Master în științe în orientare și consiliere

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Pregătiți studenții P-12 pentru a-și îndeplini obiectivele academice prin intermediul Masterului științific online al Universității din West Alabama în orientare și consiliere. Programul este conceput pentru a găzdui profesioniști care lucrează, ceea ce înseamnă că veți putea trece prin program la o rată pe care o considerați adecvată. De la una dintre cele mai accesibile instituții din stat, veți fi pregătiți să vă personalizați programul pentru a vă menține angajamentul personal și de muncă.

Curriculum-ul programului a fost creat și organizat de către facultate cu o vastă experiență în domeniu. Prin urmare, veți învăța direct cum să oferiți studenți activități de advocacy, evaluare, evaluare și o gamă largă de servicii de consiliere.

Important, acesta nu este un program de certificare sau de licențiere, ceea ce înseamnă că, dacă doriți să treceți la o poziție de consilier școlar de sănătate mintală, va trebui să finalizați un program de licențiere separat. Studenții ar trebui să verifice cerințele statului lor individual înainte de a decide să continue programul.

Cu toate acestea, cererea de consilieri de orientare și consilieri academici a crescut, iar multe școli își propun să ofere resurse suplimentare studenților pentru a asigura succesul școlar. Solicitați mai multe informații despre program astăzi și începeți să vă planificați cariera în consiliere de orientare și consiliere academică și de carieră.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The University of West Alabama Online is dedicated to making your education as affordable as possible. Discover what it will cost — and how much you’ll save.

The University of West Alabama Online is dedicated to making your education as affordable as possible. Discover what it will cost — and how much you’ll save. Citește mai puţin