresc să cunoască implicațiile unei strategii într-un mediu global. Este vorba despre oameni care au cunoștințe despre oportunitățile care pot fi create cu o strategie de vânzări internaționale.

Obiective

Programul este conceput pentru a dota participanții cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face față cu succes schimbărilor care au loc în timpul internaționalizării afacerilor și a unui management strategic eficient și, de asemenea, se confruntă cu managementul comercial internațional al întreprinderilor cu diferite oportunități oferite de mediul în schimbare. Scopul acesteia este de a spori competitivitatea și capacitatea de angajare a participanților la nivel internațional.

Până la sfârșitul programului, veți putea:

 • Analiza critică și evaluarea problemelor complexe într-un mediu de afaceri globalizat, dinamic și în schimbare.
 • Descrieți indicatorii economici și financiari relevanți și modelele de afaceri pentru luarea deciziilor.
 • Apreciez complexitatea interculturală a managementului internațional și gestionează în mod etic înțelegerile instituționale.
 • Recunoașteți nevoile clienților internaționali și dezvoltați strategii de marketing globale.
 • Aplicați cunoștințele necesare pentru a reuși ca antreprenor global și know-how-ul pentru a dezvolta noi afaceri în contexte internaționale.
 • Planificați strategii de creștere pentru întreprinderile internaționale.
 • Descrieți instrumentele de analiză economică și identificați provocările și oportunitățile globalizării.
 • Utilizați cunoștințe despre noile tehnologii și sisteme informatice pentru comerțul internațional și gestionarea operațiunilor internaționale.
 • Dezvoltarea abilităților și tehnicilor de negociere a vânzărilor la nivel internațional.
 • Identificați diferitele variabile care influențează crearea rețelelor comerciale și impactul logisticii ca resursă pentru afaceri.
 • Gestionați consecințele fiscale ale operațiunilor de afaceri ale unei organizații internaționale.

Procesul de aplicare și de certificare Master în Afaceri Internaționale în limba engleză

Scopul fundamental al procesului nostru de aplicare este de a asigura adecvarea candidaților. Toți participanții trebuie să profite la maximum de această experiență de învățare printr-un context în care este posibilă dezvoltarea unei relații pe termen lung cu colegii, profesorii și absolvenții.

Calificarea dublă
Persoanele care finalizează cu succes programul vor câștiga un masterat de la OBS Business School și EAE Business School. În plus, participanții care îndeplinesc cerințele academice stabilite pentru universități vor obține masteratul de la Universitatea din Barcelona.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

At OBS we look to fill the need for continuous quality training without physical barriers, which allows our students to balance their personal lives with the professional development that the contempo ... Citeste mai mult

At OBS we look to fill the need for continuous quality training without physical barriers, which allows our students to balance their personal lives with the professional development that the contemporary market demands. Citește mai puţin