Prezentare generală

MBA în Managementul Executiv de la Royal Roads University este conceput pentru a lucra profesioniști, de către profesioniști care lucrează. Am folosit experiența noastră în industrie pentru a crea un program care vă oferă fundația solidă impusă liderilor de afaceri de astăzi, precum și oportunitatea de a vă pune în practică procesul de învățare prin practici practice. Indiferent de aspirațiile dvs. de carieră, veți putea să folosiți instrumentele și tehnicile găsite în programul dvs. pentru a vă deplasa organizația înainte. Puteți alege să completați MBA în Managementul Executiv sau cu o specializare în Leadership, Consultanță în Management, Afaceri Internaționale - Specializare în Comerț și Investiții în Asia Pacific sau Specializare Internațională pentru Afaceri și Inovare - Europa.

Cine este pentru

Manageri experimentați și lideri de afaceri care caută versatilitatea și personalizarea experienței MBA. Programul se bazează pe cunoștințele și experiența fiecărui student actual pentru a dezvolta dezvoltarea abilităților strategice de afaceri depinde de și oferă o înțelegere largă a problemelor critice în conducerea conducerii. De asemenea, permite studenților să selecteze electives în domenii precum durabilitatea, inovația, coaching-ul sau afacerile internaționale pentru o experiență individualizată de MBA care se aliniază la obiectivele lor de carieră.

Modelul de învățare al Royal Roads University

La Royal Roads University , folosim un model de învățare cohortă pentru multe dintre programele noastre, inclusiv MBA. Modelul nostru unic de învățare vă cere să lucrați cu echipa, să împărtășiți experiențe personale și perspective diverse pentru a dezvolta soluții unice pentru proiecte și provocări. Lucrul împreună asigură că toată lumea contribuie și beneficiază de program și conexiunile pe care le creați prin mediul nostru de cohortă formează o rețea puternică de sprijin pe care o puteți folosi în timpul programului și după absolvire.

O investiție în educație

Programul de MBA de la Royal Roads University este o provocare și necesită compromisuri între dvs. și familia, prietenii și angajatorii. Cohortul dvs. depinde de dvs. să contribuiți și să participați la proiecte și sarcini de grup și va trebui să alocați suficient timp pentru a vă gestiona citirile și sarcinile individuale. Este important să discutați aceste cerințe cu oamenii importanți din viața dvs., astfel încât să puteți planifica aranjamente reciproc acceptabile înainte de a vă începe programul. Programul este o provocare, dar experiența este de neprețuit.

Învățarea bazată pe echipe

Programul dvs. va include studenți din Canada și din întreaga lume; de obicei, în jur de 40 de ani, cu 15 ani sau mai mulți ani de experiență profesională. Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestui amestec de experiență personală și profesională sunt oportunitățile create de dezvoltarea rețelei dvs. profesionale. Puteți extinde rețeaua dvs. pe tot globul, găsind acces la resurse în afara a ceea ce poate descoperi concurența dvs. Și aceasta este o modalitate foarte bună de a vă construi afacerea și expunerea profesională.

Proiect de management organizațional

Proiectul de management organizațional (OMP) este cea mai importantă activitate de învățare integrativă a programului MBA și oferă o oportunitate bogată de învățare prin aplicarea teoriei într-o situație din lumea reală. Prin aplicarea teoriei într-o situație reală mondială, finalizarea OMP îmbunătățește abilitățile cursantului și oferă o contribuție valoroasă la client sau la organizația gazdă.

Mai precis, în cadrul OMP, cursanții vor examina o problemă de management, vor efectua cercetări academice și cele mai bune, vor analiza opțiunile și vor furniza recomandări și un plan de implementare la nivel înalt într-un raport final pentru client sau organizația gazdă. Problema managementului care trebuie cercetată și analizată este identificată în colaborare cu o organizație. Cursanții MBA pot alege să-și conducă OMP cu o organizație externă sau pot fi desfășurate în cadrul unui loc de muncă al unui cursant, cu condiția ca proiectul să nu fie legat de poziția proprie a elevului și să nu implice rapoartele sale directe. Oficiul pentru Programul MBA va colabora, de asemenea, cu studenții pentru a identifica potențialele proiecte cu organizații corporative sau non-profit care și-au manifestat interesul de a fi implicate în programul nostru în această calitate.

BENEFICIUL LA ORGANIZAREA GAZULUI

O gamă largă de clienți mici, mijlocii, mari și multinaționale și organizații gazdă au beneficiat de OMP-urile de management orientate în mod substanțial, finalizate de studenții de la Drumuri Regale, incluzând, de exemplu, companii de tehnologie, operatori de stațiuni, operațiuni de comerț cu ridicata / organizații nonprofit și agenții guvernamentale municipale, provinciale și federale.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la Royal Roads University »

Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
18 - 31 luni
Part time
La zi
Price
48,174 CAD
Taxele de școlarizare sunt pentru întregul program: $ 48.174 (studenți internaționali), $ 41.850 (studenți interni).
Deadline
Contactează şcoala
18 Month Option | Blended Delivery
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
18 Month Option | Blended Delivery
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
31 Month Option | Blended Delivery
End Date
Feb 21, 2021
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
18 Month Option | Blended Delivery
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
18 Month Option | Blended Delivery
End Date
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
18 Month Option | Blended Delivery
End Date
Feb 21, 2021
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
31 Month Option | Blended Delivery
End Date

Why Study at Royal Roads University ISC

Royal Roads University's MBA - Cohort Model

Royal Roads University Campus Tour