Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală a programului

Programul Rutgers Master Professional în Managementul Resurselor Umane (MHRM) este conceput pentru profesioniștii din domeniul resurselor umane și managerii / supervizorii cu o experiență de 4 ani care urmăresc avansarea carierei în posturile de conducere sau manageriale.

Programul oferă cunoștințe aprofundate în domeniul managementului resurselor umane și competențe care vor distinge participanții de colegii lor și le vor permite să comunice eficient cu alți directori la nivel regional, național și global. Absolvenții programului Rutgers MHRM sunt experți în materie de resurse umane cu abilitate ridicată de a conecta și aplica funcția HR și practicile sale la strategia organizațională în cadrul organizațiilor lor.

Caracteristicile principale ale programului nostru absolvent online

 • Facultatea de clasă mondială
 • 100% program online
 • Nu este necesar GRE / GMAT
 • Program flexibil
 • Cursuri de înaltă calitate
 • Universitatea de top

Facultatea de distins

Facultatea noastră este considerată printre cele mai performante la nivel global pentru cercetarea științifică în disciplina HR. Expertiza lor este diversă și cuprinzătoare în toate funcțiile de resurse umane, combinând competențe de cercetare remarcabile și experiențe practice din industrie. Cursurile care cuprind programul MHRM online sunt concepute și livrate de către facultatea noastră centrală Rutgers Human Resource Management, oferind studenților cursului conținut de curs de înaltă calitate și abilitatea de a se conecta cu o facultate de top în domeniu.

Complet Online

Programul este livrat 100% on-line și este potrivit pentru profesioniștii care lucrează în program cu jumătate de normă, precum și pentru cei care doresc să urmeze o diplomă ca student cu normă întreagă. Programul oferă acces convenabil pentru a atinge o diplomă de absolvent avansate, cu flexibilitate în locație și calendar.

Nu este necesar GRE / GMAT

Programul este conceput pentru profesioniști cu experiență cu 4 ani de experiență în domeniul resurselor umane sau al rolurilor manageriale. Scorurile GRE / GMAT sunt scutite ca o cerință datorită nivelului de experiență al studenților din program.

Timp flexibil de finalizare

Programul RHR online MHRM poate fi completat de un student cu normă întreagă în numai 18 luni. Nu există o sarcină minimă pe semestru pentru studenții cu fracțiune de normă. Programul oferă înscrierea în termenii de toamnă, primăvară și vară, oferind flexibilitate în planificarea cursului pentru toți elevii.

Cursuri cuprinzătoare, de înaltă calitate

Cursurile online MHRM sunt concepute de către facultatea de bază a Facultății de Management și Relații de Muncă Rutgers, care sunt subiecți-experți în subiectele cursului pe care le predau. Curriculum-ul cuprinzător al programului a fost dezvoltat pentru a asigura excelența în designul instructiv și este format din 8 cursuri de bază necesare HR, un proiect capstone și 3 electives.

Cel mai bun departament al departamentului de resurse umane și universitare

Rutgers University - New Brunswick se situează ca cea mai veche universitate națională din New Jersey, # 17 în națiune pentru universități naționale publice, și # 56 în națiune printre toate universitățile naționale, potrivit US News

Lucrul în rețea cu alți profesioniști HR și cu cadre didactice

Elevii au posibilitatea de a interacționa cu colegii cu experiență în cohorta lor de program, pe lângă experții academici care conduc instruirea, consolidând rețeaua lor profesională și schimbând experiența în profunzime a industriei.

Distinsi Alumni

Absolvenții programului Rutgers Professional MHRM se alătură rețelei noastre de absolvenți distinși, dintre care mulți sunt directori de resurse umane în organizațiile de vârf.

Centrul propriu de carieră și servicii de asistență

Școala Rutgers de Management și Relații de Muncă își are propriul centru de carieră cu personal specializat care oferă resurse de căutare de locuri de muncă și consiliere în carieră. Echipa noastră de servicii de carieră menține o rețea robustă de conexiuni din industrie, iar organizațiile de vârf ne contactează frecvent pentru a ne adresa absolvenților noștri. În calitate de student online, veți avea acces la același nivel de servicii complete de asistență oferite corpului nostru tradițional de elevi.

Cursuri online MHRM

Curriculum-ul de masterat profesionist on-line în managementul resurselor umane este cuprinzător și conceput pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor din domeniul resurselor umane pentru a-și avansa cariera în resurse umane și poziții de conducere. Curriculumul cuprinde 8 cursuri de bază, un curs de capstone și 3 electives. Pentru a obține gradul este necesar un număr de 36 de credite.

Cursuri de bază (8 cursuri, 24 de credite)
 • Conectarea HR la strategia de afaceri
 • Gestionarea forței de muncă globale
 • Gestionarea sistemelor de recompense
 • Gestionarea fluxului forței de muncă
 • Analiza forței de muncă
 • Dezvoltarea capitalului uman
 • Luarea deciziilor în domeniul resurselor umane: decizii financiare
 • Dreptul muncii
Proiectul Capstone (1 curs, 3 credite)
 • Capstone Project
Cursuri opționale (selectați 3 cursuri, 9 credite)
 • Economia și demografia piețelor muncii
 • Organizarea leadership-ului și managementul schimbării
 • Comportament organizational
 • Locul de muncă inclus

Facultatea de resurse umane din clasa mondială

Aplicați acum la programul online MHRM Rutgers University New Brunswick se situează pe locul 35 la nivel global în calitate științifică, în conformitate cu Centrul pentru clasamentul mondial al universităților 2018-2019. Facultatea Departamentului de Management al Resurselor Umane Rutgers (HRM), în special, este foarte apreciată la nivel național și internațional pentru rezultatele cercetării și impactul științific. Situat în cadrul Școlii de Management și Relații de Muncă Rutgers, Departamentul de Management al Resurselor Umane este alcătuit din peste 30 de membri ai facultăților de bază, cu facultăți suplimentare cu frecvență redusă, care sunt, de asemenea, educatori experimentați cu experiență în domeniu.

Spectrul cercetării facultății noastre acoperă cele mai multe funcții și activități de resurse umane, împreună cu tendințele emergente din domeniu. Ca student în programul nostru de masterat profesional online, veți interacționa cu una dintre cele mai recunoscute, diversificate, legate de industrie și cunoștințe de facultate HR în întreaga lume și va absolvi de la un top-ranking departamentul de resurse umane de management în cercetare și predare.

Cum să aplicați la MHRM online

Aplicațiile la programul Rutgers Online Professional Master în Managementul Resurselor Umane (MHRM) sunt colectate de către Biroul Rutgers de admitere universitare și profesionale. Trebuie să aplicați online și să trimiteți toate materialele solicitate înainte ca echipa noastră de admitere să vă poată examina acreditările pentru admitere. Termenul limită pentru înscrierea semestrului toamna 2019 este 1 august 2019.

Pentru a începe procesul de înscriere, vizitați site-ul Web Admitere și selectați "Aplicați acum" în colțul din dreapta sus al paginii. Primul pas este crearea unui ID de autentificare și a unui cod PIN. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți lucra la cererea dvs., puteți salva-o și vă puteți întoarce să o termine mai târziu.

Cerințe de aplicare
 • Declarația scopului (declarație personală)
 • Un oficial transcript din fiecare instituție post-secundară a participat
 • Două scrisori de recomandare
 • Relua
 • $ 70 comision de cerere nerefundabil
 • Un minim de diplomă de licență de la o universitate acreditată sau de la o universitate internațională echivalentă până la data aderării la program
 • Cel puțin patru ani de experiență în domeniul resurselor umane, a managementului sau a unei combinații a celor două

Cerințe de testare

 • Nu este necesar GRE / GMAT
 • TOEFL sau IELTS sunt necesare numai pentru studenții internaționali
Procesul de a aplica online

Aplicația online securizată Rutgers Graduate Admissions utilizează criptare de înaltă calitate pentru a vă proteja informațiile și necesită un browser actualizat cu ferestre pop-up, cookie-uri și JavaScript activat.

În timpul procesului de aplicare online, veți:

 • Creați un ID de utilizator de conectare și un cod PIN
 • Completați datele biografice și informațiile de rezidență
 • Selectați programul pentru care aplicați: Master Masters of Human Resource Management - Online
 • Doar pentru studenții internaționali, introduceți toate scorurile de test TOEFL sau IELTS
 • Furnizați informații despre fiecare instituție de la care ați obținut o diplomă
 • Introduceți adresa de e-mail pentru fiecare dintre recomandatorii dvs.
 • Introduceți sau introduceți textul pentru declarația dvs. personală
 • Trimiteți cererea
 • Plătiți taxa de înscriere
 • Încărcați CV-ul și alte documente justificative

După ce vă creați ID-ul de conectare și codul PIN și începeți cererea dvs., puteți salva întotdeauna ceea ce ați introdus și vă puteți întoarce mai târziu pentru a termina aplicația.

Trimiterea cererii dumneavoastră

După ce ați terminat introducerea informațiilor pentru cererea dvs., citiți cu atenție ce ați introdus cu atenție. Apoi apăsați Trimiteți Cerere pentru a trimite cererea dvs. online. Dacă ați lăsat orice informație care este necesară sau este introdusă incorect, veți primi un mesaj în partea superioară a paginii, în roșu, care vă va spune ce lipsește.

Plătiți taxa aplicației

După ce vă depuneți cererea, vi se va solicita să plătiți taxa de cerere nerambursabilă. Se recomandă să plătiți online prin card de credit sau prin e-Check utilizând site-ul securizat, adunat, securizat.

Puteți plăti taxa de depunere a candidaturii la o dată ulterioară prin conectarea la un solicitant care se întoarce. Faceți clic pe linkul "Plătiți" sub taxa aplicației pentru programul dvs. Cu toate acestea, cererea dvs. nu va fi examinată decât după primirea taxei.

Încărcați Documentele dvs. de asistență

După ce ați depus cererea și v-ați plătit taxa, în aproximativ 24 de ore ar trebui să puteți accesa site-ul web al Documentelor de susținere pentru admitere. Utilizând ID-ul dvs. de conectare și codul PIN, veți putea să vă încărcați CV-ul și alte documente justificative, cum ar fi o copie neoficială a transcrierii dvs.

Verificați starea dvs.

Verificarea stării dvs. este cea mai rapidă modalitate de a afla ce activitate are loc cu cererea dvs., inclusiv decizia dvs. de admitere. De asemenea, puteți să verificați dacă recomandările și transcrierile dvs. au fost primite de către biroul de admitere la absolvent. În aproximativ 24-48 de ore de la depunerea cererii, trebuie să primiți un e-mail cu un număr RUID. Utilizând acest număr RUID, veți putea să vă conectați și să verificați starea aplicației. După ce trimiteți cererea dvs., poate dura până la 72 de ore înainte de a vă putea verifica starea.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare March 11, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 3, 2019
Ian. 21, 2020
Duration
18 - 60 luni
Part time
La zi
Price
1,058 USD
1.058 dolari pe credit; $ 3,174 pentru un curs de 3 credite
Deadline
Aug. 1, 2019
Dec. 1, 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept. 3, 2019
Termen limită de aplicare
Aug. 1, 2019
Start Date
Ian. 21, 2020
Termen limită de aplicare
Dec. 1, 2019
Start Date
Mai 26, 2020
Termen limită de aplicare
Apr. 1, 2020

Sept. 3, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Aug. 1, 2019
End Date

Ian. 21, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Dec. 1, 2019
End Date

Mai 26, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Apr. 1, 2020
End Date