Citește Descrierea Oficială

Rolling Admissions - Acceptarea aplicațiilor acum

Dacă sunteți în căutarea de a avansa în lumea provocatoare, specializate în domeniul aviației, certificatul de licență Purdue în Managementul siguranței aviației vă va ajuta să obțineți cunoștințe pentru a dezvolta, a conduce și a executa programe eficiente de siguranță a aviației. Învățați de profesori cu medii educaționale deosebite și cu experiență în domeniul aviației civile, al aviației militare și al rolurilor guvernamentale, cursurile noastre specifice industriei vă vor pregăti pentru numeroase roluri în aviație.

Previziunile economice sugerează că o creștere constantă a cerințelor de transport de călători în transportul de pasageri și de aer va provoca o expansiune dramatică a industriei aviatice și va necesita o restructurare completă a arhitecturii sistemului de transport aerian existent. Această creștere a industriei generează o gamă largă de oportunități în industria aviatică pentru persoanele care posedă abilități de management aviatic și aerospațial, cum ar fi gestionarea riscurilor, dezvoltarea sistemelor de siguranță și abilitățile interdisciplinare aferente.

Curriculumul este conceput astfel încât să permită profesioniștilor din aviație să evalueze operațiunile de siguranță în cadrul locului de muncă și să dezvolte programe cuprinzătoare de siguranță aviatică pentru a aborda în mod proactiv potențialele pericole și probleme legate de siguranță.

Acest program este 100% on-line, astfel încât să puteți obține gradul dvs. în propriul ritm, de oriunde în lume, alegerea de ori pentru munca de clasă și de studiu care se potrivesc stilul tău de viață. Cursurile sunt oferite în format rulant, care vă permite să completați 12 ore de credit necesare în 12 luni până la 3 ani, cu profesori disponibili online sau prin telefon pentru a vă ajuta.

Acest grad a fost de interes pentru acești profesioniști

 • Managementul aviației
 • Tehnician avionic
 • Managerul aeroportului
 • Manager de securitate aeroportuară
 • Controlor de trafic aerian
 • Managementul sistemelor
 • Gestionarea mărfurilor și a mărfurilor
 • Analiza securității aviatice

MS în managementul aeronautic și aerospațial

Pentru studenții care sunt mai interesați de programul de masterat, oferim un master în "Managementul Aviației și Aerospațiului". Patru cursuri sunt necesare pentru programul de certificat (12 ore de credit), toate care pot fi creditate la MS existente în aviație și Aerospace Management grad în cazul în care studentul optează pentru a continua în programul de gradul MS.

Cerințe de admitere

Procesul de admitere selectează candidații cu calificări înalte în programul de certificat de absolvire, luând în considerare fiecare dintre următoarele criterii pentru a judeca puterea generală a solicitantului. În mod tipic, nu este folosit un singur criteriu ca un singur determinant pentru admitere.

 • O diplomă de licență de la o universitate acreditată.
 • Pentru admiterea necondiționată este necesară o medie a punctului de licență de 3.00 sau mai bună (la scara 4.00) de la o instituție acreditată.
 • Cerințe de competență engleză Variați

Termen limita

 • Semestrul de cădere - 1 iulie
 • Semestrul de primăvară - 1 noiembrie
 • Semestrul de vară - 1 mai

Cum să aplicați

Începeți prin a revizui sfaturile aplicației pentru a trece prin proces, apoi puneți împreună pachetul de aplicații:

 • Aplicație online completă
 • Transcrierile oficiale de la toate instituțiile
 • Două scrisori de recomandare (inclusiv una de la angajatorul dvs. actual)
 • Relua

Cost

Cursurile de certificare a certificatului de aviație în domeniul siguranței aviației sunt oferite într-un format rulant, 100% online. Formatul de rulare vă permite să completați 12 ore de credit necesare în 12 luni până la 3 ani.

Programele profesionale postuniversitare oferite prin Centrul Politehnic Purdue pentru Studii Profesionale oferă un nivel de calitate academică care vă va distinge și va avansa cariera. Printre opțiunile de educație profesională cele mai accesibile, programele Purdue au dovedit valoare și respect în cadrul industriei. Elevii absolvenți în ultimii ani au încheiat, în general, certificatul în mai puțin de doi ani în medie, la un cost mai mic de 10.000 $.

Costul pe oră de credit este taxat la o rată forfetară, care variază în funcție de dacă sunteți rezident în Indiana.

Costul pentru locuitorii din Indiana:

750 $ pe oră de credit

Costul pentru rezidenții în afara statului:

775 USD pe oră de credit

Plata pentru cursuri

Asistență financiară

Există o serie de opțiuni de asistență financiară pentru a ajuta la acoperirea costurilor de înscriere într-un program profesional absolvent. Acestea includ împrumuturi Stafford, împrumuturi de absolvent PLUS, programe militare și împrumuturi de la creditori privați. Prin intermediul myPurdue, puteți monitoriza finanțarea ajutorului financiar și asigurați-vă că plățile corecte sunt efectuate în timp util.

Planuri de plăți

Dacă vă înscrieți în toamnă sau primăvară, vă puteți înscrie pentru un plan de plată pentru a evita efectuarea unei plăți mari în fiecare semestru. Veți fi taxat (ă) la 25% din taxele dvs. atunci când vă înscrieți, precum și cu 8% APR pentru suma amânată. Veți plăti apoi soldul în trei plăți egale pe parcursul semestrului.

Plata terță parte

Dacă angajatorul dvs. sau un program de asistență de școlarizare acoperă costurile pentru dvs., le vom factura imediat după ultima zi de ședere oficială pentru studenți. Partea terță va trebui, de asemenea, să trimită un voucher sau o aprobare scrisă, pe foaie cu antet, la Universitatea Purdue Bursar, Attn: Chad Lester sau la fax (765) 494-6988. Aprobarea trebuie să includă:

 • Numele complet al studentului și numărul său de identificare al Universității Purdue (PUID)
 • Numărul și titlul cursului (titlurilor)
 • Numele companiei și adresa de facturare
 • Suma plăților este acoperită
 • Orice restricții sau condiții privind acoperirea plății
 • Lungimea sponsorizării (se vor aplica onorariile)
 • Numele de contact de facturare, telefonul, faxul și e-mailul
Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies »

Ultima actualizare October 23, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
1 - 3 anii
Part time
La zi
Price
750 USD
Costul pentru locuitorii din Indiana pe oră de credit; Costul pentru rezidenții în afara statului: 775 USD pe oră de credit
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019