Master în Afaceri Internaționale

Generalități

Programul de descriere

Gradul de Master în Afaceri Internaționale de la UDIMA are ca scop achiziționarea de formarea avansată de student, natura de specialitate, având ca scop specializarea profesională în domeniul conducerii și managementului organizațiilor în medii internaționale.

În proiectarea curriculum-ului, care le-au luat în considerare principalele domenii de activitate, în scopul de a crea o practică, reală și adaptată la cerințele educației pe piața muncii. Pentru aceasta, ei s-au luat în considerare cunoștințele, aptitudinile și abilitățile pe care profesioniștii apreciază cea mai importantă într-o societate care cere unor profile caracteristice adaptate tehnologiilor din acest sector.

Master în International Business este un titlu oficial al cărui curriculum este publicată în Monitorul Oficial numărul 75 din 28 martie 2012.

Obiectivele de Master Profesional de Management Internațional

Tren profesioniști cu înaltă calificare în domeniul conducerii și managementului organizațiilor în medii internaționale, oferindu-le cu un profil practic și competitiv.

Acest program de formare este conceput pentru ca elevii să stăpânească toate cunoștințele necesare pentru a le permite să își îndeplinească în mod corespunzător și să garanteze succesul de management al muncii, evaluarea și evaluarea organizațiilor în medii internaționale, atât în ​​domeniul de aplicare globală a organizației, în oricare dintre domeniile sale funcționale: de producție, de finanțare, de marketing, de investiții, de management, ... făcându-l ușor pentru a transforma integrarea într-o piață unică europeană a muncii.

Adresat

Absolvenți, antreprenori, manageri de export, manageri de vânzări, profesori, consultanți, precum și toți cei care doresc să dezvolte o afacere internationala.

Recunoaștere

gradul oficial

Studenții care îndeplinesc cerințele de Open University din Madrid (UDIMA) va fi acordat titlul de Master în Afaceri Internaționale predate de UDIMA, pe lângă titlul de Master Professional eliberat de Centrul pentru Studii Financiare.

CERINȚE: Acreditarea studii universitare. Efectuarea tuturor testelor de evaluare și UDIMA examen final.

Metodologie

Stagii

Stagii sunt rezervate pentru participanții care nu dispun de experiență profesională, doresc să efectueze și să aibă suficient timp în Spania (minim 6 luni).

Fața și on-line

În clasele site-ul este instrumentat după cum urmează: Întâlnirile urmează un model de expoziție începe cu identificarea obiectivelor; apoi abordările teoretice corespunzătoare sunt predate, susținute de materiale didactice adecvate, și se încheie cu analiza cazurilor sau studii de caz, atât individual, cât și în grupuri.

Ne-am angajat pentru fiecare elev pentru a dobândi și de a spori cunoștințele și aptitudinile necesare pentru exercitarea rolului profesional vrea să joace. Acest lucru se realizează atât prin dezvoltarea formării interactive și participarea la grupuri de lucru, și în care, în funcție de conținutul care urmează să fie predate, sunt utilizate în fiecare caz, metodologiile cele mai potrivite.

O bază teoretică bună este cel mai bun suport pentru dezvoltarea corespunzătoare a unui număr mare de studii de caz care aduc elevii la realitate de afaceri.

În clasele on-line, puteți începe de formare în octombrie și februarie a fiecărui an.

Ultima actualizare May 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las comp ... Citeste mai mult

UDIMA, una universidad sin distancias «La UDIMA pretende ser una Universidad sin distancias, en la que aprender haciendo resulte el factor primordial que dote a todos nuestros estudiantes de las competencias precisas para emprender y asegurar su empleabilidad.» La Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA) es una institución oficial de enseñanza superior, innovadora, abierta y flexible. Citește mai puţin