Master în Inginerie Biomedicală și Sănătate Digitală

Generalități

Programul de descriere

Masterul în Inginerie Biomedicală și Sănătate Digitală este special conceput pentru absolvenții universitari din domeniul Ingineria Sănătății, care sunt interesați de cercetarea, dezvoltarea și aplicarea tehnologiilor informaționale și instrumentelor de calcul în domeniul sănătății, precum și în sănătatea organizațională. de management.

Acest master este predat într-o modalitate „la distanță”, permițând o mai mare flexibilitate a programelor și combinând studiile cu practica profesională. Oferă instruire cu o puternică specializare în domenii cu proiecții enorme, precum Ingineria datelor biomedicale și Tehnologiile biomedicale.

Obiectivul principal al acestui master este de a oferi studenților o calificare înaltă, astfel încât să se adapteze la progresele tehnologice constante în domeniul sănătății, precum și să dobândească abilități pentru a lucra în medii internaționale și multidisciplinare, dezvoltând diferite activități în colaborare. cu alți profesioniști (medici, cercetători și companii).

Master of Engineering Biomedical and Digital Health face parte din oferta postuniversitară a Școlii Tehnice Superioare de Inginerie în Informatică a Universității din Sevilla, care are tot ceea ce îți trebuie pentru o predare online de calitate: o platformă instituțională de predare virtuală cu propriul sistem integrat de videoconferință, platformă de virtualizare laborator software și hardware, săli de predare avansate; servicii oferite de Universitatea din Sevilla în sine pentru crearea unor săli virtuale de videoconferință sau gestionarea procedurilor administrative prin secretariatul său virtual.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

La US es una Comunidad Universitaria de más de 90.000 miembros, con una de las ofertas de Titulaciones más amplia del país. 85 Grados y Dobles Grados, 81 Másteres y Dobles Másteres Oficiales y más de ... Citeste mai mult

La US es una Comunidad Universitaria de más de 90.000 miembros, con una de las ofertas de Titulaciones más amplia del país. 85 Grados y Dobles Grados, 81 Másteres y Dobles Másteres Oficiales y más de 150 Títulos Propios. Comprometidos con la Calidad, adaptados al modelo Europeo, a Precios Públicos. Campus de Excelencia Internacional y amplia oferta de Becas y Ayudas. Un Campus compuesto por las mejores y más modernas Instalaciones. Más de 30 Centros, 120 Departamentos, 80.000 m2 de instalaciones deportivas y una amplia gama de Servicios. Comprometidos con la Sociedad y el Medioambiente, integra Cultura, Deporte y Desarrollo Sostenible como Valores añadidos que complementan tu Formación. Centro de Iniciativas Culturales, Oficina de Cooperación al Desarrollo y Servicio de Actividades Deportivas con más de 110 Becas Deportivas. Citește mai puţin