Maestru de educație în învățământul elementar de clasă A de certificare

Generalități

Programul de descriere

De ce să câștigați o diplomă de masterat în învățământul elementar de clasă A?

Un Maestru de Învățământ în Învățământul Elementar Clasa A de Certificare este modalitatea perfectă pentru profesorii actuali de a-și îmbunătăți abilitățile și comercializarea sau redirecționa specialitatea lor către studenții de vârstă elementară. În plus față de munca în sala de clasă, un grad mai înalt în educație deschide porțile pe tot terenul, de la scrierea de curriculum-uri și manuale la devenirea unui director. Pentru cei care doresc să-și mărească nivelul de certificare.

Acest program vă va califica, de asemenea, pentru a vă deplasa pentru a câștiga un grad de specializare educațională.

Acest program îi califică pe educatori să câștige salariu avansat.


Format și cerințe

Faulkner University's Master's Online de Educație în învățământul elementar de clasă A de certificare vă permite să urmeze o acreditare academică valoroase, cu flexibilitatea de care aveți nevoie.

Noii studenți sunt acceptați în M.Ed. online de la Universitatea Faulkner. Învățământul primar Clasa A Program de certificare la fiecare 5 săptămâni. Elevii vor lua o clasă la un moment dat. Elevii trebuie să urmeze următoarele 9 cursuri pentru un total de 27 de credite.

Curs

* Colegiul de Educație salută transferul studenților de la alte instituții acreditate la nivel regional. Nu mai mult de șase (6) ore pot fi transferate de la o altă universitate și acceptate spre obținerea unui Master of Education degree. Toate cursurile de transfer profesional sunt supuse aprobării de către ALSDE. Un student trebuie să completeze cel puțin 30 de ore de credit prin intermediul Universității Faulkner.


Cerințele de admitere

Masterul nostru de Master în Educație online se potrivește cu viața voastră ocupată și vă ajută să vă îndepliniți cele mai mari obiective. Toți studenții potențiali înscriși în programul de Master of Education trebuie să îndeplinească următoarele cerințe de admitere.

 • Cerere finalizată.
 • O diplomă de licență de la o instituție acreditată la nivel regional. Este necesar să se furnizeze transcrierile tuturor instituțiilor participante.
 • Trei scrisori de recomandare cu comentarii specifice privind munca academică a candidatului, experiența profesională și abilitatea de a finaliza cu succes studiile universitare. Scrisorile sunt de obicei de la membrii facultății sau de la personalul de supraveghere al solicitantului.
 • Solicitanții trebuie să prezinte o declarație de aproximativ 250 de cuvinte care să specifice obiectivele personale pentru viața lor ca profesor și modul în care predarea și influența lor va avea impact asupra vieții altora.
 • O copie semnată a formularului de confirmare.


Master of Educație în Curriculum și Instrucțiuni informații suplimentare:

 • Nu este necesară testarea preadministrării în cazul în care GPA-ul de licență este de 2,75.
 • În cazul în care GPA de licență este de 2,5 - 2,74, trebuie să ia GRE (281 minim) sau MAT (370 minim) să fie luate în considerare pentru admitere.
 • Acest program duce la un masterat, dar nu o certificare suplimentară.
 • Gradul va conduce la plăți avansate datorită opțiunilor de concentrare pe transcrieri conform ALSDE.
 • Elevii nu vor putea continua studii pentru a primi salarii suplimentare avansate în sistemul de învățământ public.


Master în educație în învățământul primar informații suplimentare:

 • O valoare minimă globală a AAP de 2,75 pe o scară de 4,0.
 • Scorul acceptat pe un examen de admitere absolvent, cum ar fi MAT (370) sau GRE (281), care nu poate fi mai mare de cinci ani.
 • Acest program duce la o certificare de clasă A la finalizarea gradului.
 • Elevii vor putea continua studii, cum ar fi programele Ed.S sau doctorat, și vor primi salarii suplimentare avansate în sistemul de învățământ public.


Universitatea își rezervă dreptul de a refuza admiterea la orice student al cărui dosar indică faptul că el / ea nu poate fi un participant de succes în programul educațional sau a cărui conduită în ansamblu este văzută de universitate ca fiind incompatibilă cu scopurile, standardele și / sau idealuri. Universitatea Faulkner își rezervă dreptul de a determina ce cursuri de transfer îndeplinesc cerințele și standardele universității.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Discover Your Future with an online degree from Faulkner University! The mission of Faulkner University is to glorify God through education of the whole person, emphasizing integrity of character in a ... Citeste mai mult

Discover Your Future with an online degree from Faulkner University! The mission of Faulkner University is to glorify God through education of the whole person, emphasizing integrity of character in a caring, Christian environment where every individual matters every day. Citește mai puţin