Master în Administrarea Afacerilor - MBA Online

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

În scenariul complex în care operăm, succesul nu mai rezidă în domeniul instrumentelor de management, ci în capacitatea de a rezolva problemele care apar.

De aceea, ESEUNE Business School Online MBA a fost conceput pe baza unei propuneri de valoare inovatoare pentru a pregăti profesioniști care oferă soluții transformatoare companiilor și societății. Dezvoltă abilități (leadership, echipe, creativitate, viziune etc.) și îmbunătățește cunoștințele (strategie, inovație, planificare financiară etc.) care contribuie la succesul managementului afacerii și sporesc cariera profesională a participanților.

MBA online combină sesiuni asincrone în care studentul lucrează individual, cu o clasă pe lună digitală la fața locului (prin Zoom) în care elevii și profesorii consolidează învățarea.

Care sunt factorii cheie de succes ai MBA-ului online?

 1. Oameni participanți
  Oameni cu experiență și proiecție profesională, care aspiră la gestionarea organizațiilor.
 2. Profesorii
  Profesioniști (printre cei mai buni din domeniile lor respective) care se remarcă prin experiența lor vastă în materiile la care lucrează.
 3. Metoda
  În totalitate axat pe îmbunătățirea abilităților și consolidarea cunoștințelor pentru managementul afacerii.
 4. Rețele
  Aproximativ 3.000 de manageri care și-au finalizat MBA la ESEUNE lucrează în sute de companii din 30 de țări din întreaga lume.
 5. Structura MBAyourself
  Permite reconcilierea dezvoltării Masterului cu activitatea profesională și personală a studentului.
 6. Viziunea globală
  Perioade opționale de predare la Universitatea Georgetown, China, Silicon Valley, India și Africa.

man, businessman, tablet computer

program

A. Oameni și echipamente

Oamenii sunt factorul cheie în organizația de astăzi. Ele sunt principala sursă de avantaj competitiv, deoarece numai prin creativitate și cunoaștere sunt generate ideile de care are nevoie o organizație pentru a crea valoare în mod constant și la un ritm crescător. În acest domeniu al programului arătăm cheile de lucru cu oamenii, începând cu sine (autocunoaștere), continuând cu echipa (leadership) și terminând cu mediul organizației, pentru a dezvolta un nou stil de management orientat către generarea de valoare prin energia oamenilor.

 1. Leadership și inteligență emoțională
 2. Cum să lucrați cu echipele
 3. Coaching de echipă
 4. NLP și comunicare eficientă
 5. Recunoașterea oamenilor
 6. Împuternicirea echipelor pentru schimbare

B. Valoare și piață

Ideile de la sine nu generează valoare. Valoarea este stabilită de client și de piață. Inovația transformă ideile în valoare. În acest domeniu al programului, vom arăta cheile inovației prin implementarea de instrumente și metode care îi ajută pe manageri să canalizeze energia generată de oameni către dezvoltarea de produse, servicii și modele organizaționale care vizează generarea de valoare.

 1. Valoarea, clienții, piața
 2. Inovație și creativitate
 3. Conducere inovatoare
 4. Hărți de valoare
 5. Cum să dezvoltați propuneri de valoare diferențiate
 6. Inovarea ca capacitate sistemică
 7. MAP (Proiect de acțiune multidisciplinară)

C. Transformarea digitală

Companiile noastre se confruntă cu cea mai mare provocare pe care au experimentat-o vreodată: transformarea modelelor lor de afaceri. Nu este un moment de schimbare; trăim o schimbare de epocă. Tehnologia, globalizarea, noile valori ale consumatorilor generează noi modele de afaceri în tot mai multe sectoare. Și când această transformare ajunge într-un sector, cei care nu au știut să se adapteze la schimbare sunt lăsați în afara concurenței. În acest domeniu analizăm cheile transformării modelelor de afaceri, dintr-o perspectivă eminamente practică susținută de matrice de lucru care Facilitatorii folosiți în companii pentru a ajuta la aceste procese de schimbare.

 1. Tehnologii exponențiale
 2. Strategie digitală
 3. Dezvoltarea de noi modele de afaceri
 4. Managementul talentelor digitale
 5. Industria 4.0
 6. marketing digital
 7. MAP (Proiect de acțiune multidisciplinară)

D. Eficiență

Compania durabilă învață să optimizeze resursele și realizează mai mult, cu mai puțin (eficiență). În acest domeniu, aprofundăm optimizarea valorii organizației prin planificarea resurselor financiare, subliniind deciziile cheie în prezent, cum ar fi gestionarea trezoreriei, finanțarea sau planificarea investițiilor.

 1. Situații financiare
 2. Administrarea numerarului
 3. Management financiar și investiții
 4. Finanțe internaționale
 5. SOGE (Simulare)

E. Strategie

Conducerea organizațiilor nu este doar gestionarea resurselor. Implică alegerea viitorului: depășirea viziunii dominante pe termen scurt (rezolvarea problemelor de zi cu zi) și gândirea pe termen mediu și lung pentru a ghida organizația spre viitor prin luarea deciziilor în prezent.

 1. Viziune strategică
 2. Cromul orientează compania spre viitor
 3. Proiectare, execuție și control
 4. Direcția și mediile de incertitudine
 5. MAP (Proiect de acțiune multidisciplinară)

G. Globalizare (opțional)

Trăim într-o lume globalizată și managerul trebuie să înțeleagă impactul diferitelor culturi care alcătuiesc o piață numită lume în proiectarea strategiilor de afaceri. MBA Online include perioade opționale de clasă în America, Asia și Africa pentru a spori viziunea globală a participanților.

 1. Programul executiv al Universității Georgetown
 2. Silicon Valley CEO Academy
 3. Afaceri în China (Beijing și Shanghai)
 4. Israel Startup Nation
 5. India
 6. Africa Service Learning
Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Fundada en Bilbao (País Vasco, España) en 1992, ESEUNE es una Escuela de Negocios europea con un marcado espíritu global y con una actitud dinámica e innovadora. Hoy en día una persona directiva tiene ... Citeste mai mult

Fundada en Bilbao (País Vasco, España) en 1992, ESEUNE es una Escuela de Negocios europea con un marcado espíritu global y con una actitud dinámica e innovadora. Hoy en día una persona directiva tiene que estar capacitada para resolver problemas en un mercado llamado mundo. La globalización es una realidad incuestionable y en ESEUNE creemos que la mejor forma para comprender la globalización es vivirla en primera persona. Apostamos por aprender haciendo, compartiendo experiencias, viviendo la realidad. Por eso hemos diseñado una metodología única que convierte nuestros masters en acción: MBAction! De la experiencia práctica hacia la asimilación de contenidos y herramientas; de los problemas en un mundo real a su solución. Una metodología que aumenta la motivación y la comprensión por parte de las personas participantes logrando un aprendizaje más efectivo. Citește mai puţin