Master în știință în management organizațional - dezvoltare antreprenorială și economică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul de 36 de ore de Master of Science in Organizational Management (MSOM) programul îmbină lucrările de curs în management organizațional, dezvoltare economică și antreprenoriat.

Absolvenții vor fi pregătiți în mod unic să înceapă propriile afaceri, să încurajeze dezvoltarea de noi întreprinderi în comunitățile lor și să faciliteze evoluția unei companii către o cultură corporativă mai inovatoare și orientată spre creștere. Programul oferă, de asemenea, studenților o oportunitate în cadrul fiecărui curs de a explora propriile lor afaceri și proiecte de îmbunătățire a comunității.

Program de cursuri / secvență

Fiecare termen este de 8 săptămâni

Începând cu rotirea gradelor de primăvară 2020

Termenul de primăvară I Termenul de primăvară II Vară Termenul de toamna I Termenul de toamna II
Chiar și începutul anului MGMT 662 MGMT 663 MGMT 602 & Internship
SAU
Proiect de cercetare teză / acțiune I (3)
MGMT 550 MGMT 551
Anul ciudat MGMT 552 MGMT 553 MGMT 601 & Internship
SAU
Proiect de cercetare teză / acțiune II (3)
MGMT 660 MGMT 661

Notă: Ședința unui termen sau semestru va întârzia finalizarea programului unui student cu 18 luni.

Internship, teză sau credit de proiect practic

Studenții finalizează șase ore de teză, stagiu și / sau credit de proiect de cercetare în domenii tematice avansate. Lucrarea finală ar trebui să se raporteze la zona de concentrare a studentului și să constituie experiența culminantă în programul de master de știință.

Două obiective principale pentru programele de absolvire la Peru State College sunt flexibilitatea și relevanța. Studenții pot propune să scrie studii de caz detaliate, să dezvolte cursuri sau programe unice pentru alte instituții sau comunitate, să cerceteze și să scrie propuneri substanțiale de subvenție etc.

Admitere

 • Aplicație pentru admitere
 • Transcrieri oficiale - nu sunt necesare absolvenților Colegiului de Stat din Peru / Chadron / Wayne
 • 2 Formulare de recomandare - de preferință de la un supervizor și un coleg de serviciu
 • Relua

Prelucrare

Durează aproximativ 24 de ore pentru ca cererea dvs. să fie procesată în sistemul nostru de informații pentru studenți, atunci veți primi un alt e-mail de la Biroul nostru de programe absolvite, în care se afirmă că sunteți admis în Peru State în mod condiționat. Asigurați-vă că verificați folderul Spam sau Junk pentru aceste informații de e-mail.

La depunerea cererii, sunteți acceptat condițional și sunteți eligibil să vă înscrieți pentru semestrul solicitat. Baza condiționată este condiția de a trimite materialele solicitate, enumerate mai sus. Nerespectarea acestor documente vă va împiedica să vă înregistrați pentru semestrii viitori ”. Încurajăm studenții să depună documentele de admitere cât mai curând posibil.

De ce Peru State College ?

 • Membrii facultății au experiență reală în poliție, corecții, condiții de libertate și probațiune, cu accent pe abordarea savant-practicant la instruire.
 • Toate cursurile sunt oferite online și în campus.
 • Cursurile sunt actualizate constant pentru a respecta standardele din industrie.
 • Câștigați cu ușurință un minor pentru a extinde cunoștințele și a îmbunătăți perspectivele de angajare.

Avantajul Colegiului Peru

 • Transferă până la 90 de credite
  Peru State College Online facilitează transferul până la 90 de ore de credit, ceea ce face ca gradul dvs. de justiție penală să fie și mai accesibil.
 • Recunoscut la nivel național pentru accesibilitate
  Justiția penală - Administrația este unul dintre numeroasele programe de la Peru State College Online care oferă acces și valoare recunoscute la nivel național.
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Peru State’s “Campus of a Thousand Oaks,” a member of the Nebraska Statewide Arboretum, is nestled in the hills of historic southeast Nebraska on the Missouri River. The College offers a mix of innova ... Citeste mai mult

Peru State’s “Campus of a Thousand Oaks,” a member of the Nebraska Statewide Arboretum, is nestled in the hills of historic southeast Nebraska on the Missouri River. The College offers a mix of innovative online and traditional classroom undergraduate and graduate programs, including online graduate degrees in education and organizational management. Citește mai puţin
Peru , SUA Online + 1 Mai mult Mai Puțin