Master în conducerea strategică

Generalități

Programul de descriere

De ce ne invata Conducere strategică?

Pentru că noi credem că puterea de educație este capacitatea sa de a permite liderilor. Mai degrabă decât concentrându-se pe aspectele tehnice ale afacerii, un grad de conducere ajută elevii să atingeți în teoriile, conceptele și practicile care fac eficiente lideri concepte care pot fi aplicate în orice domeniu, dacă se concentreze dvs. este sectorul privat, non-profit, de afaceri mici , guvern sau de voluntariat. Cursuri provocare ia studenții de la teorie la concept la practica. Învățare Academic este completat de colaborare on-line extinse cu facultate și colegii. Elevii dezvolta în lideri vizionari, care inspira echipe eficiente, companii și comunități.

Pe scurt

- 100% on-line, cursuri de auto-regizat - accelerată de 8 săptămâni format curs - Învățarea se poate aplica pentru cariera ta imediat - Mai multă putere colaborarea și relaționarea cu colegii la nivel national - suport facultate angajată - clasament ca # 2 Best Buy de GetEducated.com - O parte din Scoala de Conducere Organigrama și comunicare strategică Stephens "

Cariera Outlook

E simplu: mai eficiente ești ca un lider, mai mult impactul poti avea pe lumea din jurul tău (și succesul personal). Oportunități sunt nelimitate pentru liderii care pot gândi critic, de a colabora cu alții în mod eficient, dezvoltarea de politici, strategii comunica și de a crea schimbări pozitive. Mai precis, de master sunt în cererea de astăzi și duce la creșterea puterii de cumpărare, precum și o rată a șomajului mai mică.

De învățare on-line la Stephens

Poate vine din istoria noastră 180 + an de a ajuta femeile atinge visele lor, dar la Stephens, on-line nu este impersonal. Profund angajat în procesul de învățare, facultatea noastră stiu numele dumneavoastră și să ia timp pentru a înțelege obiectivele. Colaborare cu colegii completează la nivel national de învățare. Programul MSL este conceput pentru a fi finalizat în 24-36 luni.

Cerințele de admitere

Cererile sunt acceptate pe tot parcursul anului, cu intrare posibilă de mai multe ori pe an. Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență la o instituție acreditată la nivel regional, cu un minim de 3.0 GPA cumulat în ultimele 60 de ore de cursuri de licență. Admiterea se bazează pe o combinație de GPA de licență, Declarația de Scop, interviu, scrisori de recomandare, și punctaj TOEFL, dacă este cazul. Admiterea nu este garantată.Stephens 8

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Stephens College is a women’s college proudly located in Columbia, Mo., home to a flagship public university

Stephens College is a women’s college proudly located in Columbia, Mo., home to a flagship public university Citește mai puţin