Maestru de educație online

Generalități

Programul de descriere

Cum arată să câștigi un MEd la Concordia?

Un Master of Education (MEd) vă va deschide multe porți în domeniul educației. Scopul programului este de a pregăti practicienii educaționali care exemplifică conducerea etică, centrată pe valori. Candidații își vor crește capacitatea de a servi ca agenți de schimbare în reforma educațională, utilizând cele mai bune practici în predare și învățare. Fiecare candidat va avea o bază solidă în aplicarea practică a teoriei, cercetării și evaluării în educație.

Prezentare generală a programului

Ca student aici, veți fi pregătiți pentru roluri de conducere în mediile educaționale și de instruire. Cunoștințele și abilitățile cuprinzătoare pe care le obțineți vă vor dota cu instrumentele necesare pentru a face schimbări pozitive în educație și impacturi pozitive asupra vieții elevilor.

În clasă, oferim:

Vorbitori invitați

Activități pe teren

Studii de caz

Practici de predare inovatoare

Specializări

Prezentare generală a curriculumului pentru studenții MEd

Fiecare plan de diplomă MEd are două părți: un nucleu și o specializare. Nucleul oferă fundamentele în teorie și cercetare. Specializarea este concepută pentru a pregăti candidatul pentru obiectivele sale profesionale în conducere. Fiecare specializare este livrată într-un model de cohortă fie față în față, fie online.

Iată specializările oferite:

MEd în alfabetizare avansată: secvența de alfabetizare avansată va pregăti candidații pentru a ajuta studenții cu dificultăți să dobândească abilități de alfabetizare. Studenții vor primi pregătirea pentru examenul de certificare a specialistului în lectură din Texas.

MEd în Coaching & Sports Administration: Secvența de Coaching & Sports Administration este concepută pentru persoanele interesate să-și asume roluri etice de conducere în diferite domenii ale atletismului, inclusiv în departamentele de atletism din școlile și universitățile publice / private, industria de fitness, sporturile din ligă și multe altele.

MEd în educație specială culturală: secvența de educație specială va pregăti elevii cu instrumentele necesare pentru a planifica și gestiona în mod eficient cursurile pentru studenții excepționali care provin din medii culturale și lingvistice diverse.

MEd în administrația educațională: secvența de administrare educațională va oferi oportunități de a dezvolta abilități administrative adecvate și proceduri vitale pentru un cadru educațional de succes în școlile publice sau private. Candidații vor primi pregătirea pentru examenele de certificare principală din Texas (268-director în calitate de lider instructiv și 368-evaluare a performanței pentru conducătorii școlii).

Mediu în tehnologie și inovație educațională: secvența de tehnologie și inovație educațională pregătește elevii să devină lideri în tehnologia de instruire în domeniile educației și dezvoltării organizaționale. Prin programul de învățământ aliniat la standardele ISTE, studenții vor fi pregătiți să dezvolte și să implementeze practici inovatoare care să folosească tehnologia de vârf, cum ar fi inteligența artificială, învățarea automată și realitatea virtuală, pentru a îmbunătăți învățarea.

MEd în Leadership Instrucțional: Secvența Leadership Instructional oferă oportunități elevilor de a dezvolta abilități și proceduri academice și administrative adecvate vitale pentru un cadru educațional de succes în școlile publice sau private.

Programul nostru MEd permite studentului să demonstreze competența în materie de conținut în diferite moduri. Unele specializări includ un stagiu aproape de sfârșitul programului:

Alfabetizare avansată: Elevii sunt obligați să finalizeze un practicum de cel puțin 160 de ore sub îndrumarea unui specialist în lectură certificat, care se concentrează pe procesul de predare și învățare diagnostic în contextul rolului specialistului în lectură și este aliniat la standardele educatorului pentru certificarea specialistului în lectură cerută de Consiliul de Stat pentru certificarea educatorului.

Administrarea antrenorului și sportului: Elevii sunt obligați să finalizeze un practicum de coaching conceput pentru a se potrivi obiectivelor și intereselor academice și profesionale.

Administrația educațională: Elevii sunt obligați să finalizeze un practicum de cel puțin 160 de ore sub îndrumarea unui administrator certificat, care îndeplinește standardele educatorului cerute pentru certificarea principală în Codul administrativ din Texas (TAC §241.55).

Beneficiile programului

Facultate care combină calificări academice impresionante cu o vastă experiență profesională

Cursuri mici, programate convenabil și un curriculum suficient de flexibil pentru a satisface nevoile dvs. individuale

O comunitate prietenoasă în care puteți face conexiuni pe tot parcursul vieții cu colegii de clasă cu o varietate de medii profesionale și personale

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Concordia University Texas is a regionally accredited institution of higher education, offering undergraduate and graduate degrees through a variety of delivery methods, including online and accelerat ... Citeste mai mult

Concordia University Texas is a regionally accredited institution of higher education, offering undergraduate and graduate degrees through a variety of delivery methods, including online and accelerated learning. A privately held, liberal arts university, Concordia is affiliated with The Lutheran Church - Missouri Synod. It is a member of the highly respected Concordia University System, in which more than 36,000 students are enrolled nationwide. Citește mai puţin