Master în științe informatice

Generalități

Programul de descriere

Comandați lumea tehnologiei prin date și design.

Bun venit înapoi în lumea inovatoare a informaticii. Poate tocmai ai terminat diploma de licență sau poate au trecut ani de când ai pus piciorul într-o clasă. Oricum, Masterul nostru în Informatică este aplicabil dezvoltării dvs. profesionale. Cu programul nostru, veți învăța de la facultăți cu experiență de zeci de ani în dezvoltarea de software, cercetare în domeniul informaticii și educație absolvită. Viața lor este dedicată furnizării profesioniștilor actuali (aka: tu) cu educația de nivel absolvent în informatică pentru a merge mai departe în cariera lor.

Scopul nostru este să vă ajutăm să vă transformați într-un informatician extrem de priceput. Cum? Vei studia cum să creezi sisteme hardware și software complexe, să gestionezi sisteme informatice complexe (IT) și să conduci o echipă tehnică. Acest program de absolvire se bazează pe fondul dumneavoastră de licență în domeniu prin aprofundarea abilităților și cunoștințelor dvs. în principalele domenii ale informaticii. După finalizarea programului, veți fi instruit în rezolvarea problemelor, colaborare, procese de proiectare creativă, literatură profesională, scriere, prezentare și practici etice. Veți fi pregătiți pentru poziții profesionale în dezvoltarea de software și alte roluri tehnice / proiectate în calcul.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Concordia University Ann Arbor is a Lutheran higher education community committed to helping students develop in mind, body, and spirit for service to Christ in the Church and the world.

Concordia University Ann Arbor is a Lutheran higher education community committed to helping students develop in mind, body, and spirit for service to Christ in the Church and the world. Citește mai puţin