Master în management și managementul resurselor umane - resurse umane

Generalități

Programul de descriere

Din ce în ce de multe ori companiile să implementeze noi modele organizaționale bazate pe capitalul uman ca diferență competitivă.

managementul modern al resurselor umane necesită prezența și acțiunea unor specialiști calificați în domeniu, locul de muncă trebuie să se afle care a primit specializat în cadrul mai larg al formării resurselor umane.


Ca răspuns la această cerere, Open University din Madrid (UDIMA) conferă titlul oficial de Master în Management și Managementul Resurselor Umane al cărui curriculum este publicată în Monitorul Oficial numărul 141 din 13 iunie 2013.

Scopul tau este de a obține profesioniști cu abilități generale și specifice necesare pentru a integra și de a dezvolta oameni in cadrul proiectului de afaceri, care include în căutarea angajamentul lor față de acesta, contribuind astfel la diferențierea societății și a durabilității acesteia.

Este o calificare cu multiple oportunități de carieră: activități independente, ocuparea forței de muncă plătit sau funcționar public în serviciul activității guvernului.

Adresat

Absolvenți în Drept, Economie, Inginerie, Sociologie, Psihologie, Pedagogie, Științe Politice și Comunicare, absolvenți sociale și Diplomă în relații de muncă ... care doresc să-și dezvolte cariera în Resurse Umane și relațiile de muncă ale Companiei sau în domeniul Management Consulting si proiecte.

Recunoaștere

din titlu oficial

Studenții care îndeplinesc cerințele de Open University din Madrid (UDIMA) va fi acordat titlul de Master în Management și Managementul Resurselor Umane oferit de UDIMA, pe lângă titlul de Master Professional eliberat de Centrul pentru Studii Financiare.

CERINȚE: Acreditarea studii universitare. Efectuarea tuturor testelor de evaluare și UDIMA examen final.

Programul de master [60 ECTS]

Dezvoltarea de Master în Management și Managementul Resurselor Umane include următoarele module:

 • Modul de calculator aplicat resurselor umane: are drept scop de a preda studentului de a gestiona într - un mediu de învățare la distanță, prin intermediul UDIMA platforma de formare, și pentru a obține maximum de diversele activități de formare.
 • Managementul integrat Modulul Sisteme de prevenire și de calitate Compania: Obiectivul general, obiectivul general de a facilita integrarea sistemelor de prevenire și de management al calității și managementul resurselor umane.
 • Modulul de Management, Managementul Resurselor Umane și Dezvoltare: Obiectivul general este de a dezvolta aceste competențe a căror aplicare încearcă să facă organizațiile reuși să recruteze și să păstreze cele mai potrivite pentru ei, în funcție pe oamenii lor de cultură și strategie.
 • Modulul Managementul Resurselor Umane: dezvoltă cunoștințele "normative" a profesiei. HR profesionist trebuie să cunoască în profunzime legislația socială, cu un dublu obiectiv: în primul rând, să respecte cu strictețe respectarea și, în al doilea rând, modul de a alege între alternative posibile din punct de vedere care servesc cel mai bine cultura în scopuri și strategia de organizare. Astfel, specialistul HR nu devine un simplu aplicator al normei, dar este capabil să se transforme într-o sursă de competitivitate pentru companie.
 • Modulul Management Development: Obiectivul general este acela de a facilita înțelegerea și dezvoltarea unor competențe cheie pe care toți profesioniștii și managerii trebuie să posede.
 • Teza de Modulul master: își propune să completeze și să coordoneze cunoștințele teoretice dobândite în timpul Maestru, prin aplicarea lor într - un scenariu de "reale", în scopul de a familiariza studenții cu dezvoltarea activității în Management Resurse umane.
 • În versiunea oficială a Master efectuarea corespunzătoare conținutului acestora în orice societate sau organizație în care activitatea tipică a unei activități profesionale de resurse umane profesionale sunt dezvoltate, astfel încât practicile externe, va trebui, de asemenea, să dobândească abilități și abilități precise în dezvoltarea profesiei.

Metodologie

Prezența și on-line

Modalitatea se face prin clase interactive, în care atât munca individuală și participarea la grupuri de lucru este echilibrată, elevii să dobândească și să consolideze cunoștințele și aptitudinile necesare pentru exercitarea rolului profesional pe care doresc să joace. Metodologiile folosite sunt:

 • Soluționarea cazurilor.
 • Jocul de rol și video-formare.
 • Metoda expozitivă.
 • formare de competențe.
 • Participarea la seminarii și conferințe.
 • Efectuarea de exerciții.
 • Echipele. Dezbateri și discuții.
 • Proiectul de Master finală etc.

Noi căutăm să dezvolte participarea elevilor, crește capacitatea acestora de luare a deciziilor și găsirea unor soluții de consens la probleme complexe.

Pentru a obține asistență diplomă 90 100 clase necesare și să treacă testele propuse pe tot parcursul Maestru.

Pe linia de mod este perioada de inscriere deschis tot timpul anului.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las comp ... Citeste mai mult

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las competencias precisas para emprender y asegurar su empleabilidad.» La Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA) es una institución oficial de enseñanza superior, innovadora, abierta y flexible. Citește mai puţin