Managementul Afacerilor, Programul Fundației Universitare (Nivelul 3)

Online Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Managementul Afacerilor, Programul Fundației Universitare (Nivelul 3)

Online Business School

Programul Fundației Universitare de Nivel 3 este o calificare echivalentă de 120 de credite A-Level care îi ajută pe elevi să învețe concepte-cheie și o serie de proceduri de management necesare pentru a lucra în cadrul unei afaceri; a fost dezvoltat în mod specific pentru a oferi cunoștințele necesare pentru ca studenții să lucreze eficient, atât ca indivizi, cât și ca echipe în cadrul afacerii. Capacitatea de a dezvolta abilități bune de gestionare a afacerilor este esențială pentru orice companie.

Managementul Diplomelor de Nivelul 3 este alcătuit din 6 module și 6 sarcini scrise, fiecare modul alcătuit din aproximativ 40 de ore de învățare ghidate. În timp ce încheiați Diploma, elevii vor avea acces la diverse resurse de studiu, cum ar fi suport tutore și webinars, forum de învățare, și materiale suplimentare pentru a ajuta la finalizarea cursului lor de afaceri absolvent.

La finalizarea acestui curs, elevii primesc o calificare ATHE Level 3 Business Management, care este pe deplin reglementată de Ofqual. Elevii vor avea apoi posibilitatea de a aplica pentru admiterea într-un program complet de licență de la o serie de universități din Marea Britanie. Alternativ, studenții pot opta să studieze Nivelul 4/5 Diploma extinsă în Management și apoi să continue să completeze o diplomă de licență la un număr de universități din Marea Britanie.

Taxe de curs

Taxa pentru înscrierea în cursul de nivel 3 este de 1200 GBP .

Elevii pot efectua plata utilizând una din următoarele metode:

 • Card de credit sau debit
 • Transfer bancar
 • Dobânzi fără dobândă lunare
 • Paypal
 • Uniunea occidentală

Progresul universitar

La finalizarea acestui curs elevii vor avea posibilitatea de a aplica pentru admiterea într-un program complet de studii BA de la o serie de universități din Marea Britanie. Alternativ, studenții pot opta să studieze Nivelul 4/5 Diploma extinsă în Management și apoi să continue pentru a finaliza un BA Top Up la o serie de universități din Marea Britanie.

Universitatea din Sunderland - Campus

BA (Hons) Afaceri și Management (Anul 1) - £ 9250

Universitatea Birmingham City - Campus

BA (Hons) Marketing (Taxa Profesională) taxă £ 9,000, durata Full Time 3 ani

BA (Hons) Business - progresie de la ATHE Level 3 Diploma in Business, taxe £ 9,000 (UK sau EU) sau £ 12,000 (international), durata Full time 3 ani / Sandwich 4 ani

BSc (Hons) Contabilitate de afaceri, taxe £ 9,000 (Marea Britanie sau UE) sau £ 12,000 (internațional), durata Full time 3 ani / Sandwich 4 ani

Privire de ansamblu asupra curs

Cursul de nivel 3 este alcătuit din 6 module și 6 sarcini scrise. Fiecare modul cuprinde 40 de ore de învățare ghidate de material, cu materiale suplimentare opționale de 30-50 de ore, care cuprind exerciții recomandate, lecturi recomandate, resurse Internet și exerciții de auto-testare.

Sunt eligibil pentru acest program?

Acest curs este cel mai potrivit pentru persoanele care au vârsta de cel puțin 16 ani, au o educație liceală și doresc să avanseze la o diplomă la universitate, sau Diploma de licență la nivel de licență 4/5 extinsă în management cu Online Business School .

Modulul 3 de listare

Gestionarea operațiunilor de afaceri

Gestionarea eficientă a operațiunilor de afaceri întreprinse în cadrul unei organizații este cheia succesului său global. Nici o organizație nu va putea să-și atingă obiectivele fără o gestionare eficientă a operațiunilor sale. Acest modul este împărțit în șase secțiuni, fiecare dintre ele abordând un aspect al gestionării operațiunilor de afaceri.

Maximizarea resurselor

O organizație care nu acordă o atenție suficientă utilizării resurselor se va dovedi a fi neprofitabilă în timp. Fiind atent și prudent, orice organizație poate obține câștiguri semnificative din gestionarea resurselor sale.

Mediul de afaceri

O înțelegere solidă a mediului în care funcționează o organizație reprezintă un avantaj valoros pentru management. Pentru a lua decizii eficiente, este important ca managerii să fie conștienți de factorii care influențează mediul și de beneficiile pe care le poate obține de la folosirea naturii mediului într-un mod bun. Fără asemenea cunoștințe, este ușor să judecăm greșit consecința oricăror acțiuni întreprinse.

Gestionarea persoanelor în organizații

Gestionarea eficientă a persoanelor în cadrul unei organizații este esențială pentru atingerea obiectivelor organizației. Oamenii reprezintă singura resursă cea mai importantă a organizației, iar nevoile lor trebuie înțelese și respectate.

Lucrul în echipe

Organizațiile moderne folosesc cât mai mult posibil oportunități de lucru în echipă, deoarece aceasta este o metodă eficientă și dovedită pentru obținerea celor mai bune performanțe de la membrii forței de muncă. Echipele pot fi implicate în toate activitățile unei organizații - de la dreptul de producție până la luarea deciziilor financiare. Acest modul analizează rolul jucat de echipele din cadrul organizațiilor și modul în care interacționează elementul uman.

Comunicare eficientă în afaceri

O bună comunicare este esențială în orice organizație pentru a transmite informații de la o persoană la alta. Acest modul explică necesitatea unei comunicări eficiente și demonstrează modul în care acest lucru poate fi atins în cadrul unui mediu de lucru.

Scrisori scrise

Diploma de nivel ATHE 3 în afaceri are 6 module și 6 sarcini scrise. La terminarea modulelor, elevii vor avea acces la misiuni. Atribuțiile sunt de aproximativ 3000-5000 de cuvinte fiecare. Elevii beneficiază de suport pentru module și sarcini prin secțiunea "Tutor" a platformei de învățare.

Titlurile unităților de trimitere pe care elevii trebuie să le finalizeze cursul de nivel 3 sunt:

 1. Gestionarea operațiunilor de afaceri
 2. Maximizarea resurselor pentru a obține succesul afacerii
 3. Mediul de afaceri
 4. Gestionarea persoanelor în organizații
 5. Lucrul în echipe
 6. Comunicări eficiente în afaceri

Mai multe informații despre unitățile de nivel 3 pot fi găsite aici https://athe.co.uk/level-3-business/

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 25, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
420 - 540 ore
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,400 GBP
Locations
Regatul Unit - Coventry, England
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - Coventry, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala