Master în științe economice

Generalități

Programul de descriere

Cel mai bun master online în economie

Numeroase site-uri de locuri de muncă clasează un master de știință în economie printre cele mai versatile și mai profitabile diplome de absolvire. Odată cu extinderea accesului la seturi de date extinse, atât publice cât și proprietare, există o valoare crescută pentru persoanele fizice care au instrumentele de analiză și interpretare a datelor economice și capacitatea de a aplica aceste rezultate la luarea deciziilor în mediile de afaceri și politici publice.

Clasat printre cei mai buni din țară, programul de masterat online în economie la Purdue University Krannert de la Purdue University vă învață metodele analitice și cantitative necesare pentru a evalua, optimiza și prognoza rezultatele economice și de afaceri esențiale, cum ar fi piețele bursiere, prețurile produselor. , producție, creștere, ocuparea forței de muncă, inflație și bunăstare.

Membrii noștri de conducere și dedicați ai facultăților de economie utilizează metode de instruire cantitative și empirice de ultimă oră, inclusiv economie (date mari, învățare automată), aplicații software statistice (Stata, Matlab, EViews), instrumente moderne de calcul și programare (Python), previziuni de afaceri, teoria jocurilor și economia experimentală printre alte domenii. Vezi mai jos pentru mai multe informații despre diverse opțiuni de curriculum.

Programul nostru de masterat în economie este accesibil și flexibil. Aveți opțiunea de a completa complet gradul online în doar 20 de luni sau de a se întinde pe 36 de luni.

Programul oferă piese de studiu pentru studenții interesați de analiza datelor, economia aplicată sau cei interesați să urmeze doctoratul. studii în economie, management sau științe politice la universități de prim nivel. Indiferent de locul în care vă duceți cariera, un master în economie de la Școala Krannert din Purdue va oferi diferențierea de care aveți nevoie pentru succes - totul în funcție de programul și condițiile proprii.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Purdue University has a tradition of ethical conduct spanning its history. As a land-grant institution, we demonstrate our responsiveness to our constituencies and extend to them access to our knowled ... Citeste mai mult

Purdue University has a tradition of ethical conduct spanning its history. As a land-grant institution, we demonstrate our responsiveness to our constituencies and extend to them access to our knowledge resources. We nurture relationships with other partners in education who support our vision or join us to foster common interests. We integrate our mission with our responsibilities. We contribute our knowledge resources impartially in serving our public purposes. As faculty, students, staff, and administrators, we are a community of dedicated learners, scholars, professionals, and practitioners — all contributing our talents to uphold our standards, and improve ourselves and the broader community in which we live and work. Our responsibilities and obligations toward the advancement of learning, discovery, and engagement in the University and in Indiana extend to our nation and the world. This statement of integrity is meant to provide an overarching declaration that informs specific policies and procedures regarding conduct, enforcement, and accountability. Such policies and procedures either exist in official University documents or will be developed as necessary. Citește mai puţin