Master în Științe în Ingineria Fabricării Aplicate

Generalități

Programul de descriere

Pregătiți-vă pentru un nou rol în cariera dvs. cu un master în inginerie. Master of Science din Alabama de Nord în Ingineria Fabricării Aplicate oferă abilități și instruire în cerere mare de către angajatorii producători. Profitați de experiența profundă a facultății noastre în inginerie aplicată la un preț surprinzător de accesibil.

Această diplomă de inginerie online a fost dezvoltată special pentru a răspunde cerințelor profesioniștilor care lucrează cu un curriculum versatil bazat pe cercetare de ultimă oră și cerere din industrie, admiteri flexibile, luând în considerare toate diplomele de licență STEM și consultanță și sprijin în consiliere din partea profesorilor de excepție ai universității. .

 • Cost: sub 13.000 USD
 • Timpul de finalizare: la 2 ani
 • Modul oferit: online
 • Credențe: MS

De ce Alabama de Nord?

Universitatea din Alabama de Nord este lider în programele online recunoscute pentru calitatea și dezvoltarea studenților, inclusiv accesul la evenimente de dezvoltare a carierei, cum ar fi târgul anual de carieră.

Programele de inginerie și tehnologie din Alabama de Nord sunt cunoscute pentru serviciile studenților excepționali, cu profesori realizați care provin din universitățile clasate și sunt pe cale să devină un program de licență acreditat ABET în 2020.

Alegând un master în inginerie de la Universitatea din Alabama de Nord, veți beneficia de un program care subliniază tehnologiile de fabricație aplicate bazate pe provocările actuale ale industriilor și angajatorilor care caută special ingineri calificați pentru a răspunde acestor nevoi.

Curriculum

Cursuri de platformă în domeniul matematicii și programării în inginerie aplicată:

Alegeți dintre clasele avansate specifice disciplinei în modelare 3D, procese chimice, producție automată și bioinginerie.

Alegeți dintre cursurile MBA în management de proiect, team building și sisteme ERP.

Clasele de fabricație includ (dar nu sunt limitate la):

 • Sistem de proiectare
 • Intretinere preventiva
 • Six Sigma
 • Analiza ingineriei

Ce pot face cu un MS în Ingineria Fabricării Aplicate?

Scopul unui master în inginerie este de a oferi instruire suplimentară și abilități pentru oportunități de avansare și leadership folosind metodologii aplicate care sunt în răspuns direct la nevoile de fabricație. Titlurile postului pentru care vă puteți califica cu acest nivel de absolvire, în domeniul ingineriei online includ manager de fabricație, manager de proiect, manager ERP, director de producție, manager de facilități, manager de întreținere, director general, manager de siguranță și funcții generale de inginerie.

Cerințele de admitere

Cerințele minime care trebuie luate în considerare pentru a fi acceptate în programul de master în inginerie includ una dintre următoarele:

 • O diplomă de inginerie de patru ani de la o școală acreditată de ABET.
 • O diplomă de tehnologie inginerească de patru ani de la o școală acreditată de ABET.
 • O tehnologie de inginerie de patru ani sau un alt grad STEM se poate aplica cu două niveluri de calcul la aprobare.

Pregătire și ajutor

350 USD pe oră de credit

În plus, o taxă de 50 USD pe credit pe oră de învățare la distanță pentru un total de 30 de ore de credit. Economisiți bani întrebând angajatorul dvs. despre politica lor de rambursare a școlilor.

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite th ... Citeste mai mult

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite the dream that creates the steam that powers your future. Join us and get ahead! Citește mai puţin