Master of Business Administration (MBA)

Programul de 36 de credite de Business Administration MBA necesită cursuri concentrându-se pe aspectele manageriale de finanțe, contabilitate, marketing și management . Studiile de caz sunt concepute pentru a pregăti elevii pentru funcții de conducere în întreprinderile mici, precum și mari companii multinaționale.

Elevii care doresc să majore în Afaceri Internaționale, Managementul Tehnologiei Informației sau în Managementul Ospitalității Internaționale și Turismului trebuie să completeze cursuri suplimentare necesare în cadrul lor majore.

Absolvenții de MBA sunt dezirați pe piața de astăzi. Urmând o diplomă de MBA on-line se vor deschide ușile de oportunitate și va oferi pârghiile necesare pentru avansarea corporativă a celor care le posedă. Pe măsură ce piața actuală evoluează și devine mai complexă, mulți angajatori aleg să-și echilibreze nevoia de a-și păstra angajații buni cu necesitatea de a plasa candidații cu cunoștințe și abilități avansate în funcții de conducere.

Elevii care obțin MBA online cu Schiller International University își vor extinde cunoștințele de afaceri și abilitățile de conducere prin cursuri concentrându-se pe aspectele manageriale ale finanțelor și contabilității, marketingului și managementului.

Dezvăluiri: www.schiller.edu/disclosures

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris »

Ultima actualizare February 6, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
10 - 12 luni
La zi
Price
21,144 EUR
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date