Master în Management de proiect

Generalități

Programul de descriere

Deveni un profesionist de succes in Project Management, cu un grad internațional de mare prestigiu!

Gestionați-vă proiectele cu cunoștințele și instrumentele dintr-un program universitar de nivel mondial

Master în Management de proiect (MPM), la Scoala Global de Project Management (GSPM) este un program de absolvent cu acreditare internațională, conceput pentru a dezvolta și consolida abilitățile de management de proiect, sprijinit de un mediu de învățare-predare on-line.

Programul MPM a fost primul, în America Latină și Caraibe pentru a obține, în 2009, acreditarea internațională a calității academice pentru programe de management de proiect de la Centrul de Acreditare Global (CAG) al Project Management Institute (PMI). Este, în prezent, singurul program care a fost acreditat în regiune, în ambele modalități de învățare on-line și amestecate, și în limbile engleză și spaniolă. Universitatea pentru Cooperare Internațională (UCI, pentru acronimul în limba spaniolă) este, de asemenea, prima universitate din regiune pentru a obține, în 2001, recunoașterea ca Registered Education Provider (REP Nr 1371) de la PMI. UCI este în prezent o REP aprobat la nivelul furnizor global.

Programele GSPM's în managementul de proiect au mai mult de 2.000 de absolventi in peste 40 de tari, indicând acceptarea lor pe scară largă și de recunoaștere. Ele sunt oferite în limba spaniolă, în modalități cu și fără participarea la clasă (b-learning, e-learning), precum și în limba engleză prin e-learning.

UCI

Profilul Student

Absolvent profil

Proiectele sunt baza succesului, atât profesional, cât și personal, în aproape orice domeniu de activitate umană. Din acest motiv, programul de masterat se adresează profesioniștilor din diferite discipline și domenii de acțiune.

Profilul de nivel de intrare

Profesioniști din toate sectoarele, inclusiv de afaceri, tehnologie, inginerie, arhitectură, agricultură, silvicultură, mediu și discipline sociale., Printre altele, care dețin o diplomă de licență sau mai mare și care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în managementul de proiect. De asemenea, este destinat profesioniștilor din alte discipline, care sunt implicate în sprijinirea activităților de management de proiect, birouri projectized și firme de consultanță.

Cerințe specifice:

 • De licență sau de studii academice studii universitare de licență, cel puțin.
 • comandă suficientă a limbii engleze (trebuie să fie în măsură să studieze și să înțeleagă documentele de învățare sau de referință în această limbă)
 • abilități de comunicare fluide prin mijloace virtuale și de e-mail, precum și familiarizarea cu dinamica rețelelor sociale.
 • Experiența anterioară profesională în proiecte este de dorit, dar nu este necesar (cel puțin un an de implicare profesională într-un mediu de management de proiect).
 • Gestionarea instrumentelor software de afinitate cu munca virtuală și de comunicare.
 • predispoziție pozitivă pentru munca de colaborare, imbunatatire continua, de cercetare și de auto-disciplina aplicate.

Studenții sunt responsabili pentru înregistrarea și restul de membri activi ai PMI pe toată durata studiilor lor în MPM, care va oferi acces la un ghid pentru a organului de conducere al proiectului de Knowledge (PMBOK® Guide), precum și la o importantă cantitate de standarde, documente și comunități de practică. Unele dintre aceste resurse vor fi necesare ca materiale de studiu pentru cursurile de program. De asemenea, în unele cursuri ar putea fi necesare pentru ca elevii să dobândească manuale și alte resurse de învățare pentru care vor fi informate în timp util.

Beneficii

Factorii GSPM care fac diferența

 • Reputația de clasă mondială și de acreditare.
 • Solidității și experiența aplicată.
 • Educație și inovare pentru secolul XXI.
 • Un grad absolvent superioare.
 • O investiție inteligentă și planificat.
 • O viziune globală, cu posibilități infinite locale.

La care se adauga

 • Elevii primesc o licență de software Microsoft Project®, pentru uz personal.
 • Pentru studenții care sunt deja certificate ca Project Management Professional (PMP) ®, cursuri le pot acorda până la 40 de PDU-uri. Aceste PDU-uri pot fi utilizate ca parte a cerințelor pentru a reînnoi certificarea acestora. Procesul de acreditare a PDU-urilor trebuie să fie făcută de către studenți direct cu PMI.

Vă rugăm să observați că studenții sau absolvenții care doresc să opteze pentru o certificare de la PMI trebuie să completeze procedurile proprii pentru certificare direct cu PMI.

admnistracion-de-PROYECTOS-map

Planul de studiu

Programul complet are o durată de 4 cicluri. Un ciclu conține trei 5 cursuri consecutive pe săptămână, și sunt studiate unul câte unul, în ordinea indicată în tabelul prezentat mai jos. Procesul de predare-învățare permite profesioniștilor noștri să dezvolte abilitățile și capacitățile necesare pentru realizarea de proiecte pe scară largă.

CICLU CURS CREDITE
I Introducere în managementul de proiect.

Planificarea strategică și analiza organizațională.

Metodologii de proiect, procese și produse
(Formularea și evaluarea proiectului).
5

5

5
ii Abilitati manageriale
(Abilități de management pentru managerii de proiect).

Subiecte esențiale pentru managementul proiectelor I
(Părțile interesate și managementul domeniului).

Instrumente și tehnici de gestionare a proiectului I
(Managementul timpului și al costurilor proiectului).
5


5


5
III Domenii de cunoaștere pentru managementul proiectelor I
(Managementul Calității Proiectului).

Domenii de cunoaștere pentru managementul proiectelor II
(Managementul Resurselor Umane și Comunicațiilor).

Domenii de cunoaștere pentru managementul proiectelor III
(Managementul riscului de proiect).
5


5


5
IV Instrumente și tehnici de management al proiectelor II
(Managementul Achizițiilor de Proiect).

Subiecte esențiale pentru managementul proiectelor II
(Responsabilitatea socială a întreprinderilor).

Seminar de diplomă și absolvire
(Pregătire pentru Proiectul Final de absolvire).
5


5


5

Plan de investiții

Pe langa modalitatea online in limba engleza, programul UCI's Master in Project Management (MPM) este de asemenea disponibil in moduri mixte si online in limba spaniola.

Vă rugăm să solicitați informații despre planurile convenabile de investiții și oportunitățile de burse disponibile pentru candidații calificați.

Ajutor financiar

UCI are un program solid de burse și sisteme de finanțare.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UCI is a worldwide recognized university that offers academic programs that promote regenerative and evolutionary development, in a complex, diverse and changing world, through innovative methodologie ... Citeste mai mult

UCI is a worldwide recognized university that offers academic programs that promote regenerative and evolutionary development, in a complex, diverse and changing world, through innovative methodologies that promote multiculturalism. Citește mai puţin