Master în știință în învățare proiectare și tehnologie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Proiectați și implementați experiențe de învățare care ajută oamenii să își îmbunătățească performanța cu noi cunoștințe, abilități și abilități.

Spre deosebire de alte programe de licență, programa de bază din MS online George Mason în învățare proiectare și tehnologie include competențe avansate și manageriale ale Comitetului internațional de standarde pentru formare, performanță și instruire (IBSTPI), astfel încât să absolvi gata pentru provocările seniorilor roluri de nivel.

Pe parcursul programului, veți învăța abilitățile dure și soft care sunt esențiale pentru dezvoltarea programelor de succes. Aceasta include descoperirea celor mai eficiente modalități de colaborare cu lideri de afaceri și experți în materie. De asemenea, veți înțelege cum să utilizați cadre pentru a evalua tehnologiile, programele și tendințele de învățare. Acești pași vă vor permite să proiectați și să implementați noi soluții de învățare și să gestionați proiecte pe întregul lor ciclu de viață

Prin absolvire, veți fi pregătiți să creați materiale pentru setări formale de formare, suport de performanță și multe altele.

Veți studia online la orele și în locațiile care vă sunt cele mai potrivite, permițându-vă să continuați să lucrați și să implementați ceea ce învățați.

Puteți absolvi peste 2,5 ani și puteți păstra cu încredere în noi roluri, cum ar fi proiectantul de învățare sau instrucție, dezvoltatorul de e-learning și designerul UX.

Ultima actualizare Iul 2020

Despre facultate

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia.

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia. Citește mai puţin